0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω και κατι με τη σειρα μου ως προς τη βιβλιογραφια.ειδα το καινουριο let'ς listen speak and write 1 του γριβα και μου αρεσε τρελα.εδω και 5 χρονια κανω παντα τα σκιλς της πρωτης κανονικης και πραγματικα τιποτα αλλο δεν με εχει ικανοποιησει τοσο.( το συγκεκριμενο δεν εχω προλαβει να το διδαξω οποτε κρατω μια μικρη επιφυλαξη).αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα υπολοιπα τις ιδιας σειρας 2-5 αν εχει τυχει να δειτε καποιο.σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω ολα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν και τα αλλα ειναι τοσο καλα.
και μια ακομη ερωτηση, εχει δουλεψει καμια σας με βιβλια της mm publications? για γραμματικη το round up της Παγουλατου της express publishing (που εχει γραψει και το functional grammar) τι γνωμη εχετε? μερσι
το choices το εχω δουλεψει και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο.το connect σαν δομη μου αρεσε αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυπτει της αναγκες των μαθητων μιας και δεν το εχω δουλεψει..πολυ καλο κορσμπουκ ειναι το activate της longman.για σκιλς καλο ειναι το new power 4 της hillside press.
καλημερα.με το choices εκανα τη δικη του γραμματικη ( grammar choices for d class).επισης εχω κανει και το the outsiders b1 της hillside .γραμματικη με αυτο εκανα το on air with grammar b1.εκτος απο τισ κλασσικες ασκησεις γραμματικης καθε κεφαλαιο ειχε collocations,idioms,phrasal verbs,confused words , set phrases ,word formation και στο τελος καθε κεφαλαιου ειχε ενα μικρο κουιζ με 12 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης που περιελαμβανε οτι ειχε το κεφαλαιο.η θεωρια ηταν στα αγγλικα αλλα εδινε ενα ενθετο που ειχε την μεταφραση της θεωριας ,των phrasal verb κτλ