*

Αποστολέας Θέμα: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό  (Αναγνώστηκε 43462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:40:13 pm »
kathyk δεν εισαι αξια να ξερεις και κρινεις το επιπεδο μου . απο αυτα που μου λες καταλαβαινω το δικο σου... σωστο αυτο με την υλη ασεπ.

να σου θυμισω ότι όλοι οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν ποιος εχει το αγχος και την αγενεια να συγκρινεται με τους συναδελφους..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:23 »

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:50:57 pm »
εσυ εθεσες θεμα επιπεδου ...  οχι εγω. αν εχω αγχος, περασω ασεπ η οχι ,αν εχω και εγω μεταπτυχιακο μαστερ κτλ. δεν σε αφορουν.. δεν θα αναλωνομαι με αυτα που μου λες .. ανταλασσω αποψεις με συναδελφους του κλαδου μου . εσυ κοιτα τα δικα σου..

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:54:17 pm »
δεν τα  καταφέρνω μάλλον καλά με τους υπολογιστές κ με όσους συμφωνώ, καταλαβαίνουν το  αντίθετο!!  :'(παρέθεσα τα λόγια σου γτ συμφωνώ πλήρως μ αυτά κ αυτό φαίνεται κ απο τη θέση που έχω πάρει στο αντίστοιχο θέμα και σε άλλες σελίδες.)!!!γι αυτό έγραψα:" το ξαναλέω κ εγώ"" εννοώντας όπως κ εσύ...η κριτική μου για τις κόντρες κ για το θυμό σε μικρές ηλικίες αφορούσε την κόντρα που υπήρχε πιο πάνω ανάμεσα στην amely κ στην άλλη κοπέλα κ η amely το κατάλαβε γι αυτό κ απάντησε αμέσως μετά..κ εγώ είμαι φιλολογος , αλλά παρόλ αυτά σε πολλά σημεία έχω υποστηρίξει ότι το να μπουν φιλολογ στα δημοτικά , δεν είναι ενδεδειγμένη λύση..συγγνώμη αν κατάλαβες άλλα πράγματα,αλλά αν διάβαζες τι έγραφε κ πιο πάνω θα το καταλάβαινες πως δεν αναφερόμουν στα δικά σου λεγόμενα ίσα - ίσα τα παρέθεσα για να σταματήσω αυτό που γινόταν κ να πω πως πρέπει να ληφθούν υποψη κ τα δικά μας λεγόμενα.. ;)

Κανένα πρόβλημα Γεωργία.

Εγώ κατάλαβα με λάθος τρόπο την παράθεση που έκανες στα γραφόμενά μου. Είναι ο γραπτός λόγος που μπρερδεύει μερικές φορές.

Λες να φταίει το ότι δεν είμαι φιλόλογος... ???

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:57:15 pm »
εσυ εθεσες θεμα επιπεδου ...  οχι εγω. αν εχω αγχος, περασω ασεπ η οχι ,αν εχω και εγω μεταπτυχιακο μαστερ κτλ. δεν σε αφορουν.. δεν θα αναλωνομαι με αυτα που μου λες .. ανταλασσω αποψεις με συναδελφους του κλαδου μου . εσυ κοιτα τα δικα σου..

ευχαριστως.οταν αποφασισεις ότι για το διορισμό σου η μη δε σε βοηθαει σε τιποτα το να προσπαθεις να αποδειξεις ότι ο φιλολογος ειναι ανωτερος απο το δασκαλο και το νηπιαγωγο. ο καθενας ειδικευεται στον τομεα του και γινεται καλυτερος οσο μπορει η όχι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:23 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:01:54 pm »
Από το...ΣΟΚ... ::)... δε θα σχολιάσω κάτι άλλο... :-X
Απλά θα πω ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε και μας έκανε επιμόρφωση (κι εγώ στον ταπεινό κλάδο των νηπιαγωγών ανήκω) στα ΠΕΚ σχολική σύμβουλος
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:05:55 pm »
Kathyk, αν μου επιτρεπεις μην ασχολεισαι αλλο! Δεν εχει νοημα.
Ο καθενας απο τα λεγομενα του κρινεται... Ασε τους επιστημονες να συζητουν με το υψηλο επιπεδο τους :) :) και μην προσπαθεις να συγκριθεις..δεν θα τα καταφερεις, πιστεψε με! :P
Και εγω ειχα να πω πολλα για την επιστημονικη επαρκεια καθε πικραμενου που θεωρει τον εαυτο του φιλολογο αλλά φτανει ως εδω
sophie, μην προσπαθεις αδικα! Τις εξελίξεις της παιδαγωγικής δεν μπορούν να τις παρακολουθήσουν ολοι..Θελουν να βολευτουν οι ανθρωποι!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:09:03 pm από vasiliki_85 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:16:50 pm »
δικιο εχεις..αλλωστε το..πολυ νεαρο της ηλικιας δικαιολογει μερικους ανθρωπους..

