0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτησω πως μπορει να γίνει κάποιος εξεταστής ή επιτηρητής σ' αυτές τις εξετάσεις πιστοποιήσης για αποφοίτους Ιεκ. Τα σχετικά τηλέφωνα στον ΕΟΠΠΕΠ δεν απαντούν ποτέ.
Γεια σας.Εχω μια ερωτηση.Ισχυει οτι η ανακοινωση αποτελεσματων πιστοποιησης θα παρει παραταση μεχρι τελος φεβρουαριου αρχες μαρτη?Δηλαδη για να καταλαβω πρεπει να περιμενουμε κανα πενταμηνο?ΕΛΕΟΣ
Καλησπέρα! Ισχύει ακόμη ότι οι εξετάσεις γίνονται δύο φορές τον χρόνο? Αν ναι, βγαίνουν και δύο ανακοινώσεις σχετικά με την υποβολή της αίτησης και τη καταβολή των εξετάστρων? Φέτος έγινε ήδη μία εξέταση τον Ιούλιο. Να περιμένουμε και δεύτερη ανακοίνωση σε λίγο καιρό? Επίσης οι ερωτήσεις είναι οι ίδιες σε κάθε εξέταση ή αλλάζουν κάθε χρόνο? Ευχαριστώ!
Καλησπέρα,θα ήθελα και εγώ να ζητήσω βοήθεια η έστω μια καθοδήγηση.Έχω τελειώσει το ΙΕΚ Διαφήμισης από το 2008 και θέλω να δώσω πιστοποίηση αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου την ύλη και δεν ξέρω που μπορώ να τη βρώ γα να μελετήσω.Όπως επίσης να ρωτήσω αν ξέρετε τώρα που έχει αλλαξει η ιδικότητα και εχει γίνει απο "Διαφήμιση" "Ειδικός εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων" εγώ θα πρέπει να βρώ την ύλη και από μαθήματα που πιθανόν να μην έχω διδαχτεί;Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χαίρετε! Είχα αποφοιτήσει από ΙΕΚ με ειδικότητα Ειδικός Εφαρμογής Διαιτητικής το 2004 αλλά ως τώρα δεν έτυχε να δώσω ποτέ εξετάσεις πιστοποίησης. Επειδή ενδιαφέρομαι γνωρίζει κανείς πότε θα διεξαχθούν φέτος οι εξετάσεις πιστοποίησης; Στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα ούτε σε email.