0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μικρός έχει αδυναμία στους γονείς και όταν είναι οι γονείς στο σπίτι γίνεται πολύ εύκολα distracted και άμα δεν του γίνονται τα χατήρια από εκείνους κλαίει ή γκρινιάζει και χάνεται χρόνος. Στο φροντιστήριο με τα 4χρονα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φυσικά, αλλά στο ιδιαίτερο είναι σα να παίζεις στην "έδρα" του και κάνει ό,τι θέλει, σπίτι του είναι εξάλλου.
Ηi everyone! Ψαχνω βιβλίο που να προετοιμάζει συντομα για ΕCPE δλδ κάτι σαν coursebook αλλα μικρο και πιο συντομο πριν μπω σε practice tests (νομιζω καπου ειχα δει κ δεν μπορω να το θυμηθω / βρω). Γνωριζετε κανενα; Ειδα το Foundation απο super course και το bulid up your proficiency απο hau αλλα δεν ειμαι σιγουρη και δεν ειναι τοσο συντομα οσο θελω.
Δεν ξαναναλαμβάνω αγγλόφωνη δημιουργ.απασχόληση στο σπίτι ούτε για αστείο..
Γεια σας! Σε παιδάκι Δ δημοτικού που δεν έχει ξανακάνει αγγλικά τι βιβλίο θα προτείνατε? Σκέφτηκα να κάνουμε a+b junior μαζί, να αρχίζουμε από την αρχή δηλαδή γιατί δεν μπορώ να βασιστώ στη γνώση που έχει από το σχολείο. Είδα το βιβλίο του έχουν κάνει κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω πόσο τα έχει εμπεδώσει όλα. Έχω το level 1 από Super Course. Το έχει δουλέψει κανείς? Μου φαίνεται ωραίο αν και δεν μου αρέσει που έχει στα ελληνικά τις εκφωνήσεις κτλ, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Έχετε εσείς κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ πολύ!