*

Αποστολέας Θέμα: ΣΤ' Φάση ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 11375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happy life

• Νέο μέλος
  • *
  • Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    • Προφίλ
Απ: ΣΤ' Φάση!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 12:22:11 pm »
Ξαναπήρα τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ και αυτή τη φορά μίλησα με έναν άντρα πολύ ευγενικό και συνεργάσιμο και μου είπε ότι υπάρχουν λίγες πιστώσεις και τις χρησιμοποιούν με φειδώ.Από τα λεγόμενά του κατάλαβα ότι θα πάρουν αλλά το πότε και το πόσους δεν ξέρουν ακόμη.Επίσης μου είπε ότι μπορεί να βγουν αποτελέσματα οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας και όχι απαραίτητα Τρίτη και ότι το μαθαίνουν και αυτοί τελευταία στιγμή.Τα κενά ανανεώνονται κάθε μέρα μου είπε,αλλά σε αυτό δεν πείστικα ιδιαίτερα γιατι γνωρίζω απο μία φίλη μου που είναι ήδη αναπληρώτρια ότι τα κενά ακόμα και αυτά από εγκυμοσύνες τα γνωρίζουν καιρό πριν και τα έχουν στα υπόψη τους.Επιπλέον ανέφερε ότι θα βγουν και άλλες φάσεις νηπιαγωγών και ότι δε θα είναι η τελευταία η επόμενη,αλλά ότι μάλλον δε θα είναι μεγάλος ο αριθμός που θα πάρουν,λόγω πιστώσεων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΣΤ' Φάση ΠΕ60!!!
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:24 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 12, 2008, 01:49:25 pm »
Καλησπέρα σας...Μπήκα στο site της ΔΟΕ (www.doe.gr) και έχει βγάλει μία ανακοίνωση όπου αναφέρεται ο αριθμός προσλήψεων του κλάδου μας και κάποιον άλλων κλάδων της Α/βάθμιας και το σύνολο των αναπληρωτών νηπιαγωγών ανέρχεται στους 1.715!Η ανακοίνωση έγινε χθες και δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 11:00:20 am »
Καλημέρα σας και πάλι...Μήπως έχει σήμερα κανείς κανένα νεότερο?Λέτε να βγει κάτι?Το λέω γιατί σήμερα έχει ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ...Άντε μπας και σεληνιαστούμε...θετικά!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 06:51:33 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank13_11_08_1820.php
Το διαβάσατε αυτο?Ποιοι ειδοποιήθηκσν???????????ΟΥΦ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:24 »

Αποσυνδεδεμένος ELENI 26

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 07:05:34 pm »
το διαβασα κι εγω..δεν καταλαβα..δασκαλοι η νηπιαγωγοι?μονο 7?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 08:04:19 pm »
ΕΛΕΟΣ...Τι είναι αυτά?Μιλάει γενικά για τους εκπαιδευτικούς δε λέει ξεχωριστά για δασκάλους κ νηπιαγωγούς...Πολύ μεγάλη ασάφεια σε αυτή την ανακοίνωση!Τουλάχιστον για τους δασκάλους βγήκε η ΣΤ' Φάση,εμείς στο πηγάδι...Δεν καταλαβαίνω τίποτα?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ???

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 01:03:26 pm »
Καλημέρα συνάδελφοι και καλή εβδομάδα.Έχουμε κανένα νεότερο για τη ΣΤ' Φάση?Μάθατε κάτι,είδατε κάποια ανακοίνωση?Αν μπορείτε γράψτε ότι νεότερο έχετε...

