0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ό,τι μου είπαν στην Α/θμια Κυκλάδων, για την τοποθέτηση των αναπληρωτών, πέρα από τα κοινωνικά κριτήρια (π.χ. παιδιά, εντοπιότητα κ.τ.λ.), μετράει η σειρά μας στον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Εξάλλου, με βάση αυτόν τον πίνακα μας κάλεσαν. Άρα, αν π.χ. κανείς από τους αναπληρωτές που κάλεσαν σε μια διεύθυνση δεν είναι έγγαμος, ούτε έχει παιδιά, ούτε έχει εντοπιότητα στο μέρος αυτό, θα τοποθετηθεί σε σχολείο που έχει δηλώσει σύμφωνα με τα κενά, αφού προηγηθούν οι επιλογές όσων προηγούνται στον πίνακα αναπληρωτών. Ελπίζω να βοήθησα! Καλή σχολική χρονιά!
Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε θα θεωρηθεί πως έχουμε προσληφθεί τελικα;;;Από πότε μετράει η προυπηρεσία μας;;;;;Από 9/9/2008 (ημερομηνία ανακοίνωσης αναπληρωτών β' φασης);;;Από 10/9/2008 (ημερομηνία παρουσίασης μου στη Δευτεροβάθμια);;;;Από 11/9/2008 (ημερομηνία παρουσίασης μου στο "προσωρινό" σχολείο);;;Από 16-17/9/2008 (ημερομηνία τοποθέτησης στο σχολείο, όπου θα υπογράψουμε τελικά πράξη ανάληψης);;;;Παρακαλώ ας με διαφωτίσει καποιος!!!!
Δε ξέρω τι ισχύει για άλλους κλάδους (εγώ είμαι ΠΕ06), και σίγουρα δε ξέρω τι συμβαίνει στην Ημαθία (έχω ζήσει πολύ καλά τις Α/Θμιες και
Οι τοποθετήσεις γίνονται σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια στους αναπληρωτές και όχι βάση μορίων εκτός και υπαρχουν τα ίδια κοινωνικά κριτήρια μεταξύ κάποιων. Τα κοινωνικά κριτήρια τα ελέγχει το ΠΥΣΔΕ και πρεπει να έχουν κατατεθεί τα κατάλληλα χαρτιά. ¨ολοι έχουν το δικαίωμα να ρωτήσουν για τα κοινωνικά κριτήρια αυτών που προηγούνται. Η πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο δεν αποτελεί δέσμευση για τη διεύθυνση. Έχει ανα πάσα στιγμή το δικαίωμα να τοποθετήσει κάποιον αλλού όταν υπάρξη λόγος στην ίδια πάντα περιφέρεια πρόσληψης.