*

Αποστολέας Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS  (Αναγνώστηκε 836438 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: βιβλία για ιδιαίτερα αγγλικών
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:47:11 pm »
και στο φροντιστηριο και στα ιδιαιτερα παντα κανω σκιλς.βεβαια  2 ιδιαιτερα ειναι ολο και ολο. γενικως εδω που ζω δεν κανει κανεις ιδιαιτερα 2 εχω εγω και 2 η διευθυντρια του φροντιστηριου.ολοι οι αλλοι στα φροντιστηρια.α εχω και μια φιλη 28η.οσοι εχετε διαβασει το θεμα καταλαβαινετε οτι δεν το θεωρω μαθημα αλλα γολγοθα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:05:51 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:31:16 pm »

να ρωτησω και κατι με τη σειρα μου ως προς τη βιβλιογραφια.ειδα το καινουριο let'ς listen speak and write  1 του   γριβα και μου αρεσε τρελα.εδω και 5 χρονια κανω παντα τα σκιλς της πρωτης κανονικης και πραγματικα τιποτα αλλο δεν με εχει ικανοποιησει τοσο.( το συγκεκριμενο δεν εχω προλαβει να το διδαξω οποτε κρατω μια  μικρη επιφυλαξη).αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα υπολοιπα τις ιδιας σειρας 2-5 αν εχει τυχει να δειτε καποιο.σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω ολα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν και τα αλλα ειναι τοσο καλα.

λοιπον bettina σήμερα το πρωι βγηκα στα βιβλιοπωλεια για book hunting  :D  το ειδα αυτο που λες καλο, αλλα δεν τρελαθηκα, κυριως με το κομματι του listening. περιμενα κατι παραπανω απο 2 ασκησουλες listening. αα καi μου ειπαν οτι το 4 κ 5 δεν εχουν ετοιμαστει ακομα και δεν υπαρχουν στo εμποριo, η εταιρια τους ενημερωσε οτι θα  τους τα στειλει απο Σεπτεμβρη.

και μια ακομη ερωτηση, εχει δουλεψει καμια σας με βιβλια της mm publications?
για γραμματικη το round up της Παγουλατου της express publishing (που εχει γραψει και το functional grammar) τι γνωμη εχετε? μερσι  ;)

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:44:44 pm »
ειχα δει το 1 τον μαιο στο φροντιστηριο.απο βδομαδα που θα πηγαινω καθημερινα θα του ριξω μια καλυτερη ματια.τα βιβλια που λες δεν τα εχω δουλεψει.παντα κανουμε longman hillside burlington και μπετση.δυστυχως εδω τα βιβλιοπωλεια δεν εχουν βιβλια αγγλικων.πρεπει να τα παραγγειλεις για να στα φερουν.μακαρ ι να ειχα προσβαση σε βιβλιογραφια γιατρι τωρα περιοριζομαι σε οτι μας στελνουν στο φροντιστηριο και καποιοι εκδοτικοι οπως η express, oxford,   mmpublications  στελνουν μονο τους καταλογους τους.τι να καταλαβεις απο το εξωφυλλο?ασε δε3 που απο αυτους τους οικους δεν ερχονται ουτε οι αντιπροσωποι σε αντιθεση με τους πρωτους που ανεφερα που ερχονται 3 φορες το χρονο

Αποσυνδεδεμένος evistroumf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:29:13 pm »
Γεια σας.πρόκειται να αναλάβω ένα ιδιαίτερο D class.Σκέφτομαι να χρησιμποποιήσω τα choices ή το καινούριο της burlington,το connect b1,το χει δει κανείς?Επίσης,κάνετε κάποιο extra ββλίο?πχ για writing,listening..?Εκτος απ το let's speak,listen and write του Griva?
Eυχαριστώ πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:05:51 »

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:48:54 pm »
το choices το εχω δουλεψει και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο.το connect
σαν δομη μου αρεσε αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυπτει της αναγκες των μαθητων μιας και δεν το εχω δουλεψει..πολυ καλο κορσμπουκ ειναι το activate της longman.για σκιλς καλο ειναι το  new power 4 της hillside press.

