0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά τώρα διάβαζα στο καινούριο forum του αλφαβήτα ότι από έγκυρη πηγη κάποιος ξέρει ότι οι φιλόλογοι της β φάσης δε θα ξεπεράσουν τους 210. μπορεί να οδηγηθώ στην παράνοια. δεν είναι πολύ λίγοι; και αν πράγματι είναι τόσοι να ελπίζουμε σύντομα για τρίτη φάση εμείς που είμαστε στο μεταίχμιο; έχω δίώξει τα μαθήματα έχω σταματήσει το φροντιστήριο και στο τέλος φοβάμαι θα μείνω άνεργη
Ας μας δώσει όποιος μπορεί τη δυνατότητα να μπούμε στο νέο πίνακα(ΠΕΟ2) του Γερακιιάν. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Παράθεση από: mirto στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 04:09:13 pmπαιδιά τώρα διάβαζα στο καινούριο forum του αλφαβήτα ότι από έγκυρη πηγη κάποιος ξέρει ότι οι φιλόλογοι της β φάσης δε θα ξεπεράσουν τους 210. μπορεί να οδηγηθώ στην παράνοια. δεν είναι πολύ λίγοι; και αν πράγματι είναι τόσοι να ελπίζουμε σύντομα για τρίτη φάση εμείς που είμαστε στο μεταίχμιο; έχω δίώξει τα μαθήματα έχω σταματήσει το φροντιστήριο και στο τέλος φοβάμαι θα μείνω άνεργη...τι σειρα εχεις μιρτο?ημουν περιπου 710 πριν την α΄φαση και δεν μπορω να δω τους πινακες που κυκλοφορουν τωρα εκκαθαρισμενοι...
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 04:54:42 pmΠαράθεση από: mirto στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 04:09:13 pmπαιδιά τώρα διάβαζα στο καινούριο forum του αλφαβήτα ότι από έγκυρη πηγη κάποιος ξέρει ότι οι φιλόλογοι της β φάσης δε θα ξεπεράσουν τους 210. μπορεί να οδηγηθώ στην παράνοια. δεν είναι πολύ λίγοι; και αν πράγματι είναι τόσοι να ελπίζουμε σύντομα για τρίτη φάση εμείς που είμαστε στο μεταίχμιο; έχω δίώξει τα μαθήματα έχω σταματήσει το φροντιστήριο και στο τέλος φοβάμαι θα μείνω άνεργη...τι σειρα εχεις μιρτο?ημουν περιπου 710 πριν την α΄φαση και δεν μπορω να δω τους πινακες που κυκλοφορουν τωρα εκκαθαρισμενοι... η σειρά μου πριν την α φάση ήταν γύρω στο 630