*

Αποστολέας Θέμα: Μορια ΠΔΣ σε δυσπροσιτα  (Αναγνώστηκε 19010 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Μορια ΠΔΣ σε δυσπροσιτα
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 11:30:00 pm »
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να ενημερωθώ ποια σχολεία θεωρούνται δυσπρόσιτα για ΠΔΣ στην Περιφέρεια Ημαθίας, Πιερίας και Θεσ/νίκης;
Που μπορώ να πάρω σχετικές πληροφορίες;
1ώρα σε δυσπρόσιτο πόσα μόρια έχει και πόση διαφορά με 1ωρα σε μη δυσπρόσιτο;

Σας ευχαριστώ.

Δηλαδή αν διάβαζες λίγο πιο πάνω τι θα πάθαινες;   :

τα δυσπροσιτα σχολεια στο νομο ηρακλειου τα ξερει κανενας???

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4865.0

επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς την επιλογή της αναζήτσης, πάνω δεξιά της σελίδας, και να πληκτρολογείς τις λέξεις που σε ενδιαφέρουν προκειμένου να βρεις θέμα που έχει ήδη συζητηθεί !

Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:11 »

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 11:33:34 pm »
Δυσπρόσιτα Πρωτοβάθμιας: http://www.ypepth.gr/docs/pinax_dyspr_ekpaid_05-06_060301.xls
Δυσπρόσιτα Δευτεροβάθμιας: http://img.pathfinder.gr/clubs/files/39006/20.pdf

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 11:37:52 pm »
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 08:17:28 am »
Πες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;

ε ναι ρε συ. Σκέψου ότι η ΠΔΣ είναι κάτι σαν ιδιαίτερο. Αν κατα την διάρκεια μείνεις έγκυος ο μαθητής θα συνεχίζει να σε πληρώνει;
Τζάπα χάρηκες μου φαίνεται!

Τωρα απογοητευτηκα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:11 »

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 05:20:39 pm »
Η γνώμη είναι ότι αφού περιμένεις μωρό και σε στέλνουν μακρυά,καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές μετακινήσεις και να προτιμήσεις τον ΟΑΕΔ,γιατί αυτό το διάστημα θα χρειάζεσαι μετρητά για τη γέννα,την προίκα του μωρού κτλ.
Τώρα βέβαια κάθα σπίτι ξέρει μόνο του καλύτερα.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 12:07:20 am »
Ωραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)

τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 Από την ΠΔΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Αυτό δεν είναι καθόλου ανέκδοτο, είναι πραγματικότητα.

Πες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;

ε ναι ρε συ. Σκέψου ότι η ΠΔΣ είναι κάτι σαν ιδιαίτερο. Αν κατα την διάρκεια μείνεις έγκυος ο μαθητής θα συνεχίζει να σε πληρώνει;

Μα δεν πληρώνει ο μαθητής στην ΠΔΣ.
Ο εργοδότης είναι το δημόσιο.
Μην απογοητεύεις άδικα τον κόσμο.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 01:16:10 am »

Και την προϋπηρεσία σου τη δικαιούσαι και τα χρήματα από το ΙΚΑ και τον εργοδότη.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 12:44:48 pm »

Και την προϋπηρεσία σου τη δικαιούσαι και τα χρήματα από το ΙΚΑ και τον εργοδότη.

jak13 αναιρεις την απογοητευση μου!! Ευχαριστω!!  ;D
Οταν ειναι η ωρα θα πρεπει να παω να τους ρωτησω να δω τι θα γινει. Αν τα δικαιουμαι ολα κανονικα, μην καθομαι σαν τη χαζη να δουλευω μεχρι τη μερα της γεννας!

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 12:47:58 pm »
Η γνώμη είναι ότι αφού περιμένεις μωρό και σε στέλνουν μακρυά,καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές μετακινήσεις και να προτιμήσεις τον ΟΑΕΔ,γιατί αυτό το διάστημα θα χρειάζεσαι μετρητά για τη γέννα,την προίκα του μωρού κτλ.
Τώρα βέβαια κάθα σπίτι ξέρει μόνο του καλύτερα.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες, κι εγω προβληματιστηκα πολυ στην αρχη, αλλα λογω μηδενικης προϋπηρεσιας, ειπα οτι ειναι καλυτερα να χασω αρκετα χρηματα προκειμενου να παρω κανενα μοριακι. Τα χρειαζομαι βλεπεις, μηπως εχω καμια ελπιδα στο μελλον! Thanks παντως για την αποψη.

