*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 250293 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #448 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:45:35 pm »
ε οχι καλε αυτα που λες δε γινονται. λες οτι ολοι οι καθηγητες θα προτιμησουν το τριημερο παρα τα 200 ευρω κ δε θα βρεθουν επιτηρητες?
ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:38:04 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 01:51:58 am »
Γελοιότητες. Σ' αυτή τη χώρα μια ζωή κάνουμε δουλειές του ποδαριού. Στο πόδι (ή μάλλον με πονηρή σκέψη, να ξεφυτρώσουν σα τα μανιτάρια τα φροντηστήρια και να ενισχυθεί κι άλλο η παραπαιδεία) έκαναν την ύλη του ΑΣΕΠ όπως την έκαναν (δηλαδή να μας ζητάνε πράγματα ΑΣΧΕΤΑ με αυτά που μας διδάσκουν) στο πόδι και το πότε θα γίνουν οι εξετάσεις. Και είναι στραβό το αμπέλι το τρώει και ο γάιδαρος ή μάλλον τα γαϊδούρια (οι καταληψίες).
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 09:37:00 am »
Καλημέρα! Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις καταλήψεις των σχολείων. Υποτίθεται ότι χθες θα αποφάσιζαν για την πορεία των καταλήψεων και σήμερα πήρε το μάτι μου σε μια πρωινή εκπομπή κάποιον φοιτητή από το Πολυτεχνείο και από κάτω ως τίτλο "υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο". Δεν είδα περισσότερα όμως. Και κάτι άλλο, ποιος ο λόγος να μη δώσουμε σε Γυμνάσια ή δημοτικά. Παλιότερα πώς έρχονταν τα θέματα που δεν υπήρχε αυτό το σύστημα μετάδοσης που χρησιμοποιούν για τα θέματα των πανελλαδικών; Είμαι λίγο ψιλοάσχετη με την τεχνολογία, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι μετάδοσης; Τι, φοβούνται διαρροή; Είδαμε και στις πανελλαδικές που έχουν εξασφαλίσει το αδιάβλητο!!!!! Σε διαγωνισμούς ξένων γλωσσών δε δίνουμε σε δημοτικά; Πού είναι το πρόβλημα, μήπως δε μεταδοθούν έγκαιρα. Ε, περιμέναμε τόσους μήνες, μερικές ώρες δε μας πειράζουν.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 11:02:29 am »
Δε ξέρω αν θα χωράμε στα θρανία του δημοτικού για να γράψουμε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:38:04 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 11:11:33 am »
 Πιστεύω ότι τα θρανία της Ε΄και ΣΤ΄είναι κανονικά. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Είπα, κάλλιστα μπορούμε να δώσουμε σε Γυμνάσια. Δεν ξέρω, αλλά αν συμβαίνει κατάληψη πρέπει να παραλύουν τα πάντα; Αν πάμε έτσι μας βλέπω να δίνουμε τον Απρίλη, όταν πάνε τα λύκεια πενθήμερη και είναι το πεδίο ελεύθερο.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 11:43:01 am »
  Εγώ μία φορά έδωσα σε δημοτικό. Τα θρανία ήταν πολύ κοντά, και δεν είμαι ψηλή, αλλά πιστέψτε με κανείς δε διαμαρτυρήθηκε. Μια χαρά μπορούν οι εξετάσεις να γίνουν και στα δημοτικά (αρκεί να τοποθετηθεί και σε αυτά σύστημα μετάδοσης θεμάτων, απλή υπόθεση). Το θέμα είναι να ληφθεί η απόφαση.

