*

Αποστολέας Θέμα: Ενδεικτικός Πίνακας ΠΕ60 2008-2009  (Αναγνώστηκε 48070 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενδεικτικός Πίνακας ΠΕ60 2008-2009
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 03:30:37 pm »
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσες-ους κάλεσαν στην Γ φάση!
Τροποποίησα σήμερα τον πίνακα αφαιρώντας τα ονόματα της Γ φάσης.
Δυστυχώς δεν βρήκα πολλά ονόματα να σβήσω από τον πίνακα β φάση ΣΜΕΑ, αυτά τα ονόματα ίσως ήταν σε ξεχωριστό πίνακα για ΣΜΕΑ.
Chios φυσικά και πρέπει να ελπίζεις για τη δ φάση ή τουλάχιστον την ε΄ καθώς ένας αριθμός τείνει να καταθέσει χαρτιά για σύνταξη τον Οκτώβρη.
Katerpilar, πες μου αν και τώρα λείπει το όνομά σου από τον ενδεικτικό πίνακα...
βάζω συνήθως τα επόμενα 550 ονόματα αυτό σημαίνει ότι παραλείπω τις επόμενες από τον 550 αριθμό ισοβαθμίες...
se euxaristw para poli! mou anevases to hthiko! ante na doyme!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:27:42 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 05:10:35 pm »
καθώς ένας αριθμός τείνει να καταθέσει χαρτιά για σύνταξη τον Οκτώβρη.

Έμαθα ότι βγήκε νόμος και αυτοί που έχουν κάνει τα χαρτιά τους και να βγουν στη σύνταξη, δεν θα φύγουν τέλη του 2008, αλλά τέλη του σχολικού έτους. Δηλαδή Ιούνιο ή Αύγουστο 2009. Έμαθε κανείς άλλος κάτι τέτοιο? Ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε και να διαβάσουμε αυτό το νόμο. Εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι γύρω στο 900. Και εάν και στην επόμενη φάση Δ πάρουν πάλι 200 άτομα, στο τέλος θα αρχίσω να ελπίζω κι εγώ!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ, κι ας ειναι και στη Γαύδο!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος katerpilar

• Νέο μέλος
  • *
  • Όλα είναι σχετικά και γι' αυτό ανεκτά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 06:45:54 pm »
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσες-ους κάλεσαν στην Γ φάση!
Τροποποίησα σήμερα τον πίνακα αφαιρώντας τα ονόματα της Γ φάσης.
Δυστυχώς δεν βρήκα πολλά ονόματα να σβήσω από τον πίνακα β φάση ΣΜΕΑ, αυτά τα ονόματα ίσως ήταν σε ξεχωριστό πίνακα για ΣΜΕΑ.
Chios φυσικά και πρέπει να ελπίζεις για τη δ φάση ή τουλάχιστον την ε΄ καθώς ένας αριθμός τείνει να καταθέσει χαρτιά για σύνταξη τον Οκτώβρη.
Katerpilar, πες μου αν και τώρα λείπει το όνομά σου από τον ενδεικτικό πίνακα...
βάζω συνήθως τα επόμενα 550 ονόματα αυτό σημαίνει ότι παραλείπω τις επόμενες από τον 550 αριθμό ισοβαθμίες...

Runaway είσαι θησαυρός!!! Αν με παρουν κιόλας στις επόμενες φάσεις θα κάνω τάμα στο ψευδόνημό σου!  ;D   

Αποσυνδεδεμένος JOUL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 01:18:37 pm »
Runaway χίλια μπράβο για την προσπάθεια σου. Προσπαθώ να καταλάβω πολλές μέρες πως βγαίνουν αυτά τα μόρια (είμαι λίγο άσχετη) και τι γίνεται με τους αναπληρωτές και μόνο με σένα είδα φως.

Μετά και την τελευταία τροποποίηση του πίνακα όμως θέλω τη βοήθεια σου γιατί νόμιζα οτι έχω 16,8 μόρια αλλά δεν με βρίσκω πουθενά.

Πήρα πτυχίο το 2004, έδωσα ασεπ και είμαι στους επιτυχόντες με 66,80 μόρια. Περσι λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια και απο οτι φαίνεται θα μου κοστίσει.

