0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνωμη, αλλα 1. επισυναψε κανεις φωτογραφια στην αιτηση;; 2. αριθμησατε τα συνημμενα;3. στον φακελο υπαρχει προτιμηση στο πως θα γραψουμε τα στοιχεια; καθετως, οριζοντιως, σαν επιστολη κατω δεξια;
Άσχετη η ερώτηση με το θέμα, αλλά επειδή προσπαθώ τηλεφωνικά να μιλήσω με τη γραμματεία της σχολής μου και έχουν μόνο ηχογραφημένα μηνύματα..ξέρετε, αν μπορούμε να κάνουμε αίτηση για πτυχίο (σε πάπυρο) και μέσω ΚΕΠ ή τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ? Η σχολή είναι Φιλολογία Αθήνας για όποιον γνωρίζει..
εχω και τις αποριες μου....λοιπον:1)στο κωδικο πιστοποιησης τι βαζουμε? Δε βάζουμε τίποτα2)αυτο το φακελο που λετε δε μας τον δινουν στη δευτεροβαθμια?μπορω να το προμηθευτω και απο καπου αλλου?ειναι καποιος συγκεκριμενος τυπος φακελου? Από βιβλιοπωλείο θα πάρεις έναν φάκελο Α4 κίτρινου χρώματος 3)αναφερετε συχνα τον ορο αριθμος πρωτοκολλου..που το ζηταει ???και που το βρισκω?Τον αριθμό πρωτοκόλλου θα στο δώσουν στη Διεύθυνση μετά την καταχώρηση της αίτησης σου στο σύστημα4)την αιτηση,τη συμπληρωνω χωρις να υπογραψω μετα τη βγαζω φωτοτυπια και μετα υπογραφω τη φωτοτυπια και τη βαζω στο φακελο?ή τα εχω μπερδεψει λιγο?Αυτό ακριβώς κάνεις- υπογράφεις με πρωτότυπη υπογραφή και φωτοτυπία και πρωτότυπη δήλωση5)φωτοτυπια της ταυτοτητας και αντιγραφο πτυχιου να ειναι επικυρωμενα?Οπωσδήποτε επικύρωσε το αντίγραφο πτυχίου-η ταυτότητα δε χρειάζεται αν και μου είπανε πως καλό είναι να είναι και αυτή επικυρωμένη6)εγω που εχω τελειωσει το τμημα φιλοσοφιας και παιδαγωγικης γραφω το ιδιο και στην ονομασια τμηματος και στην ονομασια τιτλου?μαλλον ε?και το τομεα μου που ηταν "παιδαγωγικη" δε το αναφερω πουθενα?Ό,τι λέει στο πτυχίο σου το γράφεις και στα δύο.Αν εννοείς κατεύθυνση Παιδαγωγικής δε το γράφεις πουθενά7)στο κλαδος ειδικοτητα δε γραφω απλα "φιλολογων"?πρεπει "πε02φιλολογων"?Ακριβώς ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΌΓΩΝ8)louiza για αυτο που γραφεις στη 2η σελιδα του θεματος για το αφμ εισαι σιγουρη?πρωτη φορα το ακουω γιαυτο μου κανει εντυπωση.αν καποιος αλλος γνωριζει κατι ας ενημερωσει... Ναι γράφουμε και το ΑΦΜ στο φάκελο συν όλα τα άλλαπεριμενω τα φωτα σας...