*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕΚ Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 12000 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nagia1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΚ Αναπληρωτών
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 11:50:40 pm »
Εγω ειμαι στη πρωτη φαση και σημερα στα ΠΕΚ ειπε ο υπευθυνος οτι θα γινουν αλλα για τους αναπληρωτες της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:01:19 am »
μην ανχωνεστε δεν χανετε τιποτα μονο 5 ωρες απ το χρονο σας.ολο μπλα μπλα κ υλικο τιποτα.καποιε ς σχ.συμβουλοι μαλιστα μιλουν περι ανεμων κ υδατων προχειροδουλειες ...
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος ioan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:06:06 am »
Πρωτίστως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η ποιότητα και το περιεχόμενο της Επιμόρφωσης !! Επίσης αν αυτή αναφέρεται σε σταθμισμένα επιστημονικά διδακτικά "πακέτα", μάλλον αδόκιμος παιδαγωγικά όρος, ή σε νέους  μεταβατικούς πειραματικούς αυτοσχεδιασμούς όπως συνηθίζεται στην ελληνική εκπ/ση για τους οποίους θα πρέπει να έχουμε κριτική θέση. Επιπλέον η δια βιου μάθηση-και όχι μόρφωση και παιδεία-φαίνεται ότι είναι δια βιου και ολημερίς. Η συμμετοχή σε ΠΕΚ θα έπρεπε να απαλλάσει τους εκπ/κούς από τα διδακτικά τους καθήκοντα ή διαφορετικά να τους αποζημιώνει.

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:09:19 am »
Συνάδελφοι αν έχετε κάποιο νέο για τους αναπληρωτές της β' φάσης σχετικά με το αν θα παρακολουθήσουν ΠΕΚ στείλτε την πληροφορία σας...Αγχώθηκα...μήπως θα επρεπε να είχα πάει από σήμερα Δευτέρα 8-9-2008 και δεν πήγα επειδή δεν ενημερώθηκα και αυτό θα εχει κάποια επίπτωση?Είμαι στην Α' Αθηνών...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:11:17 pm »
Συνάδελφοι αν έχετε κάποιο νέο για τους αναπληρωτές της β' φάσης σχετικά με το αν θα παρακολουθήσουν ΠΕΚ στείλτε την πληροφορία σας...Αγχώθηκα...μήπως θα επρεπε να είχα πάει από σήμερα Δευτέρα 8-9-2008 και δεν πήγα επειδή δεν ενημερώθηκα και αυτό θα εχει κάποια επίπτωση?Είμαι στην Α' Αθηνών...

Γιατί δεν παίρνεις τηλ στην Α βάθμια της περιοχής που παρουσιάστηκες; Εμένα μου το είπαν καθαρά και ο διευθυντης των ΠΕΚ και από το γραφείο Α βάθμιας οτι εμείς της β φάσης ΔΕΝ θα παρακολουθήσουμε ΠΕΚ. Καταρχήν αν ήταν να παρακολουθήσουμε θα μας ειδοποιούσαν από τηλεφώνου. Μόνοι μας θα πηγαίναμε; Αυτοί δηλ που είναι σε χωριά ή αυτοί που δεν έχουν ιντερνετ πως ενημερώνονται; Σίγουρα θα μας έπαιρναν στο κινητό ή θα έβγαινε επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ όπως άλλωστε έκαναν για τους συναδέλφους της α φάσης!

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:23:38 pm »
tina και εγώ έχω το ίδιο άγχος.Παρουσιάστηκα τη δευτέρα. ρώτησα για τα πεκ και μου είπαν οτι θα με πάρουν τηλέφωνο, ακόμα όμως τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:36:49 pm »
κληθηκα στην β φάση και παρακολούθησα τα ΠΕΚ την Δευτέρα 8/9 σήμερα όμως αφού είχα παρακολουθήσει την πρώτη ώρα με ενημέρωσαν ότι οι αναπληρωτές της β φάσης δεν θα παρακολουθήσουν τα ΠΕΚ.....λίγη ταλαιπωρία αλλά πάλι καλά η ενημέρωση δεν ήρθε την Παρασκευή που ολοκρηρώνεται η επιμόρφωση....
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:39:43 pm »
ευχαριστώ για τη πληροφορία, γιατί είχα συνέχεια το νου μου στο τηλέφωνο!τώρα μπορώ να αγχωθω για μεθαύριο που έχουμε τον αγιασμο και αρχίζουμε. Μόνο εγώ αγχώνομαι για τον αγιασμό ή αυτό συμβαίνει και σε άλλους?

