0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον δεν αφήνουν να περάσει κανείς τί νόημα έχει να ξεκινήσουν νωρίτερα? [/quoteμα δεν θα πανε απο τα μπλοκα αλλα απο παρακαμπτηριες οδους
παιδια συγχωρεστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι οι μετακινησεις μπορουν να γινουν απλα με μια μικρη καθυστερηση.οποτε θα θεωρησει το ασεπ οτι θα ξεκινησουμε ολοι καποιες ωρες νωριτερα.
Εφόσον δεν αφήνουν να περάσει κανείς τί νόημα έχει να ξεκινήσουν νωρίτερα?
ρε παιδια να ρωτησω κατι? η προσβαση στα εξεταστικα κεντρα περα απο την πολλη μεγαλη ταλαιπωρια που πρεπει να υποστουν οι υποψηφιοι εναι εφικτη σωστα? δλδ απο ο,τι ακουω τουλαχιστον υπαρχουν παραδρομοι απο τους οποιους μπορουν να πανε. αν ειναι ετσι τα πραγματια (δεν ξερω σιγουρα, ο,τι ακουω λεω) τοτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος αναβολης.
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 26, 2009, 09:12:26 pmρε παιδια να ρωτησω κατι? η προσβαση στα εξεταστικα κεντρα περα απο την πολλη μεγαλη ταλαιπωρια που πρεπει να υποστουν οι υποψηφιοι εναι εφικτη σωστα? δλδ απο ο,τι ακουω τουλαχιστον υπαρχουν παραδρομοι απο τους οποιους μπορουν να πανε. αν ειναι ετσι τα πραγματια (δεν ξερω σιγουρα, ο,τι ακουω λεω) τοτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος αναβολης. ναι αλλα υπαρχουν σε περιοχες πολλα μπλοκα κ καποιος πρεπει να περασει 3-4επισης,θα γινουν κ αλλα(πχ λινοπεραματα,βραχασι)κ ειναι κ ο ισθμος που αποκλεει εντελως την πελ/σο απ την αθηνα,οποτε.....
Δεν μπορω ολη τη μερα σημερα ειναι σαν να ξαναζω την τριτη 13 δεκεμβριου..
Καλησπέρα! Ξέρω σίγουρα ότι από τον Ισθμό αφήνουν τα ΚΤΕΛ να περάσουν. Γενικά, λέγανε στη ΝΕΤ ότι και στ' άλλα μπλόκα το ίδιο γίνεται. Για τα άλλα δεν το ξέρω, αλλά για του Ισθμού το ξέρω σίγουρα