0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thegreat στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 01:32:49 pmΑυτό που οι τρίτεκνοι προηγούνται και πριμοδοτούνται λες και τα τρία παιδιά αποτελούν εγγύηση για τις ικανότητές τους να διδάξουν, με εξαγριώνει.
Παράθεση από: ZOYZOY στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 11:53:00 amΦυσικά και δεν τελείωσαν!!!! Έτσι εύκολα τελειώνουν? είναι καμιά 300. Πάνε στον πίνακα αναπληρωτών κ βάλε φίλτρο, θα δεις το ζητούμενό σου καινθα καταλάβεις. Άσε, πίκρααααααααααααααααααα.Αυτό που οι τρίτεκνοι προηγούνται και πριμοδοτούνται λες και τα τρία παιδιά αποτελούν εγγύηση για τις ικανότητές τους να διδάξουν, με εξαγριώνει.
Φυσικά και δεν τελείωσαν!!!! Έτσι εύκολα τελειώνουν? είναι καμιά 300. Πάνε στον πίνακα αναπληρωτών κ βάλε φίλτρο, θα δεις το ζητούμενό σου καινθα καταλάβεις. Άσε, πίκρααααααααααααααααααα.
Μήπως υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πόσους φιλόλογους αναπληρωτές ενδέχεται να πάρει ακόμα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς; Το ξέρω ότι δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε αυτό αλλά μια προσέγγιση θα βοηθούσε. Ας πούμε 100 άτομα, λιγότερα, περισσότερα; Υπάρχει κάποιος που να το έχει σκεφτεί;
300;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ζουζου μου εφτιαξες την μερα!catwoman2 αληθεια σε τι διαφερεις εσυ που εχεις 2 παιδια απ' αυτους που εχουν 3;αυτο δεν μπορω να καταλαβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: thegreat στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 10:00:38 amΜήπως υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πόσους φιλόλογους αναπληρωτές ενδέχεται να πάρει ακόμα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς; Το ξέρω ότι δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε αυτό αλλά μια προσέγγιση θα βοηθούσε. Ας πούμε 100 άτομα, λιγότερα, περισσότερα; Υπάρχει κάποιος που να το έχει σκεφτεί; Πιστεύω ότι τώρα θα πάρουν μετά τις γιορτές αναπληρωτές .Μακάρι να είναι 100 αλλά μου φαίνονται πολλοί