0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη για το εμβόλιμο, αλλά εχω μια απορία: Αν ένας αναπληρωτής της α' φασης κάνει αίτηση βελτίωσης θέσης, του την εγκρίνουν, αλλά τελικά επιλέξει να παραμείνει στο αρχικό του σχολείο, έχει κάποια κύρωση; Πρέπει υποχρεωτικά να πάει στο δεύτερο σχολείο, που ζήτησε, ή μπορεί να παραμείνει στο αρχικό; Είναι μια απορία που εχω χρόνια ακούγοντας για αιτήσεις βελτίωσης. Ευχαριστώ.ΥΓ. Μην πέσετε να με φάτε, απλή απορία είναι.
Δεν θα πέσει να σε φάει κανένας. Απλώς ρωτάς για κάτι που έχει λεχθεί πολλές φορές. Αίτηση βελτίωσης σε αναπληρωτή δεν νοείται, δεν υπάρχει ως δυνατότητα. Ρωτάς λοιπόν αν μπορείς να αρνηθείς την καινούργια θέση αν γίνει μια διαδικασία που δεν υπάρχει.
Προφανώς και υπάρχει, ξέρω τρία άτομα που έχουν πάρει. Αίτηση μπορεί να κάνεις αλλά είναι θέμα της κάθε πρωτοβάθμιας αν θα τη δεχτεί.
Δηλαδή στέλνεις μια αίτηση για αλλαγή τοποθέτησης, ικανοποιείται η αίτηση και μετά λες "τελικά δεν ήθελα".Τα σχόλια περιττεύουν.
Συγγνώμη τι λογοκρισία είναι αυτή; Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που σβήνετε σχόλιο μου ενώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και επειδή σβήστηκε να πω εδώ ότι βελτίωση τοποθέτησης, αίτηση επανατοποθέτησης, τροποποίηση τοποθέτησης ή όπως αλλιώς λέγεται έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει και αν θα τη δεχτούν την αλλαγή σχολείου είναι στο χέρι της κάθε διεύθυνσης.
Σχεδόν off topic (όπως και άλλα που δεν σβήνονται όμως) : είδα κάποια σχόλιά σου – δεν θυμάμαι ποια σβήστηκαν – και θωρώ ότι έχεις δίκιο, ούτε εμένα μου φάνηκε κάτι επιλήψιμο. Και άλλοι εκτενώς τα έγραψαν παραπάνω. Ειδικά και με τα τελευταία τεκταινόμενα και - ανέκαθεν όμως σε πολλά νήματα - η σύσταση/αλγεινή εμπειρία είναι «ζητάτε ό,τι θέλετε με αίτηση και ό,τι κάτσει» (βλ. ψηφιακό φρ.). Συμβαίνει τελευταία, ας πούμε, ότι ο καθένας «υπεύθυνος φορουμικής τάξης» έχει τα δικά του κριτήρια, συλλογισμούς, επιρροές, εμπνεύσεις. Εν προκειμένω , αν ήταν τόσο θέμα ο όρος (έχει συζητηθεί και για τους μονίμους, είναι σαν ένας άτυπος παγιωμένος κι εκεί όρος), θα είχαν σβήσει ΟΛΟ το νήμα που τον εμπεριέχει στον τίτλο (ή έστω τροποποιήσει τον τίτλο ), αυτό δεν κάνει ντόρο; Ας το δει ο dr. αρχικουμανταδόρος , μπαίνει βλέπω κάποιες φορές (α, να πω χρόνια πολλά, βρε τυχαία είδα ότι παίζει «δηλωμένη μέρα» γενεθλίων και βγάζει κομμάτι τούρτα εικονίδιο στην «περίληψη» ; Όχι; Τέλειο)ΥΓ. εντάξει, παρέμεινε τελικά το σχόλιο-εμπειρία δική σου και άλλων, αλλού (πχστο άτυπο τύπου-λογοκρισίας) να δεις τι λογοκρισία πέφτει…(7/10 μη σου πω, άλλο εκεί. Σκέψου – για να πω κάτι σχετικό με το φόρουμ- έγινε πείραμα: είναι οι μόνοι που δεν αναφέρουν πληροφορίες του Patrea, σε σχετικό με απλή αναφορά σχόλιο έπεσε κόφτης, σε άλλο με το ίδιο περίπου περιεχόμενο , όπου αναφέρθηκε με αρχικό , πέρασε το πάσο ! Έχει και πλάκα δηλαδή η υπόθεση…)
Πάντως από όσο ξέρω, οι αιτήσεις για διαχειριστές είναι πάντα ανοιχτές. Όποιος πιστός, ας προσέλθει κι ας αναβαθμίσει με την προσφορά του το φόρουμ. Να δω πόσο θα σας πάρει να γράψετε "δε μπορούμε να είμαστε από πάνω και να βλέπουμε ΚΑΘΕ σχόλιο. Έχουμε και προσωπική ζωή". 1 βδομάδα; 1 μήνα; Άντε 2 βαριά βαριά.