0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω να μας κάνουν δέυτερη φορά την ίδια χάρη, να γράφουν όλοι από 90-100. Αλλά νομίζω ότι τελικά δε θα γίνουν την ίδια ημερομηνία, γιατί ήδη υπάρχουν διαμαρτυρίες από άτομα με διπλά πτυχία.
Μαλιστα...Ενδιαφεροντα τα αρθρα,αλλα δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη...και ουτε πιστευω πως τοσο ευκολα θα σταματησουν οι κινητοποιησεις των μαθητων.παντως αυτο που ξερω σιγουρα,ειναι πως νιωθω σαν κατι να σπασε μεσα μου μετατην αναβολη του διαγωνισμου και δεν δυναμαι να διαβασω και να συγκεντρωθω,οπως πριν.Καλημερα σε ολους.
Το θέμα σίγουρα έχει κουράσει, αλλά ενώ σήμερα θα έπρεπε να έχει ξημερώσει μια μέρα γεμάτη ανακούφιση από τη δοκιμασία που θαείχε περάσει, μας βρίσκει και πάλι μπροστά σε ένα βιβλίο , να προσπαθούμε να μαζέψουμε -όσο μπορούμε- το μυαλό μας. Πάντως με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία ,θα ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την ημερομηνία ,ασχέτως άν εχει οριστεί μέχρι τότε ή όχι. Οι μαθητές και πάλι θα οργανωθούν και θα κινητοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Το θέμα είναι σε ποια ένταση και με πόση διάρκεια. Εμείς ,σε κάθε πε΄ριπτωση, είμαστε μαζί τους. Δε θα μας κάνουν να μαλώσουμε με τα παιδιά,που έχουν χίλια δίκια να διαμαρτύρονται...
Παράθεση από: Sun στις Δεκεμβρίου 22, 2008, 04:26:35 pmΤο θέμα σίγουρα έχει κουράσει, αλλά ενώ σήμερα θα έπρεπε να έχει ξημερώσει μια μέρα γεμάτη ανακούφιση από τη δοκιμασία που θαείχε περάσει, μας βρίσκει και πάλι μπροστά σε ένα βιβλίο , να προσπαθούμε να μαζέψουμε -όσο μπορούμε- το μυαλό μας. Πάντως με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία ,θα ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την ημερομηνία ,ασχέτως άν εχει οριστεί μέχρι τότε ή όχι. Οι μαθητές και πάλι θα οργανωθούν και θα κινητοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Το θέμα είναι σε ποια ένταση και με πόση διάρκεια. Εμείς ,σε κάθε πε΄ριπτωση, είμαστε μαζί τους. Δε θα μας κάνουν να μαλώσουμε με τα παιδιά,που έχουν χίλια δίκια να διαμαρτύρονται...Και εγώ όσο σκέφτομαι ότι όλα σήμερα θα είχαν τελειώσει και θα μπορούσα να κάνω Χριστούγεννα σαν άνθρωπος, τρελλαίνομαι
Γνώμη μου είναι να αφήσετε για λίγες μέρες τα βιβλία, να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε..Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε τον μήνα, που θά'ναι πολύ δύσκολος..
Δεν νομίζω ότι 5-6 μέρες διαλείμματος, θα σας βλάψει..αντιθέτως, θα σας τονώσει..