0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις βγουν οι πινακες απορριπτεων μετα το τελος της ολης διαδικασιας....θα υπαρχει χρονος για ενστασεις η διορθωσεις??/
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Νοεμβρίου 10, 2008, 11:58:42 amμολις βγουν οι πινακες απορριπτεων μετα το τελος της ολης διαδικασιας....θα υπαρχει χρονος για ενστασεις η διορθωσεις??/ποσο καιρο μετα απο τη ληξη αναμενονται οι πινακες; δημοσιευονται στο ιντερνετ;οσοι εχετε ξαναδωσει θυμαστε αν οντως αφου βγουν υπαρχει περιθωριο διορθωσεων; γιατι στην προκυρηξη αναφερει πως αντικατασταση αιτησης γινεται μονο μεχρι τη ληξη της προθεσμιας
Είχε δημοσιευτεί πίνακας αποκλειομένων στο διαδίκτυο -μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ότι στους φιλολόγους δεν είχε αποκλειστεί κανένας
Παράθεση από: Supreme στις Νοεμβρίου 11, 2008, 11:28:28 pmΕίχε δημοσιευτεί πίνακας αποκλειομένων στο διαδίκτυο -μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ότι στους φιλολόγους δεν είχε αποκλειστεί κανέναςΣτο site του Ασεπ Supreme τους είχαν δημοσιεύσει; Διότι θυμάμαι ότι έψαχνα και δεν είχα καταφέρει να βρω κάποιο πίνακα. Μάλιστα μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Τότε γιατί δημοσιεύσανε τα αποτελέσματα των γραπτών;