*

Αποστολέας Θέμα: ωρομίσθιοι ΠΕ06 στα ολοήμερα  (Αναγνώστηκε 6170 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ek Π20

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • život je brutálně nepravděpodobné
    • Προφίλ
Απ: ωρομίσθιοι ΠΕ06 στα ολοήμερα
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 10:24:15 pm »
Γεια σας παιδια,
σήμερα που παρουσιάστηκα Κατερίνη για πληροφορική είχαν καλέσει γύρω στα 5  άτομα αγγλικών,δεν γνωρίζω όμως αν ήταν πρώτοι ή είχαν καλέσει και πιο μπροστα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:33 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2008, 09:08:14 am »
πήρα και "ξαναματα"πήρα απο τισ 5 το απόγευμα και μετά αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ουδείς απάντησε αγαπητέ pano01!!! Για μένα η νύχτα θα είναι πολύ μεγάααααααααααααααααααααλη απόψε!!!
Kaliopilo μολίς μαθεις τι σε ηθελαν πες μας. Με ενδιαφερει αν καλουν ωρομισθιους για τα πρωινα απο
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Kalliopilo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2008, 05:39:02 pm »
αγαπητή catwoman 2 με πολύ χαρά σε ενημερώνω οτι ναι το β.σιγαίο άρχισε να καλεί! Μου έδωσαν 12ώρες πρωινό δημοτικό στη Λήμνο. Περίμενα Λέσβο είναι η αλήθεια και έμεινα έκπληκτη στο άκουσμα της΄Λήμνου αλλά αφού πρόκειται για 12αρι ευχαριστως τα μαζεύω και πάω! Πάντως αν βοηθάει καθόλου αυτό, εγώ είμαι 46η στον πίνακα ωρωμισθίων για β.αιγαίο.

Αφού πήραν εμένα πάντως νομίζω οτι για όλους κάτι καλό θα γίνει!!!
Καλή τύχη!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2008, 08:41:18 pm »
αγαπητή catwoman 2 με πολύ χαρά σε ενημερώνω οτι ναι το β.σιγαίο άρχισε να καλεί! Μου έδωσαν 12ώρες πρωινό δημοτικό στη Λήμνο. Περίμενα Λέσβο είναι η αλήθεια και έμεινα έκπληκτη στο άκουσμα της΄Λήμνου αλλά αφού πρόκειται για 12αρι ευχαριστως τα μαζεύω και πάω! Πάντως αν βοηθάει καθόλου αυτό, εγώ είμαι 46η στον πίνακα ωρωμισθίων για β.αιγαίο.

Αφού πήραν εμένα πάντως νομίζω οτι για όλους κάτι καλό θα γίνει!!!
Καλή τύχη!
συγχαρητηρια !!!!
αρα καλουν πρωινο αυτους που δεν εχουν καλεσει ολοημερο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:33 »

Αποσυνδεδεμένος clockie

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2008, 09:04:46 pm »
paidia me piran k mena 12 wres sti limno gia prwtovathmia mallon alla den xerw an simferei na paw. eimai apo athina

Αποσυνδεδεμένος aris10

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2008, 10:37:53 pm »
Αν οι γονείς σου έχουν να σου δίνουν 1000 ευρώπουλα το μήνα τότε μπορείς να πας Λήμνο.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 08:29:21 am »
paidia me piran k mena 12 wres sti limno gia prwtovathmia mallon alla den xerw an simferei na paw. eimai apo athina
αν εχεις βαλει στοχο τον διορισμο, τοτε πρεπει να πας οπου σε καλουν... ιδιως αν δεν εχεις ακομα οικογενεια και εισαι πιο ευελικτη. Μην την πατησεις σαν κ μενα που αρνουμουν παριοχες στην αρχη διοτι ειχα ιδιαιτερα κ δεν ηθελα να φυγω απο τον τοπο μου κ τωρα κανω αμαν για να μαζεψω μορια....

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 09:47:56 pm »
Και τι να κάνεις, catwoman2 όμως; Να παρατήσεις τα ιδιαίτερα όταν σε καλέσουν; Ως γνωστόν, το ολοήμερο σού χαλάει όλη τη μέρα!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 08:39:05 am »
Και τι να κάνεις, catwoman2 όμως; Να παρατήσεις τα ιδιαίτερα όταν σε καλέσουν; Ως γνωστόν, το ολοήμερο σού χαλάει όλη τη μέρα!

Σαν να παραγνωριστηκαμε μου φαινεται!!! anyway!!!!

