0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kathyk δεν εισαι αξια να ξερεις και κρινεις το επιπεδο μου . απο αυτα που μου λες καταλαβαινω το δικο σου... σωστο αυτο με την υλη ασεπ.
δεν τα καταφέρνω μάλλον καλά με τους υπολογιστές κ με όσους συμφωνώ, καταλαβαίνουν το αντίθετο!! :'(παρέθεσα τα λόγια σου γτ συμφωνώ πλήρως μ αυτά κ αυτό φαίνεται κ απο τη θέση που έχω πάρει στο αντίστοιχο θέμα και σε άλλες σελίδες.)!!!γι αυτό έγραψα:" το ξαναλέω κ εγώ"" εννοώντας όπως κ εσύ...η κριτική μου για τις κόντρες κ για το θυμό σε μικρές ηλικίες αφορούσε την κόντρα που υπήρχε πιο πάνω ανάμεσα στην amely κ στην άλλη κοπέλα κ η amely το κατάλαβε γι αυτό κ απάντησε αμέσως μετά..κ εγώ είμαι φιλολογος , αλλά παρόλ αυτά σε πολλά σημεία έχω υποστηρίξει ότι το να μπουν φιλολογ στα δημοτικά , δεν είναι ενδεδειγμένη λύση..συγγνώμη αν κατάλαβες άλλα πράγματα,αλλά αν διάβαζες τι έγραφε κ πιο πάνω θα το καταλάβαινες πως δεν αναφερόμουν στα δικά σου λεγόμενα ίσα - ίσα τα παρέθεσα για να σταματήσω αυτό που γινόταν κ να πω πως πρέπει να ληφθούν υποψη κ τα δικά μας λεγόμενα..
εσυ εθεσες θεμα επιπεδου ... οχι εγω. αν εχω αγχος, περασω ασεπ η οχι ,αν εχω και εγω μεταπτυχιακο μαστερ κτλ. δεν σε αφορουν.. δεν θα αναλωνομαι με αυτα που μου λες .. ανταλασσω αποψεις με συναδελφους του κλαδου μου . εσυ κοιτα τα δικα σου..
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:50:57 pmεσυ εθεσες θεμα επιπεδου ... οχι εγω. αν εχω αγχος, περασω ασεπ η οχι ,αν εχω και εγω μεταπτυχιακο μαστερ κτλ. δεν σε αφορουν.. δεν θα αναλωνομαι με αυτα που μου λες .. ανταλασσω αποψεις με συναδελφους του κλαδου μου . εσυ κοιτα τα δικα σου.. ευχαριστως.οταν αποφασισεις ότι για το διορισμό σου η μη δε σε βοηθαει σε τιποτα το να προσπαθεις να αποδειξεις ότι ο φιλολογος ειναι ανωτερος απο το δασκαλο και το νηπιαγωγο. ο καθενας ειδικευεται στον τομεα του και γινεται καλυτερος οσο μπορει η όχι.
δικιο εχεις..αλλωστε το..πολυ νεαρο της ηλικιας δικαιολογει μερικους ανθρωπους..
Παράθεση από: kathyk στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:57:15 pmΠαράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:50:57 pm εχεις μηπωσ ακουσει τπτ για το νομοσχεδιο που ισωσ ψηφιστει για καταργηση της εκτης? καθηγητες θα κανουν στα εκτακια τοτε. shopie καλοι κ κακοι υπαρχουν σε ολουσ τους κλαδους. εσεις κρινεστε για το πωσ συμπεριφερεστε στα παιδακια. εμεις ομως πρεπει να ειμαστε ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια ξερεις.. . κανεις λαθος αν νομιζεις ότι κρινομαστε μονο για τη συμπεριφορα μας στα παιδιακια..τοτε θα μπορουσε να παει και η καθε καλοκαγαθη μαμα να κανει μαθημα.μιλαμε ομως για εκπαιδευση. μακαρι να παρακολουθουσες κ εσυ τις εξελιξεις της παιδαγωγικης..
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:50:57 pm εχεις μηπωσ ακουσει τπτ για το νομοσχεδιο που ισωσ ψηφιστει για καταργηση της εκτης? καθηγητες θα κανουν στα εκτακια τοτε. shopie καλοι κ κακοι υπαρχουν σε ολουσ τους κλαδους. εσεις κρινεστε για το πωσ συμπεριφερεστε στα παιδακια. εμεις ομως πρεπει να ειμαστε ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια ξερεις.. . κανεις λαθος αν νομιζεις ότι κρινομαστε μονο για τη συμπεριφορα μας στα παιδιακια..τοτε θα μπορουσε να παει και η καθε καλοκαγαθη μαμα να κανει μαθημα.μιλαμε ομως για εκπαιδευση. μακαρι να παρακολουθουσες κ εσυ τις εξελιξεις της παιδαγωγικης..
εχεις μηπωσ ακουσει τπτ για το νομοσχεδιο που ισωσ ψηφιστει για καταργηση της εκτης? καθηγητες θα κανουν στα εκτακια τοτε. shopie καλοι κ κακοι υπαρχουν σε ολουσ τους κλαδους. εσεις κρινεστε για το πωσ συμπεριφερεστε στα παιδακια. εμεις ομως πρεπει να ειμαστε ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια ξερεις.. .
Παράθεση από: kathyk στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:16:50 pmδικιο εχεις..αλλωστε το..πολυ νεαρο της ηλικιας δικαιολογει μερικους ανθρωπους..προτεινω να με φιμωσετε.απο ποια ηλικια κ πανω επιτρεπεται η συμμετοχη?