0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Πχ. Εαν έχεις γράψει στο ένα μάθημα 70 και στο άλλο μάθημα 68, ο μέσος όρος είναι 69.69 -55 (βάση) = 14 μορια στον πίνακα αναπληρωτών.Προσοχή στον δεύτερο ΑΣΕΠ που θα δώσεις ισχύει 14 : 2 = 7 μόρια + αυτά τα νέα που θα έχεις γράψει.Στον τρίτο ΑΣΕΠ αυτά τα 14 μορια διαγράφονται. Δηλαδή τα μόρια ισχυουν για μια φορά, τη δεύτερη έχεις τα μισά και την τρίτη τίποτα.""Η μόνη απορία μου είναι ότι η βάση του ΑΣΕΠ φέτος είναι 60% και για τις δύο ενότητες."
Συγνωμη ποτε αλλαξε η βαση και απο 55 πηγε παλι 60??? και κατι ακομα για τα μορια...εγω εχω απο τον προηγουμενο ασεπ 16 μορια και απο τον προ-προηγουμενο 3μορια,οκ?σε αυτον τον ασεπ τα 3 μορια θα μετρησουν η οχι?και στην περιπτωση που δεν περασω φετος,στον ασεπ που θα γινει μετα τα 16(η και τα προηγουμενα 3 μορια,αναλογα) δε θα μετρανε? νομιζα οτι δεν τα χανουμε αυτα τα μορια...η εστω οτι τα κραταμε για πιο πολυ καιρο...ξερετε να μου πειτε?απελπιστηκα η αληθεια ειναι...
Πλακα κανετε.... σε αυτον τον ασεπ δηλαδη θα μετρησει ο,τι γραψω συν τα μισα του προηγουμενου? πχ.75+(16:2=8)=83??!!!χωρις να θελω να σας προσβαλλω,αλλα απο που το ξερετε?ειναι εγκυρη η πηγη σας??georgi@ ποιος σου το εχει πει?
ΠαράθεσηΣυγνωμη ποτε αλλαξε η βαση και απο 55 πηγε παλι 60??? και κατι ακομα για τα μορια...εγω εχω απο τον προηγουμενο ασεπ 16 μορια και απο τον προ-προηγουμενο 3μορια,οκ?σε αυτον τον ασεπ τα 3 μορια θα μετρησουν η οχι?και στην περιπτωση που δεν περασω φετος,στον ασεπ που θα γινει μετα τα 16(η και τα προηγουμενα 3 μορια,αναλογα) δε θα μετρανε? νομιζα οτι δεν τα χανουμε αυτα τα μορια...η εστω οτι τα κραταμε για πιο πολυ καιρο...ξερετε να μου πειτε?απελπιστηκα η αληθεια ειναι... Τα 3 θα γίνουν 0 και τα 16 θα γίνουν 8, άρα θα έχεις 8+ότι πιασεις στον επόμενο ΑΣΕΠ