*

Αποστολέας Θέμα: 3 ερωτησεις για τις νηπιαγωγους  (Αναγνώστηκε 16208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: 3 ερωτησεις για τις νηπιαγωγους
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 08:58:52 pm »
 :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:34:02 »

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:02:17 pm »
Κοριτσια,τζιφος η μεταγραφη :(
Τα τμηματα ειναι οντως υπεραριθμα στα νηπιαγωγεια
Οποτε,θα με φαει η εννοια ολο το χειμωνα μεσα σ'αυτο το δημοτικο
Ευτυχως η καινουρια νηπιαγωγος ειναι μια πολυ καλη κυρια,με διαβεβαιωσε οτι θα ζητησει 2 τουλετες για τα νηπια στον επανω οροφο,διπλα στην ταξη τους,και στο διαλειμμα θα τα κατεβαζει αυτη ολα μαζι απο τις σκαλες στην αυλη.
Το καλο ειναι οτι συμπαθηθηκαν με το γιο μου ;D,μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο παιδι ;D
Εγω παλι ειπα στον μικρο:ειδες τι καλη και ομορφη ειναι η καινουρια σου κυρια;Αυτος με κοιταξε με γκουρλωμενα ματια(καλη ειναι,αλλα πως να το κανουμε ειναι μια μεγαλη κυρια,δεν την λες και ομορφη).Την αλλη μερα παντως μου ειπε το παιδι:τι τυχερος που ειμαι που εχω αυτη την καλη και ομορφη κυρια!Σουζα ειμαι στην ταξη! Τον επεισα ! Και θα τα πανε καλα! ;)
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:10:01 pm »
Σουούπερ. Ολα θα πάνε μια χαρά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2008, 10:58:59 pm »
Νομιζω οτι θα παθω εγκεφαλικο......Ακομα δεν αρχισαμε και ξεκινησαν τα παρατραγουδα με μια περιεργη μανα....
Εμεις δεν εχουμε δεχτει ακομα παιδια καθως βρισκομαστε σε μετακομιση, ετσι λοιπον ενημερωσαμε τους γονεις οτι το σχολειο θα ανοιξει την Δευτερα.Σας πληροφορω οτι ηρθε κατα τις 3 το μεσημερι (εκει βρισκομασταν διοτι καθαριζαμε και μαζευαμε και τακτοποιουσαμε ) για να κανει αυτοψια με το δαχτυλο να δειχνει απειλητικά,  για ποιο λογο δεν ανοιγει το σχολειο και τι κατασταση ειναι αυτη και οτι θελει να φερνει το παιδι στις 7 και να το παιρνει στις 2 και γιατι δεν ειναι ολα τα σχολεια (παιδικος,νηπιαγωγειο,δημοτικο)ολα μαζι στον ιδιο χωρο και γιατι δεν μαγειρευουμε εμεις στο σχολειο και κατι αλλα κουφα >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τηλεφωνησε στη διευθυνση για να ζητησει εξηγησεις για τα παραπανω και ειδοποιηθηκαμε απο τον προισταμενο να εχουμε το νου μας
Πολυ φοβαμαι οτι η γυναικα αυτη μη μπορώντας να κατανοησει οτι εχοντας μεσα στο σχολειο ακομα μπαζα,(και γινεται ενας χαμος) δεν γινεται να δεχτουμε παιδια    πως θα βγει η χρονια και ποση γκρινια και προβληματα θα δημιουργησει με τη μουρμουρα της τρελλλλλλαίνομαι

Παρακαλω πολυ λιγη παρηγορια απο μερους σας............... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:34:02 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2008, 11:06:08 pm »
Χρησιμοποίησε το θυμό της για το όφελος του σχολείου. Πές της ότι επιτέλους κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους και βάλτη να πηγαίνει σε δήμους, γραφεία, υπουργεία κ.λ.π. για να λύσει τα προβλήματα του σχολείου.
Μερικές φορές πιάνει. ;)
Από την άλλη μπορείς να τη βάλεις κάτω με το δικό σου τρόπο να βρεις τι είναι εκείνο που την απασχολεί και συμπεριφέρεται έτσι. Κάτι την αγχώνει και τα βάζει μαζί σας. ίσως καταφέρεις να την πάρεις με το μέρος σου.

