0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 07:07:53 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 07:04:01 pmFORZA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι αλλα...δε με βοηθας συντροφε!ποσοι ειναι οι "παρεισακτοι" πειτε ρε παιδια, ποσοι ειστε για σμεα μεχρι το 300???ποσοι επιλαχοντες?δωστε μας ελπιδες!
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 07:04:01 pmFORZA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 επικυρ αντιγρ πτυχ2 επικυρ αντιγρ μεταπτυχ(αν έχεις)3 βεβαιώσεις προϋπηρ4φωτοαντιγρ ταυτ5 φωτοαντ εκκαθαρ εφορ6 πιστοπ οικογ καταστ7 πιστοπ υγείας (3ετής ισχύς)8 για αντρες πιστοπ στρατολογ τύπου ΑΑυτά τυχερε!!!
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 06:22:19 pm1 επικυρ αντιγρ πτυχ2 επικυρ αντιγρ μεταπτυχ(αν έχεις)3 βεβαιώσεις προϋπηρ4φωτοαντιγρ ταυτ5 φωτοαντ εκκαθαρ εφορ6 πιστοπ οικογ καταστ7 πιστοπ υγείας (3ετής ισχύς)8 για αντρες πιστοπ στρατολογ τύπου ΑΑυτά τυχερε!!!Κάποια από τα παραπάνω τα καταθέτεις στο γραφείο όπου ανήκει το σχολείο οπου θα τοποθετηθείς(και όχι στη Δ/νση) , εκτός αν το σχολείο υπάγεται απ' ευθείας στη Δ/νση. Εμένα στη Δ/νση δεν μου ζήτησαν τίποτα απ' όλα αυτά . Στη Δ/νση συμπλήρωσα μόνο μία κατάσταση με τα στοιχεία μου , συμπεριλαμβανομένων ΑΦΜ και ΑΔΤ . Στη συνέχεια στο γραφείο τα κατέθεσα όλα πλην του 4 και του 5, τα οποία δεν μου τα ζήτησαν, και του 8 , το οποίο το αναζητούν μόνοι τους υπηρεσιακώς.
Ολοκληρώθηκαν στο υπ. Παιδείας οι έλεγχοι των πινάκων επιτυχόντων εκπαιδευτικών των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ από το 1998 μέχρι σήμερα για την κατάρτιση πινάκων διορισμών εφεξής Η κατάρτιση των πινάκων έγινε από δύο Επιτροπές:αναφέρει το esosξέρει κανείς να εξηγήσει τι σημαίνει αυτό;;;;;;;;;;;;;;
παιδιά σύμφωνα με έναν πίνακα πρέπει να πάρει ακόμα 65Ο άτομα για να πάω!Και η σειρά μου στον ενιαίο είναι 970.!αυτός ο πίνακας είναι του Γερανάκη?Τον βρήκα εδώ στο φόρουμ.
Παράθεση από: VIR στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 05:24:17 pmπαιδιά σύμφωνα με έναν πίνακα πρέπει να πάρει ακόμα 65Ο άτομα για να πάω!Και η σειρά μου στον ενιαίο είναι 970.!αυτός ο πίνακας είναι του Γερανάκη?Τον βρήκα εδώ στο φόρουμ.είμαι σειρά 42 στον πίνακα φιλολόγων αλλά έχω δηλώσει μονο δράμα, καβάλα και γ' σερρών υπάρχει ελπίδα για αναπλήρωση
Ευχαριστώ αυτούς που έβγαλαν τους πίνακες και είδαμε τη σειρά μας μετά την α φάση. Πόσους πε02 λέτε να πάρει τώρα---- πέστε ένα καλο νούμερο--- δεν αντέχω άλλο την αγωνία
καλησπερα παιδια...μια ερωτηση...αν παρουν καποιον ωρομισθιο και τον καλεσουν μετα αναπληρωτή΄στη γ' φαση, τι γινεται? "παίζει" αυτό το σενάριο? ευχαριστώ