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:46:17 pm »
εγώ δεν έχω τοποθετηθεί ακόμη...τι να σου πω....ούτε καν που θα κάνω αγιασμό......για τι να πρωτοαγχωθώ;;;;;;
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:48:29 pm »
ευχαριστώ για τη πληροφορία, γιατί είχα συνέχεια το νου μου στο τηλέφωνο!τώρα μπορώ να αγχωθω για μεθαύριο που έχουμε τον αγιασμο και αρχίζουμε. Μόνο εγώ αγχώνομαι για τον αγιασμό ή αυτό συμβαίνει και σε άλλους?

Κι εγώ νόμιζα οτι ήμουν η μόνη!
Δεν έχω ιδέα πως θα γίνουν τα πράγματ! Δηλ. που θα στεκόμαστε;
Πότε θα δούμε την τάξη μας;
Τα παιδάκια μετά τον αγιασμό θα μπουν στις τάξεις;
Ποιός είναι ο ρόλος μας εκεί;
Οι μαμάδες θα μείνουν για κάποιου είδους ενημέρωση;
 Κάποια νηπιαγωγός παλαιότερη μπορεί να βοηθήσει; Δεν θα ήταν ωραίο να φαινόμαστε "ψαρωμένες", πως θα εμπνέυσουμε ασφάλεια στα παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:53:30 pm »
κορίτσια δεν είστε μόνες σας!αγχώνομαι ακόμα και για το τι θα βάλω. ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει νηπιαγωγός ή δάσκαλα. νομίζω πως το άγχος μας δεν είναι παράλογο.HEEEEEELP USSSSSS!

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 03:30:25 pm »
Την ημέρα του αγιασμού, μετά τον αγιασμό κάνετε μια συγκέντρωση γονέων και τους δίνεται κατευθύνσεις για το τι περιμένετε. (Τι να έχουν τα παιδιά μαζί τους, πώς θα οργανώσετε τις συναντήσεις γονέων, πότε μπορούν να σας βρουν, τι θα χρειστούν τα παιδιά κ.λ.π.).

Αν πρέπει να οργανώσετε εσείς τον αγιασμό μιλήστε πρώτα με τον παπά της ενορίας και μετά βγάλτε ανακοίνωση για την ώρα.
Όσοι έχετε παρει τοποθέτηση πάτε ΑΜΕΣΑ στα σχολεία σας να δείτε το χώρο, να γνωρίσετε τις συναδέλφους (που σας περιμένουν στα πρόθυρα του εγκεφαλικού από την αγωνία πιστέψτε με) και να συνεννοηθείτε και μαζί τους για το τι θα κάνετε για τα παραπάνω. Μη σηκώσετε ξαφνικά δικό σας μπαϊράκι. ;)

Προσωπικά τη συνάντηση την κάνω απόγευμα, αλλά έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς από την αρχή σχεδόν του μήνα και με ανακοίνωση και κάποιοι και με τηλεφώνημα.( Γιατί αλλιώς θα πίνετε μόνες σας καφέ απογευματιάτικα με νεύρα τιράντες  :P)

Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμη τοποθέτηση, η Παναγιά μαζί σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και βλέπουμε.Για λεπτομέρειες για την πρώτη συνάντηση και τις πρώτες μέρες μπορούμε να συζητήσουμε με πμ ή και να ανοίξουμε θέμα στον κλάδο μας, να τα πούμε εκτενώς να πέσουν και ιδέες.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:07:55 pm »
σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και ομολογώ πως τώρα αγχώθηκα περισσότερο. παρουσιάστηκα τη δευτέρα και μου είπαν πως θα με πάρουν τη τετάρτη να μου πουν σε ποιό σχολείο θα είμαι, ξέρω τη περιοχή αλλά όχι ακόμα το σχολείο.αυτό με τους γονείς είνα υποχρεωτικό?

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:54:11 pm »
Όχι, απλά θα ξεκαθάριζε πολλά πράγματα, όπως το τι να φέρουν τα παιδιά μαζί τους την Παρασκευή.
Εφόσον θα τοποθετηθείς την Τετάρτη, είναι προφανές ότι δεν προλαβαίνεις να οργανωθείς πλήρως, οπότε χαλάρωσε κι άσε να δείς τι θα κάνουν και οι συνάδελφοί σου. Αν πρόκειται να είσαι μόνη σου, δεν τρέχει τίποτε απολύτως, κανονίζεις μια συνάντηση για τη Δευτέρα το απόγευμα και θα προλάβεις να ετοιμαστείς.
Μην πελαγώνεις, εδώ είμαστε. :-* :-* :-*

Α, και μην περιμένεις να σε πάρουν, πάρε εσύ μήπως τυχόν προλαβαίνεις να πας το πρωί. Τσέκαρε και τη σελίδα του γραφείου ή της διεύθυνσης μήπως έχουν ανακοινώσει τις τοποθετήσεις.  ;)
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182585
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144