0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωρε παλικαρια ( ) μπορειτε να μου πειτε στη Γλωσσα και της Γ' γυμνασιου, στην κατηγορια αναγνωριση μορφοσυντακτικων δομων και φαινομενων τι μπορει να βαλει κανεις? Κανενα παραδειγμα?
Παράθεση από: moustard στις Μαΐου 10, 2011, 07:57:36 pmΩρε παλικαρια ( ) μπορειτε να μου πειτε στη Γλωσσα και της Γ' γυμνασιου, στην κατηγορια αναγνωριση μορφοσυντακτικων δομων και φαινομενων τι μπορει να βαλει κανεις? Κανενα παραδειγμα?Σύνδεση προτάσεων (παρατακτικη - υποτακτική)Δευτερεύουσες προτάσεις (νομίζω είναι στην ύλη της Γ' Γυμνασίου)
Αν δεν κάνω λάθος η συναδελφος για οδυσσεια και λογοτεχνία ζητάει βοήθεια!
dessi, μην αρπάζεσαι... δεν το είπα για να σε θίξω... ίσα ίσα... πολυ σωστα όσα έγραψες!!Αν ειχα να πω κάτι για τη λογοτεχνία, φυσικά και θα το έγραφα! Δε διδάσκω όμως λογοτεχνία!
καλησπέρα! όλη τη χρονιά έκανα με ένα παιδάκι αρχαία.. τώρα η μαμά του μου ζήτησε να κάνουμε κείμενα και Οδύσσεια πριν δώσει εξετάσεις.. προχειροδουλειά είναι τώρα αυτό και της το είπα αλλά επιμένει να κάνουμε.. έχει δέκα κείμενα στη ύλη κι έχω στη διάθεση μου 2 -3 ώρες.. τι να κάνω;; μάλλον τι να πρωτοκάνω;;!!και στην Οδύσσεια;; οποιαδήποτε ιδέα είναι πραγματικά πολύτιμη! ευχαριστώ εκ των προτέρων!