*

Αποστολέας Θέμα: Δ' Φάση Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 67440 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Δ' Φάση Αναπληρωτών
« Απάντηση #448 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 08:54:25 am »
οι πινακες αναπληρω΄των και ωρομίσθιων δευτεροβάθμιας ανανεώθηκαν.
e-aitisi.sch.gr

Παιδιά καλημέρα, εύχομαι σήμερα να σας έρθει το πολυπόθητο sms

Οσο αφορά την ανανέωση πινάκων αυτό είχε γίνει και την προϋγούμενη εβδομάδα.Για τον πίνακα ΠΕΟ3 να πω οτι 2 άτομα -άνδρες ολοκλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία οπότε ανέβηκαν στον πίνακα και επιπλέον ένα άτομο απο τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας αλλά με μόρια απο ασεπ που προφανώς είχε γίνει λάθος προστέθηκε στον πίνακα αναπληρωτών.Ετσι οσοι έχετε τον παλιό πίνακα αναπληρωτών ΠΕ03 θα διαπιστώσετε αλλαγή απο το 366 και κάτω και σε σύνολο οι αναπληρωτές είναι τώρα  2560.Με την νέα φάση των αναπήρωτών θα δώσω στα αρχεία και τους νέους πίνακες
Αυτό συμβαίνει και στις άλλες ειδικότητες και γι΄αυτό κάποιοι βλέπουν αλλαγή στην θέση τους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:55 »

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:06:03 am »
Πως οι πίνακες ανανεώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα, αφού μέχρι χθές είχαν ημερομηνία 17/9  ; Δεν καταλαβαίνω, θες να πεις ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει φάση αναπληρωτών μετά την ανανέωση ;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:18:14 am »
Nektaria δεν θέλω να πω αυτό, απλά επειδή κάποιοι διαπίστωσαν αλλαγή στην θέση τους θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω και σε ποιες άλλες περιπτώσεις γίνεται  αλλαγή των πινάκων

Οσο αφορά την ημερομηνία αλλαγής δεν ξέρω γιατι δεν άλλαξε στο e-aitisi  , αλλά αν παρατηρήσεις τους τελευταίους του πίνακα με ημερομηνία   22-9-2008 θα δεις οτι 2 άτομα στην θέση 2536 και 2541 με οχι στην στήλη -Στρατός έχουν ανέβει.Ο ένας ήταν την προϋγούμενη εβδομάδα και ο άλλος εχθες
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:25:03 am από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος konrallis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δηλώνω ό,τι θέλω ... στην Ελλάδα ζω άλλωστε !
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:21:27 am »
ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Δ΄

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ  ΕΠΑΡΚΕΙΑ

Τα πτυχία που αντικαθιστούν το πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) είναι τα κάτωθι:
α) Των Τμημάτων Α.Ε.Ι.:
     -Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών
     -Δημοτικής Εκπαίδευσης
     -Επιστημών της Αγωγής ή Επιστημών Αγωγής Προδημοτικής Εκπαίδευσης ή Επιστημών της
      Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Κύπρου
     -Φιλοσοφίας
     -Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
     -Φιλοσοφίας και Κοινωνικών Σπουδών
β) Σχολής Νηπιαγωγών
γ) Παιδαγωγικής Ακαδημίας
δ) Διδακτορικό δίπλωμα ή μεταπτυχιακός τίτλος στις επιστήμες της Αγωγής και
ε) Καθηγητικών Σχολών.
    Σημειώνεται ότι Καθηγητικές σχολές κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 2 παρ.5 του Ν.1894/1990 (ΦΕΚ 110 Α΄), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 παρ.2 του Ν.3194/2003 (ΦΕΚ 267/20-11-2003 τ.Α΄), για τους διορισμούς εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών από το έτος 2004 και εφεξής, νοούνται τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων οι πτυχιούχοι διορίζονται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του Ν.1566/1985, χωρίς την απαίτηση πρόσθετου πτυχίου ή πιστοποιητικού παιδαγωγικής κατάρτισης, σε θέσεις εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών και των κλάδων ΠΕ1 Θεολόγων, ΠΕ2 Φιλολόγων, ΠΕ3 Μαθηματικών, ΠΕ4 Φυσικών, ΠΕ5 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ6 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ7 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ8 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας, ΠΕ16 Μουσικής (πτυχιούχων Πανεπιστημίων), ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών, ΠΕ33 Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), ΠΕ34 Ιταλικής Γλώσσας, σύμφωνα με την προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση, καθώς και η Ανώτερη Σχολή Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών (Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ.) της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) για διορισμό εκπαιδευτικών στον κλάδο ΠΕ17 (άρθρο 8, παρ.2 του Ν.3194/2003, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 18 παρ.5 του Ν.3404/2005, ΦΕΚ 260 τ.Α΄).

