0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Γνωρίζετε αν για τη μείωση του ωραρίου λαμβάνονται υπόψη μόνο τα πραγματικά έτη υπηρεσίας ή αν προσμετρούνται και τα 2 χρόνια που δίνει η κτήση μεταπτυχιακού τίτλου; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: christina_g στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 06:48:09 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι. Γνωρίζετε αν για τη μείωση του ωραρίου λαμβάνονται υπόψη μόνο τα πραγματικά έτη υπηρεσίας ή αν προσμετρούνται και τα 2 χρόνια που δίνει η κτήση μεταπτυχιακού τίτλου; Ευχαριστώ.Νομίζω λαμβάνεται υπόψιν το μεταπτυχιακό.
Πως έχει διαμορφωθεί τελικά σήμερα εν έτη 2014 το υποχρεωτικό ωράριο ανά έτη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς; έχω βρεί αυτό:http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/539-ypochrewtiko-wrario-ergasias-ekpaidevtikwn-kai-symplhrwsh-wrariu.htmlισχύει κάτι άλλο;
τώρα μπαίνω στον 7ο χρόνο προυπηρεσίας. έχω κλείσει δηλαδή 6 έτη (τα έκλεισα τον Ιούνιο 2014). Αλλάζω ωράριο και πέφτω στις 21;όταν λέει από 7 έως 12 έτη έχεις 21 ώρες εννοεί από 7 έτη κλεισμένα ή 6 έτη κλεισμένα και μία μέρα (δηλαδή στην αρχή του 7ου έτους προυπηρεσίας);
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Κλείνω 6 χρόνια τέλη Γενάρη του 15. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Κάνω 23 ώρες όλο το α΄τετράμηνο και ζητώ 21 στο β΄; Παραμένω στις 23 και παίρνω 2 ώρες υπερωρία στο β τετράμηνο ή παραμένω στις 23 όλη τη χρονιά και κατεβαίνω στις 21 την επόμενη;