καλημερα και καλη χρονια!!!! aphrodite!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 08:41:15 am από catwoman2 »

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 12:19:38 pm »
Μισό λεπτό, γιατί μου φαίνεται ότι ο γραπτός λόγος το έκανε το θαύμα του πάλι!!
Catwoman2, η ερώτησή μου ήταν άκρως ειλικρινής και δεν έκρυβε καμία «παγίδα». Δηλαδή, προσωπικά, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί τι κάνω όταν στα μέσα της χρονιάς προκύπτουν ώρες από δημόσιο σχολείο. Ναι, ο στόχος μου είναι ο διορισμός αλλά νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά άεργος περιμένοντας να τον καλέσουν. Άρα, αναλαμβάνεις κάτι και μετά το αφήνεις ή γίνεσαι ποδήλατο (όπως εγώ πέρσι) για να τα προλάβεις όλα; (Όλο αυτό εννοούσα με την μία-σειρά-πρότασή μου!!)
Ελπίζω τώρα να ήμουν σαφής και να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση!!
Ευχαριστώ,
Αφροδίτη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:48:17 pm »
αμαν Αφροδιτη ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλιως το καταλαβα!!!! και επειδη στερω πολλες ωρες τα παιδια μου απο την μανα τους τωρα με το ολοημερο, θυμωσα με το ειρωνικο σχολιο..... συγνωμη και παλι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 11:08:09 pm »
αμαν Αφροδιτη ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλιως το καταλαβα!!!! και επειδη στερω πολλες ωρες τα παιδια μου απο την μανα τους τωρα με το ολοημερο, θυμωσα με το ειρωνικο σχολιο..... συγνωμη και παλι

Καλησπέρα σε όλους!!! Έκλεισα αισίως ένα μήνα στη Λήμνο ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε δημοτικό σχολείο και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό που ήρθα!! Σαφώς και τα έξοδα ίναι πολλά και ΠΡΕΠΕΙ να συνεισφέρουν και οι γονελις δυστυχώς αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά όσο ΄διάβασα από ενα συνάδελφο (κάτι για 1000 ευρώ μινιαίως). Όχι βρε παιδια, αν εξαιρέσεις τα είδη διατροφής και ένδυσης που είανι τσιμπιμένα για ευνόητους λόγους όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετα ΄καλά!!! Εννοείται βέβαια οτι πρέπει να είναι και λίιιιιιιιιγο συντηρητικός κανείς!!! Αν συγκεντωθείς όμως στο γεγονός οτι έρχεσαι για τα μόρια και μόνο φεύγεις τρισευτυχισμένος μπορώ να πω!

Αγαπητή clockie ήρθες τελικά στο νησί?? Αν ναι τηα χαιρόμουν πολύ να σε γνωρίσω μιας και μόνο με δασκάλους συναναστρέφομαι και δε θα έβλαπτε ένας συνάδελφος του κλάδου μου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 11:22:54 am »

Καλησπέρα σε όλους!!! Έκλεισα αισίως ένα μήνα στη Λήμνο ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε δημοτικό σχολείο και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό που ήρθα!! Σαφώς και τα έξοδα ίναι πολλά και ΠΡΕΠΕΙ να συνεισφέρουν και οι γονελις δυστυχώς αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά όσο ΄διάβασα από ενα συνάδελφο (κάτι για 1000 ευρώ μινιαίως). Όχι βρε παιδια, αν εξαιρέσεις τα είδη διατροφής και ένδυσης που είανι τσιμπιμένα για ευνόητους λόγους όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετα ΄καλά!!! Εννοείται βέβαια οτι πρέπει να είναι και λίιιιιιιιιγο συντηρητικός κανείς!!! Αν συγκεντωθείς όμως στο γεγονός οτι έρχεσαι για τα μόρια και μόνο φεύγεις τρισευτυχισμένος μπορώ να πω!

Αγαπητή clockie ήρθες τελικά στο νησί?? Αν ναι τηα χαιρόμουν πολύ να σε γνωρίσω μιας και μόνο με δασκάλους συναναστρέφομαι και δε θα έβλαπτε ένας συνάδελφος του κλάδου μου!!!!!

Καλημερα!Μπραβο σου που το τολμησες!Εγω θα ξεσπιτωθω για 3 βραδια την εβδομαδα,αλλα το εχω παρει αποφαση οτι ετσι πρεπει να κανω!
Η Λημνος ειναι η καταγωγη μου,απο την μερια της μητερας μου,και εχω περασει απιστευτα καλοκαιρια εκει! Μακαρι να ημουν στη θεση σου!
Καλη δυναμη!
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 10:22:57 pm »

Καλημερα!Μπραβο σου που το τολμησες!Εγω θα ξεσπιτωθω για 3 βραδια την εβδομαδα,αλλα το εχω παρει αποφαση οτι ετσι πρεπει να κανω!
Η Λημνος ειναι η καταγωγη μου,απο την μερια της μητερας μου,και εχω περασει απιστευτα καλοκαιρια εκει! Μακαρι να ημουν στη θεση σου!
Καλη δυναμη!

Έτσι είναι όπως τα λες!! Πρέπει να το κάνεις για να έχεις τουλάχιστον πιθανότητες την επόμενη χρονιά να πας κάπου που επιθυμείς!!! Πανέμορφο το νησί σου οφείλω να ομολογήσω, και ανυπομονώ να καοκαιριάσει για να έχω και εγώ τις ίδιες απίστευτες εμπειρίες και αναμνήσεις με σένα!!! Καλή δύναμη και κουράγιο και στο δικό σου αγώνα!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)