Γνωρίζεις αν έχει τελειώσει κάτι από τα παραπάνω για να πάρει την παιδαγωγική επάρκεια; φαντάζομαι πως όχι. όπως βλέπεις δεν παίρνεις παιδαγωγική επάρκεια μόνο με την ΑΣΠΑΙΤΕ.
Καλό ξεκίνημα σε όσους έρθουν οι διορισμοί σήμερα...........
Καλημέρα!!!

Θες να μου πεις δηλαδή ότι πήγαινε σε άλλο Πανεπιστήμιο και πήρε πτυχίο που καθηγητικής ας το πούμε σχολής τώρα το Σεπτέμβρη; Και αυτό να σημβαίνει δε βγαίνουν οι ημερομηνίες...Γιατί το έτος κτήσης του πρώτου της πτυχίου είναι 14/10/2004, οπότε να γράφτηκε στο νέο πτυχίο το 04 αποκλειεται γιατί οι εγγραφές είναι το σεπτέμβρη...άρα ξεκινάμε από το 2005 και 4 χρόνια να τελειώσει την νέα σχολή...θεωρητικά, αν δε χρώσταγε τίποτε θα έπρεπε να παίρνει πτυχίο τον Ιούνιο του 09 και όχι 2 εξάμηνα νωρίτερα δηλαδή σεπτέμβρη του 08...Εκτός αν το μυστικό της είναι κανένα μεταπτυχιακο σε παιδαγωγικα...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

απλήρωτος ωρομίσθιος 5 σχολείων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:55 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:23:16 am »
Nektaria δεν θέλω να πω αυτό, απλά επειδή κάποιοι διαπίστωσαν αλλαγή στην θέση τους θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω και σε ποιες άλλες περιπτώσεις γίνεται  αλλαγή των πινάκων

Οσο αφορά την ημερομηνία αλλαγής δεν ξέρω γιατι δεν άλλαξε στο e-aitisi  , αλλά αν παρατηρήσεις στους τελευταίους του πίνακα θα δεις οτι 2 άτομα στην θέση 2536 και 2541 με οχι στην στήλη -Στρατός έχουν ανέβει.Ο ένας ήταν την προϋγούμενη εβδομάδφα και ο άλλος εχθες

Δηλαδή θες να πεις ότι οποιαδήποτε στιγμή κάποιος θέλει, πάει στο ΥΠΕΠΤΗ και ζητάει αλλαγή προσωπικών στοιχείων είτε αυτό αφορά τριτεκνία και ειδικές κατηγορίες, είτε ΑΣΠΑΙΤΕ και Στρατό;;;

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:34:47 am »
Ναι αυτό θέλω να πω.
Γινόταν και παλιά , οχι μόνο φέτος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:39:51 am »
Πάντως εγώ  όταν πέρσι τον Αύγουστο του 07 απολύθικα από το στρατό, πηρα τηλ στο ΥΠΕΠΘ να ρωτήσω πότε μπορώ να καταθέσω το απολυτήριο για να ανέβω στον πίνακα και μου απάντησε ότι οι ημερομηνίες για αλλαγή στοιχείων έχουν βγει εδώ και καιρό και ότι έληγαν εκείνη την μέρα....και ξεκίνησα μία διαδικασία με τρεξίματα που δε φαντάζεσαι για καταφέρω στις 2 η ώρα να το στείλουμε απο τη βθμια χαϊδαρίου με φαξ και διαβιβαστικό...και μετά απο 2 βδομάδες είδα το πεδίο στρατος-->ΝΑΙ....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kindim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:46:54 am »
Γνωριζεις αν έχει μεταπτυχιακό σε παιδαγωγικά;
και δεν χριάζεται να έχεις προλάβει να ορκιστεις,απλά να προλάβεις να το τελειώσεις και να προσκομίσεις βεβαίωση οτι έχεις τελειώσει

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:52:08 am »
Ισως έτυχε σε εσένα να ταλαιπωρηθεις, και ισως πάλι και αυτοί που άλλαξαν λόγω στρατού να τους πήρε κάποιο χρονικό διάστημα

Πάντως αλλαγές γίνονται γιατι τους πίνακες τους παρακολουθώ χρόνια τώρα.Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και κάποιοι πιο παλιοί