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 11:49:21 am »
γιατι παιδευεστε αδικα?στα δημοτικα δεν υπαρχει το συστημα μεταδοσης των θεματων.αυτο δεν αλλαζει.
δεν προκειται να βαλουν μονο για τις εξετασεις του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 11:49:35 am »
Δε χρειαζεται λιγο χρονο ο νεος υπουργος να ενημερωθει για τα του υπουργειου του? Και αραγε θα ξεπερασουν το οριο των 20 ημερων απο την ανακοινωση  εως τη διεξαγωγη του διαγωνισμου? αν εως τη δευτερα 12/1 δε βγει η ημερομηνια δεν ειναι υπερβολη και για εμας, που ειμαστε εξ αναβολης, αλλα κυριως και γι 'αυτους της αλλης προκηρυξης για τους οποιους δεν εχει ανακοινωθει ημερομηνια να δινουν μεσα σε 15 μερες?

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 01:56:39 pm »
προσωπικη μου καθαρα αποψη ειναι οτι δε θα γινουν καταληψεις τουλαχιστον κρινοντας απο το τι συμβαινει στην πολη μου. τα πραγματα χθες στο συλλαλητηριο ηταν ηρεμα. αυτοι που προκαλεσαν τα επεισοδια ηταν μια μεμονωμενη ομαδα κουκουλοφορων κ εγιναν μετα τη ληξη της πορειας. τη δευτερα παντως το βλεπω χλωμο να βγει ανακοινωση γιατι λογικα θα θελουν να δουν πώς θα παει μεχρι το μεσο της βδομαδας. δε νομιζω οτι θελουν να ρισκαρουν ξανα μια αναβολη. αρκετα εχουν ξεφτυλιστει. κ μεχρι να ενημερωθει κ να μπει στο κλιμα ο νεος υπουργος οσο να ναι θα χρειαστουν λιγες μερες. οποτε συμφωνα με αυτη τη λογικη παμε για τελος γεναρη ή αν θελουν να φανουν πιο συνεπεις θα παμε μεσα φλεβαρη γιατι δε μπορουν να ανακοινωνουν την ημερομηνια 15 μερες πριν. αντε κ καλα για μας ειμαστε απο αναβολη αλλα για την 3π?
παντως κ στις ειδησεις λενε αυτα που τους συμφερει για να προκαλεσουν εντυπωσεις. λενε οτι τελουν σχολες υπο καταληψη αλλα ξερω φοιτητες στο απθ που δεν κανουν καταληψη

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 03:20:09 pm »
η αναβολή του διαγωνισμού δεν έγινε εξαιτίας των καταλήψεων. σίγουρα η γενικότερη αναταραχή έπαιξε ρόλο αλλά από την άλλη και ο ασεπ δυσκολευόταν χρονικά, τα μεγάλα φροντιστήρια και συμφέροντα θέλανε τον διαγωνισμό το Γενάρη και ταυτόχρονα υπήρχε μια δυσαρέσκεια ως προς τον τρόπο ανακοίνωσης της ημερομηνίας.
οπότε και καταλήψεις να έχουμε ο διαγωνισμός θα γίνει την ημερομηνία που έχουν αποφασίσει. καθυστερούν λίγο γιατί, μάλλον, θα ανακοινώσουν ταυτόχρονα και τα εξεταστικά κέντρα και για τις δύο προκηρύξεις.

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 09:22:10 pm »
παντως εγω νομιζω οτι εφταιγαν και τα υπο καταληψη σχολεια.πολλα απο αυτα ηταν εξεταστικα κεντρα.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 09:43:57 pm »
παντως εγω νομιζω οτι εφταιγαν και τα υπο καταληψη σχολεια.πολλα απο αυτα ηταν εξεταστικα κεντρα.
+

Αποσυνδεδεμένος kalipso

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Ιανουαρίου 11, 2009, 01:36:26 am »

+

Αποσυνδεδεμένος Athinais

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Ιανουαρίου 11, 2009, 10:44:22 am »
καλημερα! ρε παιδιά, εδω και 3 μέρες δεν μπορω να μπω στη σελιδα του ΑΣΕΠ.. αυτο σημαινει οτι κατι ανεβαζουν, να υποθεσω? δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον προηγουμενως..απλα εξεφρασα την παρατηρηση και απορια μου :)
Θέλω να διδάσκω!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144