0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilikiP στις Οκτωβρίου 01, 2008, 10:38:53 pmMπορεις να τηλεφωνησεις σε οποιοδηποτε γραφειο πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης...σε μένα αναφέρεσαι;;
Mπορεις να τηλεφωνησεις σε οποιοδηποτε γραφειο πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης...
Αν δε συμπληρώνει όλες τις ώρες στο ολοήμερο, ναι μπορεί! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις καλύψει! Εγώ έτσι ξέρω και αυτό βλέπω 3 χρίνια που δουλεύω!
διοτι στο ενα σχολειο που δουλευω εγινε το εξης. πήγαινα στο ενα σχολειο 2η ώρα και μετα στο αλλο 3η και 4η (δλδ ειχα τα 40 λεπτα στην διαθεση μου να αλλαζω σχολειο) ομως ο ενας υπευθυνος μου ζητησε να πηγαινω στο αλλο σχολειο 2η και 3η και στο δικο του τεταρτη. ως αποτελεσμα, και καθομαι 40 λεπτα περιμενοντας τα παιδια να φανε και πηγαινω με την ψυχη στο στομα στο αλλο σχολειο για την τεταρτη ωρα διοτι εχω μονο 10 λεπτα να καλυψω αποσταση 20 λεπτων. Τι γινεται με αυτο? Μπορω να κανω κατι? Ο υπεθυνιος του ολοημερου με ειπε οτι καλο ειναι να μην φτασει το θεμα στην πρωτοβαθμια (πριν κανουμε την αλλαγη).
Την ώρα λοιπόν που κάποια ειδικότητα θα κάνει την 1η ώρα από το ολοήμερο εκείνη θα μπαίνει για παράδειγμα στην Δ' να κάνει ζωγραφική!