Φέτος έκανα την αίτηση κανονικά χωρίς πολλές ελπίδες,  βλέποντας όμως οτι παίρνουν πολλά άτομα, άρχισε να αναπτερώνεται το ηθικό μου.

Αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα πίνακα κατάταξης στον οποίο να είμαι μέσα. Και δεν είμαι σίγουρη καν για το πόσα μόρια έχω.

Αρχίζω να φοβάμαι οτι έχασαν την αίτηση μου στην πρωτοβάθμια.

Σε παρακαλώ αν βρέις χρόνο, βοήθησε με, έχω πελαγώσει.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ   ΚΛΑΔΟΣ   ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ
1   ΣΑΛΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:27:42 »

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 02:41:01 pm »
Σας ευχαριστώ όλες-όλους για τα καλά σας λόγια, άντε με το καλό όσες-όσοι περιμένετε να δείτε το όνομα σας σε μια απο τις επόμενες φάσεις.
Gia δεν έχω ακούσει κάτι για τον συγκεκριμένο νόμο, βέβαια αν έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους απο πέρσι δεν ξέρω πως θα μπορέσουν να τις κρατήσουν και φέτος εντός αίθουσας...Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα απλά πήρε το αυτί μου για κάποιες συναδέλφους στο δήμο που μένω που θέλουν να αποχωρήσουν...
Joul, το ονομά σου πρέπει λογικά να βρίσκεται στον πίνακα αναπληρωτών του Υπουργείου.
Τώρα τα μόρια σου λογικά (δυστυχώς) πρέπει να είναι πιο κάτω απο ότι τα υπολογίζεις.
Τα μόρια αναπληρωτών προκύπτουν απο τον μέσο όρο που πήρες στις δυο θεματικές ενότητες του ΑΣΕΠ2006 μείον 55μόρια που ήταν η βάση. Η τελική βαθμολογία στον ΑΣΕΠ περιλαμβάνει και την προσαύξηση του βαθμού απο το πτυχίο, ενώ για τον πίνακα των αναπληρωτών ο βαθμός πτυχίου δεν μετράει. Έτσι αν ειχες τελική βαθμολογία ΑΣΕΠ=85 με πτυχίο 9 τότε λογικά έχεις μέσο όρο βαθμού ΑΣΕΠ 85-4 (το 4 προκύπτει απο την αφαίρεση του 9-5 που είναι η βάση για το πτυχίο),δηλαδή 81 σε αυτό αφαιρείς άλλα 55(που είναι η βάση για τον ΑΣΕΠ) και προκύπτουν τα μόρια σου για τον πίνακα των αναπληρωτών. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα, αν χρειαστείς κάποια διευκρίνηση πες μου...
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος JOUL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 03:21:50 pm »
Runaway σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Μόνο που οι χειρότεροι φόβοι μου αρχίζουν να επιβεβαιώνονται γιατί υπολογίζοντας τα μόρια μου, όπως μου είπες τα βγάζω περισσότερα. Συγκεκριμένα έχω 74,50 μέσο όρο στις δυο θεματικές ενότητες (χωρίς την προσαύξηση του πτυχίου) -55 = 19,5 μόρια.

Θα έπρεπε ήδη να με έχουν καλέσει.. και δυστυχώς δεν υπάρχω σε κάνεναν πίνακα αναπληρωτών.

Αν καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό , please πες μου.

όπως και να'χει σε ευχαριστώ πάρα πολύ και σου εύχομαι οτι επιθυμείς..

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 05:51:32 pm »
Καμία πρόβλεψη για την επόμενη φάση?τσ ,τσ,τσ, αυτη η αγωνία ........................και το υπουργείο στον κόσμο του.............Πόσα άτομα λέτε να πάρουν?έχω 200 σειρά και δεν έχω πλέον ύπνο!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GinaSt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 06:23:43 pm »
Joul μήπως στην αίτηση σου δεν έβαλες πολλές περιοχές?