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:24:54 am »
Ξέρω το γνωστό λογοπαίγνιο "Κάποιος ήρθε, κάτι είδε, κάτι μου 'πε να σας πως" και θα σ'ενημερώσω όσο πιο υπεύθυνα γίνεται για το εξής: Η αδελφή μου πάει για 2 ώρες ΠΔΣ στη Σάμο. Επειδή της πέφτει κομματάκι μακριά, πήρε στο ΥΠΕΠΘ και ρώτησε αν μπορεί να παραιτηθεί στα μέσα της χρονιάς, ή σ'ένα μήνα, ή σε 2 εβδομάδες, και τι κυρώσεις θα έχει. Της απάντησαν (και εγγράφως) ότι μπορεί να παραιτηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία κύρωση και ως προϋπηρεσία θα υπολογιστούν τα μόρια που θα έχει συγκεντρώσει ως εκείνη τη στιγμή.

Άρα irene.a, ξεκίνησέ το μάθημά σου κανονικα και στην πορεία βλέπεις. Αν σε κουράσει, ανα δυσκολέψει το θέμα με την εγκυμοσύνη, αν γιακάποιο λόγο θελήσεις να σταματήσεις, υποβάλλεις την παραίτησή σου και αράζεις σπίτι σου. Αλλά κάνε την αρχή, γιατί η αλλαγή που θα δεις φέτος -αλάζεις πίνακα, δεν είναι και λίγο!- θα είναι πολύ καλή επαγγελματική εξέλιξη.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 07, 2008, 10:16:35 am »
Ωραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)

τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 Από την ΠΔΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Αυτό δεν είναι καθόλου ανέκδοτο, είναι πραγματικότητα.

Μα δεν πληρώνει ο μαθητής στην ΠΔΣ.
Ο εργοδότης είναι το δημόσιο.
Μην απογοητεύεις άδικα τον κόσμο.

ήθελες και τα έγραψες αυτά ή τα κάνεις επίτηδες;;;; πες μου τι έχω γράψει λάθος.......και τι παραπληροφόρηση έχω δώσει στην συνάδελφο;

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 07, 2008, 10:32:00 am »
Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση: ως ωρομίσθιος παίρνεις και τα μόρια και την αποζημίωση όταν βγαίνεις σε άδεια από το ΙΚΑ. Αλλά με την ΠΔΣ είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες.. Αν δε γίνει το μάθημα, αν δεν έρθουν οι μαθητές πχ, δεν παίρνεις την ώρα και άρα αυτό που ισχυρίζεται η anneta είναι λογικό υπό αυτό το πρίσμα.
Από την άλλη, ως ωρομίσθιος, θα έχεις κάποια σύμβαση που θα τα προβλέπει όλα αυτά. Τι να σας πω? Δεν έχω κάνει ΠΔΣ και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά. Άδικο θα είναι πάντως αν όντως χάνεις τις ώρες επειδή πρέπε να βγεις σε άδεια. Στο κάτω-κάτω για να βγαίνεις σε άδεια, κάποια ανάγκη υπάρχει. Δεν το κάνεις γιατί βαριέσαι να εργαστείς..

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 07, 2008, 10:38:40 am »
Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση: ως ωρομίσθιος παίρνεις και τα μόρια και την αποζημίωση όταν βγαίνεις σε άδεια από το ΙΚΑ. Αλλά με την ΠΔΣ είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες.. Αν δε γίνει το μάθημα, αν δεν έρθουν οι μαθητές πχ, δεν παίρνεις την ώρα και άρα αυτό που ισχυρίζεται η anneta είναι λογικό υπό αυτό το πρίσμα.
Από την άλλη, ως ωρομίσθιος, θα έχεις κάποια σύμβαση που θα τα προβλέπει όλα αυτά. Τι να σας πω? Δεν έχω κάνει ΠΔΣ και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά. Άδικο θα είναι πάντως αν όντως χάνεις τις ώρες επειδή πρέπε να βγεις σε άδεια. Στο κάτω-κάτω για να βγαίνεις σε άδεια, κάποια ανάγκη υπάρχει. Δεν το κάνεις γιατί βαριέσαι να εργαστείς..

Δεν διαφωνώ σε ότι έχεις γράψει!
Απαντώ με βάση το θέμα της irene! Ο τίτλος του θέματος λέει "ΠΔΣ..." , έδώ δεν μιλάμε γενικά για την ωρομισθία!

Τι θέλει να μας αποδείξει τώρα ο jak13 δεν ξέρω...!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 07, 2008, 10:56:12 am »

Απορώ γιατί αρπάζεσαι anneta. Εγώ δε θέλω να αποδείξω τίποτα.
Έγραψα κάποια πράγματα που ισχύουν, ενώ εσύ έγραψες τα αντίθετα και ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφαση που θα πάρει για το τι θα κάνει η irene.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες.

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144