0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι ακομα...αν καποιος δεν εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ουτε σεμιναρια μπορει να κανει αιτηση για τα σχολεια ειδικης αγωγης?γιατι φετος πηραν ατομα που δεν ειχαν τιποτα και που κατα τυχη συμπληρωσαν το κουτακι στην αιτηση των αναπληρωτων και ειναι τωρα αναπληρωτες....
Παράθεση από: dimitrafish1 στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 11:54:57 pmνα ρωτησω κατι ακομα...αν καποιος δεν εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ουτε σεμιναρια μπορει να κανει αιτηση για τα σχολεια ειδικης αγωγης?γιατι φετος πηραν ατομα που δεν ειχαν τιποτα και που κατα τυχη συμπληρωσαν το κουτακι στην αιτηση των αναπληρωτων και ειναι τωρα αναπληρωτες....το κουτάκι αναφέρεται για επιλογή του αιτούντα σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος με τα τυπικά προσόντα για ειδική αγωγή. Κατά τύχη δεν συμπληρώνει κανείς κουτάκι.
Παράθεση από: dimitrafish1 στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 11:54:57 pmνα ρωτησω κατι ακομα...αν καποιος δεν εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ουτε σεμιναρια μπορει να κανει αιτηση για τα σχολεια ειδικης αγωγης?γιατι φετος πηραν ατομα που δεν ειχαν τιποτα και που κατα τυχη συμπληρωσαν το κουτακι στην αιτηση των αναπληρωτων και ειναι τωρα αναπληρωτες....Αυτό συνέβη μόνο στους δασκάλους, λόγω της εξάντλησης των πινάκων της ειδικής αγωγής.
Μου δίνετε κάποιο link για τα σεμινάρια να δω κι εγώ περί τίνος πρόκειται?Θέλω να ασχοληθώ με την ειδική αγωγή και κοιτάζω τα ΙΕΚ αυτόν τον καιρό.Πιο πολύ για δική μου επιμόρφωση και εφαρμογή στα ιδιαίτερα.Δεν με ενδιαφέρει να αναγνωριστεί από κάποιον φορέα.
Παράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 15, 2011, 01:39:20 amΠαράθεση από: dimitrafish1 στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 11:54:57 pmνα ρωτησω κατι ακομα...αν καποιος δεν εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ουτε σεμιναρια μπορει να κανει αιτηση για τα σχολεια ειδικης αγωγης?γιατι φετος πηραν ατομα που δεν ειχαν τιποτα και που κατα τυχη συμπληρωσαν το κουτακι στην αιτηση των αναπληρωτων και ειναι τωρα αναπληρωτες....το κουτάκι αναφέρεται για επιλογή του αιτούντα σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος με τα τυπικά προσόντα για ειδική αγωγή. Κατά τύχη δεν συμπληρώνει κανείς κουτάκι.μια κοπελα που ξερω παντως εκανε τικ στο κουτακι για σμεα και δεν ηξερε τι σημαινει σμεα.....και την πηραν................