0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή πολύ δεν το είδαν, το νέο πολυνομοσχέδιο μιλάει και για τα σεμινάρια 400 ωρών στην ειδική αγωγήΣε γενικές γραμμές ΙΣΧΥΟΥΝ μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου και του επόμενου ΑΣΕΠ για την πλήρωση θέσεων στην ειδική αγωγή, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 31-8-2010μετά δεν θα ισχύει ως προσόν ΟΥΤΕ για τους μόνιμους ΟΥΤΕ για τους αναπληρωτές/ωρομισθίουςφυσικά το νομοσχέδιο δεν μιλάει για πίνακα αναπληρωτών στην ειδική αγωγή (εκτός και αν δεν το είδα) οπότε προφανώς θα ισχύουν τα προ πολυνομοσχεδίου ισχύοντα (δηλαδή ο Ν3699/2008) εκτός και αν βγάλουν συμπληρωματική.ακολουθεί το επίμαχο άρθροΆρθρο 47Λοιπές διατάξεις..............5. Στο ν. 3699/2008 (Α΄ 199) καταργούνται: α) στο άρθρο 20, η περίπτωση δ της παραγράφου 1.1, η περίπτωση δ της παραγράφου 1.2, η περίπτωση γ της παραγράφου 1.3, η περίπτωση δ της παραγράφου 1.4, η περίπτωση δ της παραγράφου 2.2 και η περίπτωση γ της παραγράφου 3, β) η περίπτωση ζ της παραγράφου 1 του άρθρου 21 και γ) η περίπτωση β της παραγράφου 1 του άρθρου 22. Τα ειδικά τυπικά προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις που καταργούνται με τo προηγούμενο εδάφιο εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου και του επόμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. για την πλήρωση θέσεων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, εφόσον τα σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης ετήσιων σεμιναρίων αποκτήθηκαν έως τις 31-8-2010.
Οι νομοι που ψηφιζονται δεν χρειαζεται να αναφερουν τους αλλους που ισχυουν Μονπο οταν αλλαζουν ή καταργουν διαταξεις τους το αναφερουν Εννοειται πως μεχρι νεωτερας στην ειδικη αγωγη δεν αλλαζει τιποτα Μεχρι νεωτερας το τονιζω
Για εμένα το θέμα δεν είναι τι θα λέει η εγκύκλιοςτο σημαντικό θέμα είναι πόσους θα προσλάβει....
Παράθεση από: kinegiros στις Απριλίου 28, 2010, 09:56:12 pmΓια εμένα το θέμα δεν είναι τι θα λέει η εγκύκλιοςτο σημαντικό θέμα είναι πόσους θα προσλάβει....καλά αυτό θα αργήσουμε πολύ να το μάθουμε..μάλλον όταν έρθει ο καιρός των προσλήψεων..mitsy άσε να ανησυχώ εγώ και κράτα εσύ το ρόλο της αιδιόδοξης για να διατηρείται η ισορροπία..