Πέρσι πάντως είχα πέντε τέτοιους και ομολογώ ότι μου φυγε η μαγκιά. Μη σε παίρνει από κάτω (ακόμα). Δώσε βάση σε αυτά που έχεις να κάνεις άμεσα για τα παιδιά και το σχολείο και να σε ζορίσει πολύ βάλτη να βοηθήσει κι αυτή και τους άλλυος γονείς. Άντε να μην τα πάρω τώρα  >:( >:( >:( >:(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2008, 11:29:52 pm »
Μου αρεσουν πολυ οι λυσεις που δινεις
Αλλα αυτο που την αγχωνει ειναι οτι θελει 7 το πρωι να φερνει το παιδι της στο σχολειο......και εμενα αυτο που με αγχωνει με το αγχος της αυτο, ειναι μην παρασυρει καποιους γονεις και απο 4 οι αιτησεις γινουν 5 και ο προισταμενος ειπε οτι αν γινουν 5 θα λειτουργησουμε το 7-8 !!!!!!!
Και πιστεψε οτι η γυναικα ελεγε οτι με την υποχρεωτικοτητα του νηπιαγωγειου εχασε την δωρεαν σιτιση του παιδιου και οτι στον παιδικο ηταν καλυτερα γιατι το πηγαινε και επαιρνε οτι ωρα ηθελε...........που να ζητησουμε δηλαδη και τραπεζοκομο και υλικα..........

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 11:58:49 am »
Αχ, σε καταλαβαίνω. Είναι ορισμένοι γονείς που δεν παλεύονται με τίποτα. Για 7- 8 τόνισε τις απαράδεκτες συνθήκες στις οποίες θα βρίσκονται τα παιδιά επί 9 ώρες και θα αποθαρρύνεις πολλούς. Επίσης μπορείς να πεις ότι εφόσουν δηλώσουν το 7-8 δεν θα μπορούν να έρθουν στις 8 πάνω από δυο φορές όλη τη χρονιά και ότι προσέλευση θα είναι 7- 7.15. Στην τελική η ΔΟΕ έχει κηρύξει επαναλαμβανόμενες στάσεις για το 7-8, αν ο σύλλογός σου έχει απεργιακό ταμείο, προωθήσου.

Δεν είμαστε χώρος στάθμευσης πανάθεμα!!!! >:( >:( >:( >:(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 07:27:34 pm »
συμφωνω..αν σε παιρνει κανε στασεις.τον εαυτο μας προστατευουμε.τσατιστηκα!τι ηλιθιοι ανθρωποι γεννανε παιδια;;δεν καταλαβε οτι αλλο παιδικος αλλο νηπιαγωγειο;παντως οντως,χρησιμοποιησε τη για να τρεχει.στην τελικη αφου ο προισταμενος καταλαβε το στυλ της γιατι αγχωνεσαι;τι να πω..πρι διοριστουμε λεμε οτι στο δημοσιο δεν θα εχουμε κανεναν στο κεφαλι μας και τελικα ειναι χειροτερα!

