0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Purple84 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:41:20 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι,γνωρίζει κανείς με τι κριτήρια γίνεται η τροποποίηση αποσπάσεων? Με τα μόρια? Γιατί δεν έκαναν δεκτή την τροποποίηση μου και πήραν 2 άτομα στον νομό μου με λιγότερα μόρια από εμένα. Σύμφωνα με την εγκύκλιο δεν επιτρέπεται τροποποίηση. Γνωρίζεις κανέναν που έχει αλλάξει την αίτηση απόσπασης και το δέχτηκαν;
Καλησπέρα συνάδελφοι,γνωρίζει κανείς με τι κριτήρια γίνεται η τροποποίηση αποσπάσεων? Με τα μόρια? Γιατί δεν έκαναν δεκτή την τροποποίηση μου και πήραν 2 άτομα στον νομό μου με λιγότερα μόρια από εμένα.
για να καταλαβω... εσυ εκανες αιτηση τροποποιησης για να παρεις αλλου αποσπαση απο εκει που ειχες παρει...κ πηραν αλλα ατομα εκει που ηθελες να πας οχι απο τροποποιηση ομως απο αλλο πινακα...μηπως επειδη λεει η εγκυκλιος να υπαρχει λογος που το αιτιολογει δεν ειχες λογο? δεν ξερω προσπαθω να καταλαβω...δηλαδη αν ειχες κανει νεα αιτηση θα επερνες λογικα?κανε ενσταση παλι γιατι ηρθαν με λιγοτερα μορια κ στην επομενη συνεδριαση θα εξεταστει- ειπε κ ο Μπρατης στο fb να κανουν ενσταση οσοι δεν πηραν...
Παράθεση από: Purple84 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 12:35:42 amΔεν νομιζω,τα ονοματα τους δεν ηταν στις κατα προτεραιοτητα αποσπασεις, ουτε καν στις ενστασεις, ηταν στον πινακα με τις γενικες αποσπασεις Πολυ μας παιδευουν ! Πρωι πρωι τη Δευτερα τηλεφωνο στο υπουργειο και οποσδήποτε πρεπει να κανεις ενσταση. Αν εισαι σιγουρη οτι δεν ηταν στις κατα προτεραιοτητα , μην το αφησεις.
Δεν νομιζω,τα ονοματα τους δεν ηταν στις κατα προτεραιοτητα αποσπασεις, ουτε καν στις ενστασεις, ηταν στον πινακα με τις γενικες αποσπασεις
Τελικα δεν εγινε δεκτη καμια αιτηση τροποποιησης ,οι πινακες αναφερονταν σε τροποποιηση πυσπε αποσπασης λογω λαθων μοριοδοτησης στην α' φαση.
δηλαδή βρε παιδιά αν κάποιος νεοδιόριστος, δεν πάρει οργανική στα επόμενα 3 χρόνια....απλά είναι στη διάθεση της διεύθυνσης, δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης μετά τα 3 χρόνια;