0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήρα και "ξαναματα"πήρα απο τισ 5 το απόγευμα και μετά αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ουδείς απάντησε αγαπητέ pano01!!! Για μένα η νύχτα θα είναι πολύ μεγάααααααααααααααααααααλη απόψε!!!
αγαπητή catwoman 2 με πολύ χαρά σε ενημερώνω οτι ναι το β.σιγαίο άρχισε να καλεί! Μου έδωσαν 12ώρες πρωινό δημοτικό στη Λήμνο. Περίμενα Λέσβο είναι η αλήθεια και έμεινα έκπληκτη στο άκουσμα της΄Λήμνου αλλά αφού πρόκειται για 12αρι ευχαριστως τα μαζεύω και πάω! Πάντως αν βοηθάει καθόλου αυτό, εγώ είμαι 46η στον πίνακα ωρωμισθίων για β.αιγαίο.Αφού πήραν εμένα πάντως νομίζω οτι για όλους κάτι καλό θα γίνει!!! Καλή τύχη!
paidia me piran k mena 12 wres sti limno gia prwtovathmia mallon alla den xerw an simferei na paw. eimai apo athina
Και τι να κάνεις, catwoman2 όμως; Να παρατήσεις τα ιδιαίτερα όταν σε καλέσουν; Ως γνωστόν, το ολοήμερο σού χαλάει όλη τη μέρα!
αμαν Αφροδιτη ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλιως το καταλαβα!!!! και επειδη στερω πολλες ωρες τα παιδια μου απο την μανα τους τωρα με το ολοημερο, θυμωσα με το ειρωνικο σχολιο..... συγνωμη και παλι
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:48:17 pmαμαν Αφροδιτη ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλιως το καταλαβα!!!! και επειδη στερω πολλες ωρες τα παιδια μου απο την μανα τους τωρα με το ολοημερο, θυμωσα με το ειρωνικο σχολιο..... συγνωμη και παλιΚαλησπέρα σε όλους!!! Έκλεισα αισίως ένα μήνα στη Λήμνο ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε δημοτικό σχολείο και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό που ήρθα!! Σαφώς και τα έξοδα ίναι πολλά και ΠΡΕΠΕΙ να συνεισφέρουν και οι γονελις δυστυχώς αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά όσο ΄διάβασα από ενα συνάδελφο (κάτι για 1000 ευρώ μινιαίως). Όχι βρε παιδια, αν εξαιρέσεις τα είδη διατροφής και ένδυσης που είανι τσιμπιμένα για ευνόητους λόγους όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετα ΄καλά!!! Εννοείται βέβαια οτι πρέπει να είναι και λίιιιιιιιιγο συντηρητικός κανείς!!! Αν συγκεντωθείς όμως στο γεγονός οτι έρχεσαι για τα μόρια και μόνο φεύγεις τρισευτυχισμένος μπορώ να πω!Αγαπητή clockie ήρθες τελικά στο νησί?? Αν ναι τηα χαιρόμουν πολύ να σε γνωρίσω μιας και μόνο με δασκάλους συναναστρέφομαι και δε θα έβλαπτε ένας συνάδελφος του κλάδου μου!!!!!
Παράθεση από: Kalliopilo στις Οκτωβρίου 22, 2008, 11:08:09 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:48:17 pmαμαν Αφροδιτη ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλιως το καταλαβα!!!! και επειδη στερω πολλες ωρες τα παιδια μου απο την μανα τους τωρα με το ολοημερο, θυμωσα με το ειρωνικο σχολιο..... συγνωμη και παλιΚαλησπέρα σε όλους!!! Έκλεισα αισίως ένα μήνα στη Λήμνο ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε δημοτικό σχολείο και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό που ήρθα!! Σαφώς και τα έξοδα ίναι πολλά και ΠΡΕΠΕΙ να συνεισφέρουν και οι γονελις δυστυχώς αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά όσο ΄διάβασα από ενα συνάδελφο (κάτι για 1000 ευρώ μινιαίως). Όχι βρε παιδια, αν εξαιρέσεις τα είδη διατροφής και ένδυσης που είανι τσιμπιμένα για ευνόητους λόγους όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετα ΄καλά!!! Εννοείται βέβαια οτι πρέπει να είναι και λίιιιιιιιιγο συντηρητικός κανείς!!! Αν συγκεντωθείς όμως στο γεγονός οτι έρχεσαι για τα μόρια και μόνο φεύγεις τρισευτυχισμένος μπορώ να πω!Αγαπητή clockie ήρθες τελικά στο νησί?? Αν ναι τηα χαιρόμουν πολύ να σε γνωρίσω μιας και μόνο με δασκάλους συναναστρέφομαι και δε θα έβλαπτε ένας συνάδελφος του κλάδου μου!!!!! Καλημερα!Μπραβο σου που το τολμησες!Εγω θα ξεσπιτωθω για 3 βραδια την εβδομαδα,αλλα το εχω παρει αποφαση οτι ετσι πρεπει να κανω!Η Λημνος ειναι η καταγωγη μου,απο την μερια της μητερας μου,και εχω περασει απιστευτα καλοκαιρια εκει! Μακαρι να ημουν στη θεση σου!Καλη δυναμη!