Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Υποβάλλεις μόνο την εντοπιότητά σου αν θέλεις, χαρτιά για συνηπηρέτηση και οικογενειακής κατάστασης...ανάλογα βέβαια πάντα με το τι θέλεις...
Για απόδειξη συνυπηρέτησης ξέρει κανείς τι χαρτιά καταθέτουμε;τι χαρτί ζητάμε από την υπηρεσία της συζύγου; (Δημόσιο).Επίσης, αν πέρυσι καταθέσαμε τα χαρτιά για εντοπιότητα και οικογενειακή κατάσταση και δεν πήραμε μετάθεση, πρέπει να τα ξανακαταθέσουμε ή χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία στ περσινά;
Παράθεση από: billst στις Νοεμβρίου 14, 2008, 08:22:30 amΓια απόδειξη συνυπηρέτησης ξέρει κανείς τι χαρτιά καταθέτουμε;τι χαρτί ζητάμε από την υπηρεσία της συζύγου; (Δημόσιο).Επίσης, αν πέρυσι καταθέσαμε τα χαρτιά για εντοπιότητα και οικογενειακή κατάσταση και δεν πήραμε μετάθεση, πρέπει να τα ξανακαταθέσουμε ή χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία στ περσινά;Χρειάζεται βεβαίωση που να αποδεικνύει πού εργάζεται ο/η σύζυγος.Τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατίθενται κάθε χρόνο.
Πηγα να κάνω σήμερα την αίτηση για μετάθεση και οριστική τοποθέτηση. Τα έκανα χειρόγραφα και αφού υπέγραψα ζήτησα αντίγραφο του μηχανογραφημένου εντύπου. Μου απάντησε η υπάλληλος ότι περιμένουν διευκρινήσεις από το ΥΠΕΠΘ σχετικά με την καταχώρηση των στοιχείων και προς το παρόν μαζεύουν απλώς τις αιτήσεις μας [δεν βάλανε ούτε καν αριθμό πρωτοκόλλου]. Εσεις τι εμπειρίες έχετε;
Υπάρχει κανείς συνάδελφος ΠΕ0404 που να ξέρει κάτι για τις δικές μας βάσεις;; Με έχει φάει η αγωνία. Θα σκάσω μέχρι τον Μάρτη!!!
Θα κάνεις δυο διαφορετικές αιτήσεις, για μετάθεση και οριστική τοποθέτηση.
Εμενα μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται δυο αιτησεις.Απλα στην αιτηση για μεταθεση θα γραψω πανω πανω με κοκκινα γραμματα ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Μηπως δεν μου τα ειπαν καλα?