0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου ειπε κοπελα που στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν ηταν καν επιτυχουσα τα εξης" ειχε 27 ερωτησεις λαθος. αν στις 17 απαντουσε δεν ξερω αντι να τις βαλει την τυχη, θα ηταν διοριστεα αφου παιδαγωγικα-ειδικη ειχε μεσο ορο 80 κ υψηλο βαθμο πτυχιου κ μεταπτυχιακο!!" οποτε θελει πολλη προσοχη για το αν θα τις ρισκαρουμε ή οχι
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:50:08 pmμου ειπε κοπελα που στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν ηταν καν επιτυχουσα τα εξης" ειχε 27 ερωτησεις λαθος. αν στις 17 απαντουσε δεν ξερω αντι να τις βαλει την τυχη, θα ηταν διοριστεα αφου παιδαγωγικα-ειδικη ειχε μεσο ορο 80 κ υψηλο βαθμο πτυχιου κ μεταπτυχιακο!!" οποτε θελει πολλη προσοχη για το αν θα τις ρισκαρουμε ή οχιΑν πας να απαντήσεις 17 πας γυρεύοντας, είπαμε όχι περισσότερες από τα δάχτυλα του ενός χεριού και βέβαια αν τα έχεις πάει πολύ καλά κάνεις το σταυρό σου και φεύγεις
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι εκείνες οι ερωτήσεις στις οποίες είσαι και δεν είσαι σίγουρος, όπωσ αυτές στη γλώσσα με την ανάπτυξη των παραγράφων. Νομίζω ότι είναι λίγο παγίδες.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιανουαρίου 19, 2009, 06:08:27 pmΝομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι εκείνες οι ερωτήσεις στις οποίες είσαι και δεν είσαι σίγουρος, όπωσ αυτές στη γλώσσα με την ανάπτυξη των παραγράφων. Νομίζω ότι είναι λίγο παγίδες.συμφωνω απολυτα!!!!εκει πραγματικα δε μπορεις να ξερεις με σιγουρια αν εχεις απαντησεις σωστα