0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
blackadder τα διάβασα αυτά που μου παραθέτεις, αλλά θέλω και μια απάντηση απο κάποιον...Θέλει τελικά και μετάφραση? Εγώ κατάλαβα πως για τα Αγγλικά ΔΕΝ θέλει.....Θέλει ή δεν θέλει???
Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους παλιούς πότε περίπου ανακοινώνονται συνήθως οι εισακταίοι του ΑΣΠΑΙΤΕ; Γνωρίζω ότι ακόμα δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής, αλλά τουλάχιστον να καταστρώσουμε επαγγελματικά πλάνα για τη νέα σεζόν! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πέρυσι ανακοινώθηκαν 17 Σεπτεμβρίου, κάτι που μας εξέπληξε, αν σκεφτείς ότι το 2005 και 2006 είχαν ανακοινωθεί γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Οι πληροφορίες μάλιστα έλεγαν ότι η ανακοίνωση θα γινόταν αρκετά νωρίτερα, αλλά η καθυστέρηση οφειλόταν στις βουλευτικές εκλογές.
Παράθεση από: shark στις Ιουνίου 22, 2008, 08:39:03 amΠέρυσι ανακοινώθηκαν 17 Σεπτεμβρίου, κάτι που μας εξέπληξε, αν σκεφτείς ότι το 2005 και 2006 είχαν ανακοινωθεί γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Οι πληροφορίες μάλιστα έλεγαν ότι η ανακοίνωση θα γινόταν αρκετά νωρίτερα, αλλά η καθυστέρηση οφειλόταν στις βουλευτικές εκλογές.Αν ανακοινωθουν το Σεπτεμβρη ποτε θα ξεκινησουν τα μαθηματα ; Οκτωβρη ; Δεν δινουν μεγαλυτερο χρονικο διάστημα για να βρεις σπιτι να συνεννοηθεις με την δουλεια σου;
Καλά ακόμη δεν βγήκαν τα αποτελέσματα το πως θα εγγραφείτε σας απασχολεί?Ακόμη δε γεννήθηκε Γιάννη το βαφτίσαμε?