0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ
Είναι σίγουρο ότι η προυπηρεσία της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο μετράει για διπλή;
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 07, 2009, 10:55:27 amΕίναι σίγουρο ότι η προυπηρεσία της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο μετράει για διπλή;Ναι, αλλά μόνο για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 07, 2009, 11:10:54 amΠαράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 07, 2009, 10:55:27 amΕίναι σίγουρο ότι η προυπηρεσία της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο μετράει για διπλή;Ναι, αλλά μόνο για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίωνΤο χαρτι με την προυπηρεσια που μου εδωσαν δεν τα γραφει διπλά τα μόρια. Πρέπει να περιμένω στους πίνακες αναπληρωτών να λέει τα διπλάσια από οσα μου εδωσαν εμενα;
συναδελφοι εχω μπερδευτει...τελικα τα μορια απο δυσπροσιτα ειναι διπλα και για πδσ και για ωρομισθιους???κι αν ναι ποτε κανου,ε τα χαρτια για εκει και με τι κριτηρια γινεται η επιλογη???
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 07, 2009, 12:59:55 pmΠαράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 07, 2009, 11:10:54 amΠαράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 07, 2009, 10:55:27 amΕίναι σίγουρο ότι η προυπηρεσία της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο μετράει για διπλή;Ναι, αλλά μόνο για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίωνΤο χαρτι με την προυπηρεσια που μου εδωσαν δεν τα γραφει διπλά τα μόρια. Πρέπει να περιμένω στους πίνακες αναπληρωτών να λέει τα διπλάσια από οσα μου εδωσαν εμενα;Επειδή δούλεψα σε δυσπρόσιτο, διάβασε προσεκτικά και μην ανησυχείς!!! η προϋπηρεσία που σου δόθηκε είναι η καθαρή!!! Δηλαδή, όχι η διπλή του δυσπρόσιτου. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Στον πίνακα (ΜΟΝΟ πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων)θα γραφεί η διπλή!Στον πίνακα διορισμών θα γραφεί η καθαρή, όχι η πλασματική-διπλή. κανένα πρόβλημα! Μην τρέχεις σαν το