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:19:17 pm »
Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξέλιξη αυτής της συζήτησης.. :( Το θέμα μας δεν είναι να αποδείξουμε ποιός είναι περισσότερο ικανός..Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις για όλους..) Και φυσικά, αν με το καλό διοριστούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό..Θα παρακαλούσα απο'δώ και πέρα να γράφετε τις προτάσεις σας στο θέμα Προτάσεις Δράσεις ΠΕ 02

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:26:34 pm »

ευχαριστως.οταν αποφασισεις ότι για το διορισμό σου η μη δε σε βοηθαει σε τιποτα το να προσπαθεις να αποδειξεις ότι ο φιλολογος ειναι ανωτερος απο το δασκαλο και το νηπιαγωγο. ο καθενας ειδικευεται στον τομεα του και γινεται καλυτερος οσο μπορει η όχι.
\

εχεις μηπωσ ακουσει τπτ για το νομοσχεδιο που ισωσ ψηφιστει για καταργηση της εκτης? καθηγητες θα κανουν στα εκτακια τοτε.
 shopie καλοι κ κακοι υπαρχουν σε ολουσ τους κλαδους.  εσεις κρινεστε για το πωσ συμπεριφερεστε στα παιδακια. εμεις ομως πρεπει να ειμαστε ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια ξερεις..
  δεν θελω να συνεχισω την αντιπαραθεση με τους νηπιαγωγους ..βασιλικη εσυ παρακολουθα ολη μερα τις εξελιξεις της παιδαγωγικης.   Sυναντω καθημερινα ανθρωπους να ενδιαφερονται για την επαγγελματικη τους αποκατασταση αλλα εσεις ειστε πολυ υπερανω! να βολευτουμε????? τετοια απαιτηση???? απαπαπαπαπαπαπαπα.  

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:33:43 pm »
Δεν ξέρω για τους άλλους...θα μιλήσω για μένα...Κι εγώ χτυπιόμουν χρόνια μέχρι να τα καταφέρω αλλά ποτέ δεν ζήτησα να μπω σε δημοτικό! ::)
Είναι αυτό που λέμε "έκαστος στο είδος του"...
(Ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είμαστε κι εμείς...και για πολύ περισσότερα πράγματα... :()
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:35:50 pm »
εσεις δεν ειστε 18000.  και εμεις ξερεις προτιμουμε να διδαξουμε στα γυμνασια κ λυκεια αλλα θα συμβιβαζομασταν και με δημοτικα. ;D

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:37:20 pm »
δικιο εχεις..αλλωστε το..πολυ νεαρο της ηλικιας δικαιολογει μερικους ανθρωπους..

προτεινω να με φιμωσετε.απο ποια ηλικια κ πανω επιτρεπεται η συμμετοχη?

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:38:23 pm »

εχεις μηπωσ ακουσει τπτ για το νομοσχεδιο που ισωσ ψηφιστει για καταργηση της εκτης? καθηγητες θα κανουν στα εκτακια τοτε.
 shopie καλοι κ κακοι υπαρχουν σε ολουσ τους κλαδους.  εσεις κρινεστε για το πωσ συμπεριφερεστε στα παιδακια. εμεις ομως πρεπει να ειμαστε ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια ξερεις..
  .  

κανεις λαθος αν νομιζεις ότι κρινομαστε μονο για τη συμπεριφορα μας στα παιδιακια..τοτε θα μπορουσε να παει και η καθε καλοκαγαθη μαμα να κανει μαθημα.μιλαμε ομως για εκπαιδευση. μακαρι να παρακολουθουσες κ εσυ τις εξελιξεις της παιδαγωγικης..

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:40:22 pm »

προτεινω να με φιμωσετε.απο ποια ηλικια κ πανω επιτρεπεται η συμμετοχη?

μηπως απο οταν μαθαιναμε να σεβομαστε τους συναδελφους;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144