0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σήμερα έγινε ΠΥΣΔΕ εδώ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας προκειμένου να δωθούν τα κενά στο υπουργείο.Τον ακριβή αριθμό δεν τον έμαθα ακόμη(θα ενημερώσω άμεσα).Από ότι φαίνεται ακόμα μαζεύουν κενά.Αρα από εβδομάδα θα έχουμε την πολυαναμενόμενη φάση.
Μόλις μάθεις αριθμό κενών στη Λευκάδα στείλτο και σε μας, αν δε σε πειράζει φυσικά. Εχω δηλώσει και Λευκάδα σχετικά μπροστά, πιστευω να είμαι μέσα στη β΄ φάση και είμαι περίεργη να δω τι κενά υπάρχουν. Εννοείται ότι αυτη η αναμονή με έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......
Καλά τι μου λες τωρα τις τελευταίες μέρες σίγουρα θα χω πάρει μερικά χρονάκια από την αγωνία μου και με βλέπω μεχρι να κληθω αναπληρωτρια να χω γίνει τελειως GRIA. Μεχρι τότε κινδυνευω να με διωξουν από το σπίτι γιατί δε συζητάω τίποτε άλλο και έχω καταντησει αηδία. Ευτυχως παίρνω τηλ την ωρομίσθια που δουλευαμε μαζί το χειμωνα και λέμε τον πόνο μας, στελνω και κανε μηνυμα εδω και παει λέγοντας. Τι θα γίνει ρε παιδια. Ξερει κανενας κανενα τηλ από το υπουργείο να πάρω αυριο πρωι πρωι να τους σπάσω τα νευρα μπας και τα βγάλουν. Καπου υπηρχε εδω στο forum αλλά το χασα. Αν το σηκώσουν δηλαδή.
Μεχρι τότε κινδυνευω να με διωξουν από το σπίτι γιατί δε συζητάω τίποτε άλλο και έχω καταντησει αηδία. Ευτυχως παίρνω τηλ την ωρομίσθια που δουλευαμε μαζί το χειμωνα και λέμε τον πόνο μας, στελνω και κανε μηνυμα εδω και παει λέγοντας.
και η ίδια είχε το θράσσος να με τηλ με αρκετό ύφος για να χωρίσουμε αντικείμενα, δηλώνοντας μάλιστα και προτιμήσεις.