0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ek Π20 στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 01:24:31 pmΓειά σας!Χτες με ειδοποίησαν απο χαλκιδική και αρνηθηκα,σημερα απο πέλλα,Σέρρες και αρνήθηκα θέση γύρω στο 180.Δυτική θεσ/νικη ειναι κοντά στο 75.Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους παιδια.Να σε ρωτήσω κάτι? Είμαι περίπου στην 90 θέση και περιμενω από Ανατολική Θεσσαλονικη τηλεφώνημα. Με παραξενεύει όμως το γεγονος οτι δεν με έχουν καλεσει από άλλες περιοχες και κυρίως από επαρχίες αν κάποιες βρίσκονται γύρω στο 180. Είναι λογικό αυτό? Δουλεύω 3 χρόνια. Εκτός και αν καθε διεύθυνση παίρνει τα άτομα που δούλευαν και άλλα χρόνια εκεί και δεν τηρεί την σειρά του πίνακα.
Γειά σας!Χτες με ειδοποίησαν απο χαλκιδική και αρνηθηκα,σημερα απο πέλλα,Σέρρες και αρνήθηκα θέση γύρω στο 180.Δυτική θεσ/νικη ειναι κοντά στο 75.Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους παιδια.
παιδια εχει κανεις ενημερωση για κιλκις?μεχρι που καλεσαν , ποσοι υπολοιπονται κτλ
Ξέρει κανείς πόσες ώρες δίνουν τελικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας;;;
Παράθεση από: dulcinea στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 03:47:56 pmΠαράθεση από: ek Π20 στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 01:24:31 pmΓειά σας!Χτες με ειδοποίησαν απο χαλκιδική και αρνηθηκα,σημερα απο πέλλα,Σέρρες και αρνήθηκα θέση γύρω στο 180.Δυτική θεσ/νικη ειναι κοντά στο 75.Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους παιδια.Να σε ρωτήσω κάτι? Είμαι περίπου στην 90 θέση και περιμενω από Ανατολική Θεσσαλονικη τηλεφώνημα. Με παραξενεύει όμως το γεγονος οτι δεν με έχουν καλεσει από άλλες περιοχες και κυρίως από επαρχίες αν κάποιες βρίσκονται γύρω στο 180. Είναι λογικό αυτό? Δουλεύω 3 χρόνια. Εκτός και αν καθε διεύθυνση παίρνει τα άτομα που δούλευαν και άλλα χρόνια εκεί και δεν τηρεί την σειρά του πίνακα.Λοιπόν ή δεν δήλωσες άλλες περιοχες περα από θεσσαλονικη ή σε προσπέρασαν στον πίνακα και δεν σε κάλεσαν,Τώρα για ανατολική βρίσκονται κοντά στο 60 οπότε εσύ έχεις ακόμη μέλλον.Μπορείς όμως να καλείς στις α/βάθμιες που δήλωσες και αν σου λένε κάποιο που είναι μετά από σένα τότε να τους ρωτάς γιατι δεν σε κάλεσαν αφού εσύ βρίσκεσαι στη θέση π.χ90.Θα σου πουν τότε ότι για κάποιο λόγο μπορεί να μη φένεσαι.Αν χρειαστείς τηλέφωνα στειλε μου να σου τα δώσω.Καλή επιτυχία
ειμαι γυρω στο 210 του πινακα και ενδιαφερομαι μονο για κιλκις. και μαλλον δεν εχω πολλες ελπιδες...