0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα.Διαβασα στην alfavita οτι παιρνουμε μια βεβαιωση προυπηρεσιας. Απο που θα την παρω;Απο τα σχολεια η απο τα γραφεια;
Επισης, ποση προυπηρεσια μου μετρανε; Μεχρι την ημερα της αιτησης; Μπορει καποιος απο προηγουμενο ασεπ ισως, να μου πει που θα βρω την αιτηση την προηγουμενη, να ξερω τι με περιμενει;
Και μια που ανοιξα θεμα, να ρωτησω διευκρινιστικα: οι αιτησεις δηλαδη απο φετος δε γινονται μεσω ταχυδρομειου στον κλασικο φακελο του ασεπ; Μονο στα γραφεια δευτεροβαθμιας;
Από το Γραφείο (ή τη Διεύθυνση) που ανήκεις.
Η αίτηση είναι στο www.alfavita.gr στο θέμα που λέει για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τα Γραφεία/ΔιΠΕ-ΔιΔΕ. Από ότι βλέπω είναι η κλασσική βεβαίωση προυπηρεσίας και μάλλον θα μετράει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι κάτι τέτοιο έγκυρο ή εφικτό...- Μη ξεχνάς ότι είναι η πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται το σύστημα). Για το πόση προϋπηρεσία θα σου μετρήσουν δεν έχω ιδέα πραγματικά, δεν ξέρω να υπολογίζω τέτοια μόρια . Αν ξέρει κανείς άλλος, ας βοηθήσει...
Δηλαδη απο το γραφειο της δευτεροβαθμιας θα παρω και τη βεβαιωση για το Δημοτικο; Μα δε μιλησα καθολου με τη δευτεροβαθμια πριν παω Δημοτικο...
Εννοω την αιτηση για το διαγωνισμο, που πρεπει να γραψουμε στοιχεια κλπ/
Γνωρίζει κανείς πόσα μόρια- μήνες προυπηρεσίας, τουλάχιστον, πρέπει να έχει κάποιος για να συνυπολογιστούν και να προσμετρηθούν με το γραπτό του στον ΑΣΕΠ; Ισχύει το έξι (6) του προηγούμενου ΑΣΕΠ;
απο ποσους μηνες εδιναν 1 μοριο ξερει κανεις? απο 11 μηνο?
Δε λέει πουθενά ξεκάθαρα και έγκυρα ποια δικαιολογητικά χρειάζονται! Πού θα τα βρούμε ?
..............Δηλ. ή θα πάρεις το 0,5 ή καθόλου!