0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannispolo στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:40:28 amtO KAMENO XARTI ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕΟύτε στο μητρώο ενηλίκων δε μετράει,δεν παίρνει ούτε ένα μόριο ούτε αξιολογείται. Λυπάμαι πολύ για αυτούς που ξενυτεύονται για να παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα, και να μάθαινες και κάτι, πάει στο διάολο, μόνο τα λεφτά ξέρουν να παίρνουν, ουστ από εδώ και η Μπότσαρη και η Καλούρη.Μετά έχουμε και τον άλλο της Ασπαίτε να μας λέει για προσωπικά δεδομένα. Πώς μπήκε σε αυτό το μαγαζί δε ξέρω. Το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι ένα όπλο το οποίο εξαρτάται από το IQ του καθενός πως θα το χρησιμοποιήσει. Με τον τρόπο που πας να το χρησιμοποιήσεις εσύ είναι ανίσχυρο… Με τον τρόπο που το χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι είναι πανίσχυρο…Μου θυμίζεις μια ξένη διαφήμιση με κερκοπίθηκους που ενώ τους δίνουν ένα βαζάκι με μαρμελάδα αυτοί δεν ξέρουν πώς να το ανοίξουν… Λυπάμαι…
tO KAMENO XARTI ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕΟύτε στο μητρώο ενηλίκων δε μετράει,δεν παίρνει ούτε ένα μόριο ούτε αξιολογείται. Λυπάμαι πολύ για αυτούς που ξενυτεύονται για να παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα, και να μάθαινες και κάτι, πάει στο διάολο, μόνο τα λεφτά ξέρουν να παίρνουν, ουστ από εδώ και η Μπότσαρη και η Καλούρη.Μετά έχουμε και τον άλλο της Ασπαίτε να μας λέει για προσωπικά δεδομένα. Πώς μπήκε σε αυτό το μαγαζί δε ξέρω.
Τι εννοείς δλδ με το IQ ? Εκτός αν εννοείς το δικό σου IQ που εκτός από τις προσβολές δε ξέρεις τπτ άλλο να λες.Το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στην εκπαίδευση και πουθενά αλλού- ξέρω πολύ καλά να το χρησιμοποιώ γι'αυτό με πήρανε πάλι σε άλλο δημόσιο ΙΕΚ χωρίς να έχω γνωριμίες. Όσο για σένα απορώ που βρίσκεις την ενέργεια και το χρόνο να ασχολείσαι τόσο με το net, δουλευείς καθόλου? Αμφιβάλω ..θα έχεις κάποια θεσούλα σε καμιά εταιρεία και θα την/τους αρμέγεις.
Παράθεση από: giannispolo στις Φεβρουαρίου 17, 2009, 10:19:59 pm Τι εννοείς δλδ με το IQ ? Εκτός αν εννοείς το δικό σου IQ που εκτός από τις προσβολές δε ξέρεις τπτ άλλο να λες.Το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στην εκπαίδευση και πουθενά αλλού- ξέρω πολύ καλά να το χρησιμοποιώ γι'αυτό με πήρανε πάλι σε άλλο δημόσιο ΙΕΚ χωρίς να έχω γνωριμίες. Όσο για σένα απορώ που βρίσκεις την ενέργεια και το χρόνο να ασχολείσαι τόσο με το net, δουλευείς καθόλου? Αμφιβάλω ..θα έχεις κάποια θεσούλα σε καμιά εταιρεία και θα την/τους αρμέγεις.Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται... Πως το χρησιμοποίησες ρε σαίνι αφου δεν μοριοδοτείται? Ελπίζω εκεί στο ΙΕΚ να μην εχουν ως μάθημα το Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμο. Γιατί αν τους το κάνεις εσύ, την έβαψαν τα παιδάκια!!!!Αλήθεια, "Υποψήφιε ΠΕΣΥΠ" τι έγινε με τα σποτελέσματα εκεί? Σε πήραν? Φαντάζομαι θα το έγραφες!!!!
giannispolo, σε βρισκω λίγω απογοητευμένο για το πολυπόθητο χαρτι τησ ΣΕΛΕΤΕ;
re paidia thelw na rwtisw kai egw kati kai opoios mporei as mou apantisei.......please.....gia na parw paidagwgiki eparkeia mesw ASPAITE/SELETE prepei na kanw metaptuxiako ekei?? posa xronia diarkei auto? kai ti didaktra exei???posa atoma na pernoun kathe xrono? kai pote einai oi aitiseis???thx a lot...........perimenw apantisi sas....:D:D