0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ λέω να τα δουλέψω φέτος ...μια συνάδελφος που είναι χρόνια στο τομέα των ιδιαιτέρων μου είπε ότι είναι εξαιρετικά!
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, τι βιβλία θα προτείνατε να κάνω σε μαθήτρια επιπέδου C senior που είναι πολύ αδύναμη στο λεξιλόγιο; Βασικά, σιχαίνεται τα αγγλικά αλλά οι γονείς θέλουν όσο το δυνατόν να προχωράει. Τη χρονιά που πέρασε την ανέλαβα και κάναμε τα Access για B senior αλλά δεν γνώριζα ότι δεν κάθεται να διαβάσει...Το επίπεδό της ανέβηκε αρκετά στη γραμματική (της είχα βάλει ενα entry test για να δω τι παίζει) αλλά το άπειρο λεξιλόγιο αυτού του βιβλίου δεν το 'χει!Κάτι πιο βατό σε λεξιλόγιο υπάρχει;Thanks!!!
τι βιβλια θα προτεινατε για ecpe? ειναι πολυ καλος ο μαθητης.εδωσε β2 το μαιο και απο σεπτεμβριο θα ξεκινησουμε για γ2
ευχαριστω για την απαντηση σου.θα τους ριξω μια ματια.to grammalysis το εχω δουλεψει.απο ecpe honors εχω δει μονο το δειγμα απο το σαιτ τους και δεν μου φανηκε ιδιαιτερα απαιτητικο.για το on course to ecpe του γριβα τι γνωμη εχετε?
Καλημέρα. Πήρα σήμερα στη Hamilton να παραγγείλω το Toybox a & b junior και μου είπαν ότι πλέον δίνουν βαλιτσάκι στον μαθητή (με κάποια άχρηστα, για μένα, βιβλία) που κοστίζει με την έκπτωση €77!!! Πάνε καλά; Μεμονωμένα δε δίνουν τίποτα. Ούτε στα βιβλιοπωλεία. Ποια σειρά Junior A&B δουλεύετε εσείς; Μετά από μια σύντομη έρευνα, είδα το Our Town της Burlington. Όλο το πακέτο μαθητή, €56. Το έχει δουλέψει κανείς;