0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα όχι Real English αν στοχεύεις αργότερα για FCE. Παραείναι απλό το βιβλίο από θέμα ύλης. Το Cosmic δεν το έχω δουλέψει για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν έχω άποψη.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη νέα σειρά της Burlington Mindset B1.
Αγαπητή maria42,Φέτος αποφάσισα να αντικαταστήσω το Choices for D Class (Burlington) και το Oxford Discover (Oxford) με το Mindset B1.Κι εγώ είχα ενδοιασμούς και δεν ήξερα τι να περιμένω, απλά ήθελα μια αλλαγή και κάτι exam-oriented. Για την ώρα, το βιβλίο το βρίσκω αρκετά ικανοποιητικό από πλευράς περιεχομένου, πολύ ενδιαφέρον από πλευράς θεματολογίας και όπως με όλα τα βιβλία της Burlington στρωτό και καθόλου χαοτικό. Το δουλεύω με μέτριο (ας μου επιτραπεί αυτός ο όρος) μαθητή, οπότε για την ώρα είμαι ικανοποιημένη, αν και είναι πολύ νωρίς για να κρίνω. Πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκδοτικό οίκο, μου ανέφεραν ότι και η σειρά Mindset και το Stay Connected
Το way up είναι μια καλή επιλογή. Όταν και αν τα παιδιά δυσκολευτούν τους κάνεις και επιλεκτικά λίγο παραπάνω γραμματική από τα βιβλία που έχεις, φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο σκοπεύεις να κάνεις ούτως ή άλλως. Ωστόσο, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θεωρείς ότι το ebook του μαθητή επαρκεί σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις πάλι εξ' αποστάσεως μάθημα με το παιδί που κάνει μάθημα μαζί με την κορούλα σας. Πέρσι για παράδειγμα με το Happy Kids έκανες εξ' αποστάσεως με το ebook ή απευθύνθηκες για το IWB στον εκδοτικό; Απ' όσο ξέρω οι περισσότεροι εκδοτικοί ή δεν δινουν το IWB στους καθηγητές ή οι τιμές του είναι απαγορευτικές.