0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι,Θα ήθελα να ενημερωθώ ποια σχολεία θεωρούνται δυσπρόσιτα για ΠΔΣ στην Περιφέρεια Ημαθίας, Πιερίας και Θεσ/νίκης;Που μπορώ να πάρω σχετικές πληροφορίες; 1ώρα σε δυσπρόσιτο πόσα μόρια έχει και πόση διαφορά με 1ωρα σε μη δυσπρόσιτο;Σας ευχαριστώ.
Παράθεση από: Vania στις Οκτωβρίου 03, 2008, 03:45:51 pmτα δυσπροσιτα σχολεια στο νομο ηρακλειου τα ξερει κανενας???http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4865.0επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς την επιλογή της αναζήτσης, πάνω δεξιά της σελίδας, και να πληκτρολογείς τις λέξεις που σε ενδιαφέρουν προκειμένου να βρεις θέμα που έχει ήδη συζητηθεί !
τα δυσπροσιτα σχολεια στο νομο ηρακλειου τα ξερει κανενας???
Δυσπρόσιτα Πρωτοβάθμιας: http://www.ypepth.gr/docs/pinax_dyspr_ekpaid_05-06_060301.xls Δυσπρόσιτα Δευτεροβάθμιας: http://img.pathfinder.gr/clubs/files/39006/20.pdf
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 03, 2008, 10:34:14 pmΠες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;ε ναι ρε συ. Σκέψου ότι η ΠΔΣ είναι κάτι σαν ιδιαίτερο. Αν κατα την διάρκεια μείνεις έγκυος ο μαθητής θα συνεχίζει να σε πληρώνει;Τζάπα χάρηκες μου φαίνεται!
Πες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 03, 2008, 08:31:26 pmΩραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Από την ΠΔΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Ωραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 03, 2008, 10:41:20 pmΠες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;ε ναι ρε συ. Σκέψου ότι η ΠΔΣ είναι κάτι σαν ιδιαίτερο. Αν κατα την διάρκεια μείνεις έγκυος ο μαθητής θα συνεχίζει να σε πληρώνει;Τζάπα χάρηκες μου φαίνεται!
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 03, 2008, 10:34:14 pmΠες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;Και την προϋπηρεσία σου τη δικαιούσαι και τα χρήματα από το ΙΚΑ και τον εργοδότη.
Η γνώμη είναι ότι αφού περιμένεις μωρό και σε στέλνουν μακρυά,καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές μετακινήσεις και να προτιμήσεις τον ΟΑΕΔ,γιατί αυτό το διάστημα θα χρειάζεσαι μετρητά για τη γέννα,την προίκα του μωρού κτλ.Τώρα βέβαια κάθα σπίτι ξέρει μόνο του καλύτερα.
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 03, 2008, 10:31:47 pmΠαράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 03, 2008, 08:31:26 pmΩραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Από την ΠΔΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Αυτό δεν είναι καθόλου ανέκδοτο, είναι πραγματικότητα.Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 04, 2008, 08:17:28 amΠαράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 03, 2008, 10:41:20 pmΠες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;ε ναι ρε συ. Σκέψου ότι η ΠΔΣ είναι κάτι σαν ιδιαίτερο. Αν κατα την διάρκεια μείνεις έγκυος ο μαθητής θα συνεχίζει να σε πληρώνει;Τζάπα χάρηκες μου φαίνεται!Μα δεν πληρώνει ο μαθητής στην ΠΔΣ.Ο εργοδότης είναι το δημόσιο.Μην απογοητεύεις άδικα τον κόσμο.
Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση: ως ωρομίσθιος παίρνεις και τα μόρια και την αποζημίωση όταν βγαίνεις σε άδεια από το ΙΚΑ. Αλλά με την ΠΔΣ είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες.. Αν δε γίνει το μάθημα, αν δεν έρθουν οι μαθητές πχ, δεν παίρνεις την ώρα και άρα αυτό που ισχυρίζεται η anneta είναι λογικό υπό αυτό το πρίσμα.Από την άλλη, ως ωρομίσθιος, θα έχεις κάποια σύμβαση που θα τα προβλέπει όλα αυτά. Τι να σας πω? Δεν έχω κάνει ΠΔΣ και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά. Άδικο θα είναι πάντως αν όντως χάνεις τις ώρες επειδή πρέπε να βγεις σε άδεια. Στο κάτω-κάτω για να βγαίνεις σε άδεια, κάποια ανάγκη υπάρχει. Δεν το κάνεις γιατί βαριέσαι να εργαστείς..