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:04:23 pm »

και μια ακομη ερωτηση, εχει δουλεψει καμια σας με βιβλια της mm publications?
για γραμματικη το round up της Παγουλατου της express publishing (που εχει γραψει και το functional grammar) τι γνωμη εχετε? μερσι  ;)

Evi, τη Round Up δεν τη γνωρίζω, αλλά από MM έχουμε κάνει στο φροντιστήριο τα New Plus (είναι skills books). Δεν μ'ενθουσίασαν. Προτιμώ τα Skills Booster της New Edition που κάνω στα ιδιαίτερα. Μου άρεσαν όμως ιδιαίτερα οι γραμματικές Enter the world of Grammar και Live English Grammar. Είναι της MM και είναι πολύ επικοινωνιακά βιβλία παρ'ότι είναι γραμματικές (γι'αυτό μου άρεσαν). Πέρυσι έκανα ένα πείραμα με μια κατά τα άλλα πολύ καλή μαθήτρια μου -απλώς βαριέται τη γραμματική- κι έβγαλα σε φωτοτυπία ένα κεφάλαιο και το κάναμε από εκεί. Ενθουσιάστηκε! Σκέφτομαι να το τολμήσω φέτος να διαλέξω μια από αυτές τις γραμματικές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:49:27 pm »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις!!!Θα τα κοιτάξω!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:48:15 am »
το choices το εχω δουλεψει και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο.το connect
σαν δομη μου αρεσε αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυπτει της αναγκες των μαθητων μιας και δεν το εχω δουλεψει..πολυ καλο κορσμπουκ ειναι το activate της longman.για σκιλς καλο ειναι το  new power 4 της hillside press.

Έχεις δουλέψει και τη γραμματική απ' το choices ή χρησιμποποίησες άλλη?Έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις?

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:53:54 am »
καλημερα.με το choices εκανα τη δικη του γραμματικη ( grammar choices for d class).επισης εχω κανει και το the outsiders b1 της hillside .γραμματικη με αυτο εκανα το on air with grammar b1.εκτος απο τισ κλασσικες ασκησεις γραμματικης καθε κεφαλαιο ειχε collocations,idioms,phrasal verbs,confused words , set phrases ,word formation και στο τελος καθε κεφαλαιου ειχε ενα μικρο κουιζ με 12 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης που περιελαμβανε οτι ειχε το κεφαλαιο.η θεωρια ηταν στα αγγλικα αλλα εδινε ενα ενθετο που ειχε την μεταφραση της θεωριας ,των phrasal verb κτλ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:01:33 am »
καλημερα.με το choices εκανα τη δικη του γραμματικη ( grammar choices for d class).επισης εχω κανει και το the outsiders b1 της hillside .γραμματικη με αυτο εκανα το on air with grammar b1.εκτος απο τισ κλασσικες ασκησεις γραμματικης καθε κεφαλαιο ειχε collocations,idioms,phrasal verbs,confused words , set phrases ,word formation και στο τελος καθε κεφαλαιου ειχε ενα μικρο κουιζ με 12 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης που περιελαμβανε οτι ειχε το κεφαλαιο.η θεωρια ηταν στα αγγλικα αλλα εδινε ενα ενθετο που ειχε την μεταφραση της θεωριας ,των phrasal verb κτλ

Καλημέρα!Έχω την γραμματική απ' το choices και μάλλον θα χρησιμοποιήσω αυτή.Απλά μου φάνηκε πως κάποια πράγματα τα έχει λίγο περιληπτικά και δεν ξέρω αν καλύπτει κάποιον που έχει κενά.Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ  για τις απαντήσεις!Να 'σαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 03:34:46 pm »
οπου βλεπεις οτι δεν σε καλυπτει το βιβλιο μπορεις να βγαλεις φωτοτυπιες απο αλλο ή και να δημιουργησεις δικες σου.καλη συνεχεια.....

Αποσυνδεδεμένος xrysaki_pe06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 09:28:01 am »
Ποιά καλή γραμματική προτείνετε για Ε class? Ο μαθητής έχει αρκετά κενά και θέλω φέτος να τα καλύψουμε γιατί του χρόνου δίνει για πτυχίο.... ???

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:06:50 pm »
Εμένα μου αρέσει πολύ η Grammar Revision FCE/ECCE της Macmillan. Περιλαμβάνει τα πάντα (μέχρι και για adjectives/adverbs μιλάει) και έχει τη θεωρία στα Ελληνικά, οπότε απευθύνεται σε πιο αδύναμους μαθητές. Μου αρέσει και ο τρόπος που παρουσιάζει τη θεωρία, αλλά και τις ασκήσεις. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει μια σελίδα με grammar practice γενικό και μετά από 2 σελίδες FCE exercises και άλλεσ δύο ECCE exercises (multiple choice). Δίνει επίσης στο τέλος του κάθε κεφαλαίου ένα glossary με λεξιλόγιο από κάποιο θέμα (πχ. hobbies, tourism, κτλ). Στο τέλος έχει από 5 Revision test για το κάθε πτυχίο (FCE/ECCE).

Αποσυνδεδεμένος xrysaki_pe06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:54:27 pm »
Thank you Vera! :) H διεύθυνση είναι macmillan.gr? Μπαίνοντας εκεί τί πατάω για να δω τα βιβλία ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)