Αποσυνδεδεμένος chios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 06:52:51 pm »
Καμία πρόβλεψη για την επόμενη φάση?τσ ,τσ,τσ, αυτη η αγωνία ........................και το υπουργείο στον κόσμο του.............Πόσα άτομα λέτε να πάρουν?έχω 200 σειρά και δεν έχω πλέον ύπνο!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 07:47:55 pm »
Καλή τύχη και σε σένα και σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπίζω σύντομα τα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος JOUL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 11:34:13 am »
Έβαλα και τις 30 περιοχές, και μέσα σε αυτές πολλές απομακρυσμένες.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Στην πρωτοβάθμια δεν καταλαβαίνουν επίσης και με το υπουργείο δεν βγάζω άκρη.
Μήπως φταίει το οτι δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια πέρσι? Και έχω μπει έτσι σε άλλο πίνακα.. Αλλά που είναι αυτός ο πίνακας?
Επίσης αυτοί οι πίνακες κατάταξης είναι σωστοί?
Εγώ, ok δεν είμαι σε κανέναν απο αυτούς, τσέκαρα όμως ονόματα ατόμων που έχουν καλέσει ήδη στην β και γ φάση και δεν τα βρίσκω ούτε συτά. Δεν είναι κουφό?

Αποσυνδεδεμένος nikoletoula84

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 11:34:54 am »
lastmoican μην ανησυχεις θα σε παρουν σιγουρα στην αλλη φαση!!!!ετοιμασε τα πραγματα σου!!!!ααααντεεεεεε μου ελειψες ρε φιλεναδαααααα.Θα σου ερθω οπου και να εισαι!!!!!φιλιααααα

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 02:19:04 pm »
Έβαλα και τις 30 περιοχές, και μέσα σε αυτές πολλές απομακρυσμένες.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Στην πρωτοβάθμια δεν καταλαβαίνουν επίσης και με το υπουργείο δεν βγάζω άκρη.
Μήπως φταίει το οτι δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια πέρσι? Και έχω μπει έτσι σε άλλο πίνακα.. Αλλά που είναι αυτός ο πίνακας?
Επίσης αυτοί οι πίνακες κατάταξης είναι σωστοί?
Εγώ, ok δεν είμαι σε κανέναν απο αυτούς, τσέκαρα όμως ονόματα ατόμων που έχουν καλέσει ήδη στην β και γ φάση και δεν τα βρίσκω ούτε συτά. Δεν είναι κουφό?

Κάτι παραπάνω...
Πότε διαπίστωσες ότι δεν είσαι μέσα στους πίνακες και γιατι δεν έκανες ένσταση?
Είναι πάντως λίγο δύσκολο να βρήκες ονόματα που να μην βρίσκονται στον πίνακα των αναπληρωτών και να έχουν κλιθεί. Σβήνοντας έχω βρεί κάποια, όπως και άλλα λάθη σε ονόματα. Απο εκεί και πέρα ορισμένα ονόματα είναι τρίτεκνοι από τον γ πίνακα...Μήπως έχουν κάνει λάθος κατά την καταχώρηση του ονόματός σου ή των μορίων? Μήπως θεώρησαν για κάποιο λόγο άκυρη την αιτησή σου?
Δεν ξέρω πάντως δεν νομίζω ότι σε συμφέρει να χάσεις τόσα μόρια και πιστεύω ότι πρέπει να το κυνηγήσεις!
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος JOUL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 06:12:37 pm »
Ρε παιδιά, κοιτάω στους σωστούς πίνακες?
Εγω αυτούς που ξέρω είναι ενας ενιαίος πίνακας διορισμών, ένας πίνακας αναπληρωτών πρωτοβάθμιας και ένας πίνακας αναπληρωτών πρωτοβάθμιας χωρίς προΰπηρεσία.
Στον τελευταίο όμως είναι μέσα άτομα που δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ.
Ο πίνακας κατάταξης των αναπληρωτών χωρίς προΰπηρεσία αλλά που έχουν δώσει ΑΣΕΠ, που είναι?? Υπάρχει τέτοιος πίνακας?

Δυστυχώς άρχισα να ψάχνομαι πολύ αργά. Τους πίνακες αυτούς τους βρήκα αφού βγήκε η α φάση των αναπληρωτών, οπότε ποιά ένσταση???

Anyway, νομίζω σας έχω κουράσει..

Ευχαριστώ πάντως  για το ενδιαφέρον, πολύ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)