0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνω σερφάρισμα περιμένοντας και ακούω on line heartFM 93,1...Δροσερή μεσημεριάτικη μουσική και χαλαρωτική... Έγώ τρώω τα σουβλάκια κι αναρωτιέμαι πού θα με βρεί το βράδυ.....
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:08:33 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:06:22 pmΝα διευκρινίσετε ποια από τις δυο τρώει τα σουβλάκια ,γιατί μπερδευτήκαμε. H antigoni ή η adigoni ;[Είναι στην Κλεάνθους kozzi μου ! Κάτω από το γήπεδο. Στα όρια με τη σκ...γειτονιά.στη γωνια μετα την παπαφη? ειναι δυνατον να μην εχω το ονομα?εχω φαει σε ολα εκει την τελευταια 25ετια
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:06:22 pmΝα διευκρινίσετε ποια από τις δυο τρώει τα σουβλάκια ,γιατί μπερδευτήκαμε. H antigoni ή η adigoni ;[Είναι στην Κλεάνθους kozzi μου ! Κάτω από το γήπεδο. Στα όρια με τη σκ...γειτονιά.
Να διευκρινίσετε ποια από τις δυο τρώει τα σουβλάκια ,γιατί μπερδευτήκαμε. H antigoni ή η adigoni ;[
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:08:12 pm Κάνω σερφάρισμα περιμένοντας και ακούω on line heartFM 93,1...Δροσερή μεσημεριάτικη μουσική και χαλαρωτική... Έγώ τρώω τα σουβλάκια κι αναρωτιέμαι πού θα με βρεί το βράδυ..... Αν σε καλέσουν θα μας κεράσεις κανένα ;
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:10:29 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:08:33 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:06:22 pmΝα διευκρινίσετε ποια από τις δυο τρώει τα σουβλάκια ,γιατί μπερδευτήκαμε. H antigoni ή η adigoni ;[Είναι στην Κλεάνθους kozzi μου ! Κάτω από το γήπεδο. Στα όρια με τη σκ...γειτονιά.στη γωνια μετα την παπαφη? ειναι δυνατον να μην εχω το ονομα?εχω φαει σε ολα εκει την τελευταια 25ετιακαινούριο είναι σχετικά.
Λίγη συμπόνια για τους πεινασμένους δε βλάπτει....... Σε λίγο θα βγάζω τα πλήκτρα του υπολογιστή και θα τα τρώω...
οκ φίλε φύγαμε!!! kozzi1 είσαι μέσα;;;
Να πω ό,τι διαβάζω για μέρες μηνύματα 4-5 ίδιων ατόμων να γράφουν στη β φάση αναπληρωτών??