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 01:09:03 pm »
Καλημέρα συνάδελφοι και καλή εβδομάδα.Έχουμε κανένα νεότερο για τη ΣΤ' Φάση?Μάθατε κάτι,είδατε κάποια ανακοίνωση?Αν μπορείτε γράψτε ότι νεότερο έχετε...
Δυστυχώς τίποτα! Κανένα νέο και ανησυχώ. Δηλ. έχουν καλυφθεί όλα τα κενά?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 01:24:56 pm »
Όχι δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Συγκεκριμένα μια φίλη μου που πέρασε στην Ε΄ Φάση μου είπε ότι κάλυψε κενό που υπήρχε στο νηπιαγωγείο που ήταν ολοήμερο και του έλειπε μια νηπιαγωγός.Μάλιστα μου είπε ότι τα κενά από άδειες μητρότητας δεν έχουν καλυφθεί ακόμη,ανά την Ελλάδα.Το πρόβλημα είναι με τις πιστώσεις...Πόσες υπάρχουν και αν θα καταφέρει να πάρει άλλες ο Υπουργός.Γιατι αν δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους αναπληρωτές πως θα τους καλέσει.Επίσης αυτό που μου είπε η φίλη μου είναι ότι ενώ υπάρχουν κενά δε θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ανακοινώνωντάς τα.Γιατι θυμήσου τι είχε γίνει με το κράξιμο για τα προνήπια που είχαν μείνει εκτός νηπιαγωγείο τον Σεπτέμβριο...Αυτό θέλουν να αποφύγουν και γι'αυτό δεν ανακοινώνουν πόσα κενά υπάρχουν...Γιατι φοβούνται τις αντιδράσεις από τους γονείς.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 01:56:29 pm »
Οι οποίοι είναι χαζοί και δεν τα βλέπουν  :P Γιατί το παιδί τους σχολάει νωρίτερα επειδή δεν έχει δασκάλα το ολοήμερο, αλλά μάλλον περί πλάνης πρόκειται! Αυτή η νοοτροπία της πολιτείας είναι απίστευτη. Φταίμε κι εμείς όμως και ως υπάλληλοι και ως παιδαγωγοί και ως γονείς που δε λέμε τίποτα. Γιατί δε διαμαρτύρονται οι γονείς οεο;  >:( >:(
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:35:49 am »
Καλημέρα σας συναδέλφισες.Εύχομαι η σημερινή μέρα να γίνει αυτό που όλοι περιμένουμε...Να βγει επιτέλους η ΣΤ' Φάση και να προσλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους νηπιαγωγούς γίνεται...Έχετε όλοι πίστη και θετική ενέργεια για να γίνει το πολυαναμενόμενο θαύμα!!!Άλλωστε ποτέ δε χάθηκε κάποιος που ελπίζει και όπως λέει και ο αγαπημένος μου συγγραφέας Paulo Koelho, όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το καταφέρεις.Θελήστε το λοιπόν πάρα πολύ και ...θα συμβεί...Πίστη λοιπόν...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 11:33:40 am »
Καλημέρα και πάλι...Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο αλλά δεν το σήκωσα ο κύριος που δεν είναι τόσο απότομος...Μίλησα με μία άλλη κυρία η οποία είναι πολύ απότομη και μου είπε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις, ότι είναι ελάχιστες αυτές που έχουν απομείνει.Ελπίζω απλά αυτή η γυναίκα να μην ήθελε να δώσει κάποιες πληροφορίες και να μην ισχύουν όσα μου είπε...Παρόλα αυτά υπάρχουν μου είπε κενά...Αν έχετε κάποιον γνωστό γνωστού στο Υπουργείο που μπορείτε να μάθετε κάποιο νεότερο παρακλώ πάρα πολύ κάντε το όλοι μήπως κατανοήσουμε τι συμβαίνει και μάθουμε πραγματικά ποια είναι η αλήθεια...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 10:55:13 am »
Καλημέρα σας βρε παιδιά...Κανένα νεότερο?Δε μπορώ να καταλάβω γιατι έχει πέσει τόση ησυχία...Δεν υπάρχει κανένα νεότερο?Ήμαρτον!!!!Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι...

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 07:40:43 pm »
γεια σε ολους!ειδα οτι βγηκε φαση αναπληρωτων.11 πηραν..συγχαρητηρια σε οσες πηραν και κουραγιο σε οσες περιμενουν!τα εχω περασει και εγω αυτα και σας καταλαβαινω!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)