0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσες-ους κάλεσαν στην Γ φάση!Τροποποίησα σήμερα τον πίνακα αφαιρώντας τα ονόματα της Γ φάσης.Δυστυχώς δεν βρήκα πολλά ονόματα να σβήσω από τον πίνακα β φάση ΣΜΕΑ, αυτά τα ονόματα ίσως ήταν σε ξεχωριστό πίνακα για ΣΜΕΑ.Chios φυσικά και πρέπει να ελπίζεις για τη δ φάση ή τουλάχιστον την ε΄ καθώς ένας αριθμός τείνει να καταθέσει χαρτιά για σύνταξη τον Οκτώβρη.Katerpilar, πες μου αν και τώρα λείπει το όνομά σου από τον ενδεικτικό πίνακα...βάζω συνήθως τα επόμενα 550 ονόματα αυτό σημαίνει ότι παραλείπω τις επόμενες από τον 550 αριθμό ισοβαθμίες...
καθώς ένας αριθμός τείνει να καταθέσει χαρτιά για σύνταξη τον Οκτώβρη.
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ1 ΣΑΛΙ
Καμία πρόβλεψη για την επόμενη φάση?τσ ,τσ,τσ, αυτη η αγωνία ........................και το υπουργείο στον κόσμο του.............Πόσα άτομα λέτε να πάρουν?έχω 200 σειρά και δεν έχω πλέον ύπνο!!!!!!!!
Έβαλα και τις 30 περιοχές, και μέσα σε αυτές πολλές απομακρυσμένες.Δεν μπορώ να καταλάβω. Στην πρωτοβάθμια δεν καταλαβαίνουν επίσης και με το υπουργείο δεν βγάζω άκρη.Μήπως φταίει το οτι δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια πέρσι? Και έχω μπει έτσι σε άλλο πίνακα.. Αλλά που είναι αυτός ο πίνακας? Επίσης αυτοί οι πίνακες κατάταξης είναι σωστοί? Εγώ, ok δεν είμαι σε κανέναν απο αυτούς, τσέκαρα όμως ονόματα ατόμων που έχουν καλέσει ήδη στην β και γ φάση και δεν τα βρίσκω ούτε συτά. Δεν είναι κουφό?