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 07:38:49 pm »
Αυτό ξαναπές το. Εγώ πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι από τότε που διορίστηκα έπαψα να ασχολούμαι με τα παιδιά (όχι ότι δεν κάνω τη δουλειά μου, ίσα ίσα καλύτερα κι από το ιδιωτικό, γιατί είναι θέμα αυτοσεβασμού). Απλά αναγκάζομαι να εστιάσω σε όλα εκείνα που αφήνουν εκτεθειμένη (γονείς, νομοθεσία, κτιριακό κ.λ.π.) και ψάχνω να βρω πώς θα προλάβω κάτι που μπορεί και να μην το φαντάζομαι καν. Απλά νιώθω ότι ξοδεύομαι σε άκυρα πράγματα, αντί να επενδύω τα πάντα στα παιδιά και στην αυτοβελτίωσή μου.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 07:57:32 pm »
Με ανακουφιζει το γεγονος οτι ολοι παιρναμε πανω κατω τα ιδια και οτι δεν ειμαι η μονη κτλ
Λοιπον σημερα ηρθε παλι η μανα με την ουρα στα σκελια (αφου ειναι ενοχη) ρωτουσε συνεχως για τα παντα .....επι 45 λεπτα εδινα ΑΣΕΠ
Της εξηγησα ολο τον οδηγο και μαλιστα ρωτουσε ακομα και για τη διαταξη των τραπεζιων και της παρεουλας, ακομη και για τις γωνιες τι , πως , γιατι..
Το 7-8 την εκαιγε και σημερα αλλα της ειπα το αντιπαιδαγωγικο του πραγματος καθως και οτι δεν θα το εφαρμοζα λογω αποφασης του συλλογου..
Ευτυχως ημουν σε καλη μερα και μαλλον την κερδισα αλλα δεν ειναι να ησυχαζεις.....

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 08:09:46 pm »
Απλά νιώθω ότι ξοδεύομαι σε άκυρα πράγματα, αντί να επενδύω τα πάντα στα παιδιά και στην αυτοβελτίωσή μου.

το ιδιο..ειναι φοβερο το πως φαινονται τα πραγματα απ εξω και πως ειναι στην πραγματικοτητα.ακομα και το να λυνεις ολα τα θεματα με τους γονεις,να κανεις τη γραμματεα,να εχεις το νου σου στο φαγητο-καθαριοτητα-πρωτες βοηθειες-οργανωση επισκεψεων-μαζεμα λεφτων.. και οοολο το διδακτικο εργο χωρις 1 βοηθεια..ειανι τρελα.τελικα αν εμεις παμε σε σχολεια του εξωτερικου θα μεγαλουργησουμε!

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2008, 11:38:04 am »
Με ανακουφιζει το γεγονος οτι ολοι παιρναμε πανω κατω τα ιδια και οτι δεν ειμαι η μονη κτλ
Λοιπον σημερα ηρθε παλι η μανα με την ουρα στα σκελια (αφου ειναι ενοχη) ρωτουσε συνεχως για τα παντα .....επι 45 λεπτα εδινα ΑΣΕΠ
Της εξηγησα ολο τον οδηγο και μαλιστα ρωτουσε ακομα και για τη διαταξη των τραπεζιων και της παρεουλας, ακομη και για τις γωνιες τι , πως , γιατι..

Άστο...δεν είσαι η μόνη! ::)
Εγώ να δεις τι τράβηξα στην πρώτη συνάντηση με τους γονείς!!!!! Ακόμα μουδιασμένη είμαι! Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δυστυχώς στο internet έχουν πολλοί πρόσβαση! (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ... :P)
Αλλιώς πάντως τα είχα στο μυαλό μου να τα πω κι αλλιώς εξελίχθηκε! Πλήρης απογοήτευση!!!!!! ::) :(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2008, 01:11:13 pm »

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δυστυχώς στο internet έχουν πολλοί πρόσβαση! (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ... :P)
!!!!!! ::) :(
[/quote]

λες να διαβαζει και η συγκεκριμενη μανα;;

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2008, 01:33:17 pm »
v.k. Γιατί δεν την παραπέμπεις στο ΔΕΠΠΣ και τον οδηγό; ;D ;D ;D
Μήπως βιώνει εκείνη άγχος αποχωρισμού και γιαυτό αντιδρά έτσι; Κάτι σε ενοχή μου κάνει. Ποιος ξέρει τι περνάει κι αυτή. Στατιστικά πάντως συήθως με τους γονείς που είναι έτσι επιθετικοί από την αρχή στο τέλος έχω τις καλύτερες σχέσεις. Κάτι σιγανά ποταμάκια με ταράζουν περισσότερο.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182575
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144