0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθως κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα...ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 15, 2012, 09:44:02 pmΆντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθωε κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.ΤΕΙ είναι
Άντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθωε κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.
Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο στο προηγούμενο μήνυμα:ΑΕΙ = Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανπιστήμια)ΑΤΕΙ = Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά ΙδρύματαΑΕΙ + ΑΤΕΙ = Τριτοβάθμια ΕκπαίδευσηΝα είμαστε προσεκτικοί γιατί είμαστε και εκπαιδευτικοί...
Παράθεση από: dimkok στις Ιουλίου 16, 2012, 01:19:57 amΠαράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 15, 2012, 09:44:02 pmΆντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθωε κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.ΤΕΙ είναιTEI είναι λέει ο άσχετος. Λοιπόν ΤΕΙ + ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ μας κάνουν τα AEI= Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.Και το αν στην ΑΣΠΑΙΤΕ όλοι οι διοικητικοί είναι για τα σκουπίδια δεν σημαίνει ότι και στα υπόλοιπα ΑΤΕΙ κοιμούνται όρθιοι.
Παράθεση από: iosifina στις Ιουλίου 16, 2012, 12:29:40 pmΠαράθεση από: dimkok στις Ιουλίου 16, 2012, 01:19:57 amΠαράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 15, 2012, 09:44:02 pmΆντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθως κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.ΤΕΙ είναιTEI είναι λέει ο άσχετος. Λοιπόν ΤΕΙ + ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ μας κάνουν τα AEI= Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.Και το αν στην ΑΣΠΑΙΤΕ όλοι οι διοικητικοί είναι για τα σκουπίδια δεν σημαίνει ότι και στα υπόλοιπα ΑΤΕΙ κοιμούνται όρθιοι.Τυπικά ναι.. αλλά δεν είναι το ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, Τεχνολογικό Ίδρυμα και Πολυτεχνείο. Πως να το κάνουμε;
Παράθεση από: dimkok στις Ιουλίου 16, 2012, 01:19:57 amΠαράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 15, 2012, 09:44:02 pmΆντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθως κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.ΤΕΙ είναιTEI είναι λέει ο άσχετος. Λοιπόν ΤΕΙ + ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ μας κάνουν τα AEI= Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.Και το αν στην ΑΣΠΑΙΤΕ όλοι οι διοικητικοί είναι για τα σκουπίδια δεν σημαίνει ότι και στα υπόλοιπα ΑΤΕΙ κοιμούνται όρθιοι.
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 15, 2012, 09:44:02 pmΆντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθως κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.ΤΕΙ είναι
Άντε να δούμε αν θα βγει αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη. Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως, κανονικά αύριο πρέπει να βγάλουν μια ενημέρωση τουλάχιστον. Δεν παίζονται.Τέτοια ανοργανωσιά, δεν υπάρχει σε κανένα πρόγραμμα ελληνικού ΑΕΙ. Όλα τα ΑΕΙ βγάζουν συνήθως κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προγράμματα σπουδών, εκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ.Αν πουν και αυριο από μέρα σε μέρα ε νομίζω ότι θα είναι απλά τραγικό.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!! Σιγά μην συγκρίνω την τεχνολογιά τροφίμων θεσσαλονίκης με ένα παιδαγωγικό!!!!!!!χαχαχαχα... Τέτοια μυαλά έχουμε και τέτοιες σκέψεις κάνουμε γι αυτό οδεύουμε εκεί που οδεύουμε............
Κατ αρχήν δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαμάχες...Κάθε αντικείμενο και επιστημονικός τομέας έχει την αξία και τη σημαντικότητά του. Είναι όμως σαφώς προσδιορισμένος και ξεκάθαρος ο ρόλος και η παρουσία των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εξάλλου ακόμη και από το ίδιο το υπουργείο δεν αναφέρονται ως ΑΤΕΙ αλλά ως ΤΕΙ σε όλες τις έγγραφες ή άγραφες διατυπώσεις. Το ότι για μισθολογικούς λόγους στην εκπαίδευση ΑΕΙ και ΤΕΙ καλούνται ως ΠΕ είναι άλλο θέμα. Μιλάμε όμως για Τριτοβάθμια εκπάιδευση που διακρίνεται σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και την ΑΣΠΑΙΤΕ. Όπως και στη δευτεροβάθμια έχουμε γενικό λύκειο, επαλ, επασ, πειραματικά κλπ. Είναι διακριτοί οι ρόλοι παιδιά άσχετο που αν στην Ελλάδα κατά καιρούς συγχέουμε πράγματα για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά δημιουργώντας ανισότητες και αντιδικίες μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Εγώ δε θα συγκρίνω το παιδαγωγικό με τη τεχνολογία τροφίμων αλλά μπορώ να συγκρίνω γεωπονική με φυτική παραγωγή, κτηνιατρική με ζωική παραγωγή, πολιτικό μηχανικό με έργων υποδομής, ηλεκτρολόγο μηχανικό με τει ηλεκτρολογίας κλπ και σίγουρα είναι οφθαλμοφανείς οι διαφορές, οι στόχοι και η παρουσία των αντικειμένων, έστω και αν κατά περιπτώσεις μιλάμε για επικάλυψη θεωρητικά τουλάχιστον των αντικειμένων...Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω με κανένα συνάδελφο....