0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Xωρις να θελω να πανικοβαλω κανεναν, σημερα μιλησα με μεγαλο φροντιστηριο της Αθηνας. Μου ειπαν οτι ολα αυτα που γραφονται δεν ειναι σιγουρα..Στο τελος αυτης της βδομαδας θα βγει επισημη ανακοινωση. Υπαρχει περιπτωση να δωσουμε και οι 3π(νηπιαγωγοι) Δεκεμριο..Αναμενουμε την επισημη ανακοινωση! Καλη συνεχεια
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος! Ακόμη και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος τρελαίνεται με όλη αυτή την ιστορία, και αν όλα αυτά στο τέλος αποδειχτούν λάθος εκτιμήσεις και παραμυθια θα είναι όλοι τους για πάααααρα πολύ ξύλο που παίζουν με την υπομονή και την ψυχική μας ηρεμία!
Παράθεση από: sylfa στις Νοεμβρίου 19, 2008, 01:17:43 pmΆντε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος! Ακόμη και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος τρελαίνεται με όλη αυτή την ιστορία, και αν όλα αυτά στο τέλος αποδειχτούν λάθος εκτιμήσεις και παραμυθια θα είναι όλοι τους για πάααααρα πολύ ξύλο που παίζουν με την υπομονή και την ψυχική μας ηρεμία! +++++++Kαι εγω εχω φρικαρει απο την ωρα που μιλησα μαζι τους . Ως την Παρασκευη θα ξερουμε σιγουρα ειπαν...
Θα εχουν ακομη περισοοτερες αντιδρασεις και δυσαρεστημενους ψηφοφορους!
παντως παιδια εαν γινει δεκεμβρη ο διαγωνισμος (ειμαι 2π) την πουλεψαμε