Να σου πω και κάτι άλλο.Στον δικό μας πίνακα μεταπήδησε άτομο μηδενικής προϋπηρεσίας με μόρια ομως απο ασεπ.Να υποθέσω οτι χρειάστηκε ένα διάστημα 3 μηνών για να καταλάβουν το λάθος τους; και ο συνάδελφος αυτός προφανώς  ετρεχε τόσο καιρό με ενστάσεις;
Με την γραφειοκρατία άκρη δεν βγάζουμε

Αποσυνδεδεμένος Dejavu

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 09:56:17 am »
Φίλε konrallis, η εγκύκλιος αναπληρωτών σχολικού έτους 2008 2009 http://www.pde.gr/forum/index.php?page=278 αναφέρει τα εξής:

5. Μετά την κατάρτιση και κύρωση των πινάκων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων, τροποποίηση της σειράς κατάταξης είναι επιτρεπτή μόνο στις περιπτώσεις, που οι υποψήφιοι αποκτήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του τριτέκνου ή αποκτήσουν πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή προσκομίσουν πιστοποιητικά ειδικών κατηγοριών (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) ή πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α΄ ή πιστοποιητικό χρόνου κτήσης πτυχίου.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 10:04:50 am »
Φίλε konrallis, η εγκύκλιος αναπληρωτών σχολικού έτους 2008 2009 http://www.pde.gr/forum/index.php?page=278 αναφέρει τα εξής:

5. Μετά την κατάρτιση και κύρωση των πινάκων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων, τροποποίηση της σειράς κατάταξης είναι επιτρεπτή μόνο στις περιπτώσεις, που οι υποψήφιοι αποκτήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του τριτέκνου ή αποκτήσουν πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή προσκομίσουν πιστοποιητικά ειδικών κατηγοριών (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) ή πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α΄ ή πιστοποιητικό χρόνου κτήσης πτυχίου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Ναι το γνωρίζω καλά αύτο. Εγώ θεωρώ ότι ναι, σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις αλλαγή των προσωπικών σου στοιχείων (Ειδική κατηγορία, ασπαιτε, στρατο κλπ κλπ) αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο ημερομηνιών...Δε σε αποκλείει δηλαδή, ό,τι δήλωσες τον Μαίο αυτό θα σε ακολουθεί μέχρι τον επόμενο Μαίο που θα κανεις εκ νέου αίτηση....Αλλά μέσα πάντα σε ένα πλαίσιο ημερομηνιών...Και κάθε πότε αναναιώνεται ο πίνακας; όταν πχ προσκομίσουν 2 ατομα αλλαγή στοιχείων, 3,4,5,100;;; Πόσα???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 10:07:13 am »
Και ένα άτομο να είναι θα γίνει η αλλαγή

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 10:07:38 am »
Γνωριζεις αν έχει μεταπτυχιακό σε παιδαγωγικά;
και δεν χριάζεται να έχεις προλάβει να ορκιστεις,απλά να προλάβεις να το τελειώσεις και να προσκομίσεις βεβαίωση οτι έχεις τελειώσει

Αυτό λέω, οτι για κατοχή μεταπτυχιακού δε γνωρίζω...αλλά για πτυχίο το αποκλύω.... δεδομένου ότι αν βάλεις κάτω την χρονολογική σειρά, πτυχίο θα έπρεπε να παίρνει τον Ιούνιο του 09! τι έγινε, ήταν τόσο φωστήρας και τελείωσε 1 έτος νωρίτερα...Άσε που δε γίνεται αυτό, αλλά και να συμβεί ποτέ, δε δικαιούσαι να πάρεις πτυχίο αν δεν κλείσεις τα έτη υποχρεωτικής φοίτησης....2005-2009.............

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 10:10:59 am »
Και ένα άτομο να είναι θα γίνει η αλλαγή

Και αλλάζουν όλο τον πίνακα για ένα άτομο....;;;
Δε πιστεύω.....
Άσε που κάποια στιγμή πέρσυ, είχαμε πάρει τηλ με μία συνάδελφο που δεν της είχαν προσμετρήσει κάποια μόρια απο προηγούμενη χρονιά και μας είπαν να τους στείλουμε με φαξ τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας όλες και ότι και καλά θα άλλαζε ο πίνακας.....πέρασε πάνω από μήνας, ελέγχαμε συνέχεια τον πίνακα αλλά αλλαγή τίποτα....Ξαναπήραμε λοιπον τηλ και μας είπε η ίδια κυρία, ότι το Πληροφοριακό Σύστημα έχει κλειδώσει και δεν δέχεται αλλαγές, αλλά στους υπολογιστές τους έχει γίνει η αλλαγή και τα έχουν τα νέα στοιχεία της με τα full μόρια πλέον...και μας καθησύχασε ότι τον επόμενο χρόνο δε θα εχει κανένα πρόβλημα...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473