0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΗΠΩΣ μήπως λέω βρε παιδί μου να κάναμε ένα τρίτο παιδί? Δεν αντιμετοπιζόμαστε πιο ευνοϊκά?
Ευτυχώς έχω άδεια ανατροφής μέχρι Ιούνιο , αλλά τον Ιούνιο θα πάω με τα τρία παιδιά Α' Δωδεκανήσου. Λοιπόν ακριβώς, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Τρέμω τώρα που από Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο στο σχολείο για την ανάληψη υπηρεσίας και θα τους ζητήσω αν γίνεται να μην εμφανιστώ Ρόδο (μένω έξω από Χαλκίδα=100 χλμ από Σπάτα-100 χλμ από Πειραία).Αν μου πουν δε γίνεται θα πρέπει να αφήσω τα τρία παιδιά για 2 μέρες με κόστος από 300
Παράθεση από: magmion στις Αυγούστου 30, 2008, 09:48:27 amΜΗΠΩΣ μήπως λέω βρε παιδί μου να κάναμε ένα τρίτο παιδί? Δεν αντιμετοπιζόμαστε πιο ευνοϊκά?Φιλη μου,ψαξτο λιγο για τις αποσπασεις,τουλαχιστον να μπαλωθει η κατασταση προσωρινα.Διαβασα σε αλλο ποστ οτι ικανοποιηθηκαν φετος ολες οι αποσπασεις οσων εχουν 2+ παιδια,ισως κατι να γινει εστω προσωρινα.Καλη τυχη μεσα απο την καρδια μου!
Ευτυχώς έχω άδεια ανατροφής μέχρι Ιούνιο , αλλά τον Ιούνιο θα πάω με τα τρία παιδιά Α' Δωδεκανήσου. Λοιπόν ακριβώς, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.