*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 251843 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #728 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 12:56:00 am »
καλη δυναμη σε ολους!  (τριτη και 13 η ανακοινωση - σε 2 εβδομαδες ο διαγωνισμος, δεν τηρουνται πλεον ουτε τα προσχηματα!)  δεν εχω καταλαβει πως δεν εγινε καμια αλλαγη στα εξεταστικα κεντρα εαν υποθεσουμε οτι το προβλημα την προηγουμενη φορα ηταν οι καταληψεις! ηδη σημερα σχολεια του βοτανικου, της πλακας , του ιλιου εχουν καταληψη και ειναι σχολεια που ειχαν και πριν τις γιορτες, δε φοβουνται οτι ισως αυτο γενικευτει ή τελικα ηταν το γενικοτερο κλιμα που εφερε την αναβολη και οχι οι οποιες καταληψεις?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:28 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 08:53:20 am »
φανταζομαι οτι μεχρι τις 31 θα γινουν διαπαραγματευσεις για την ληξη των καταληψεων ή τουλάχιστον να δοθει ο ΑΣΕΠ
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 08:53:56 am »
καλη δυναμη σε ολους!  (τριτη και 13 η ανακοινωση - σε 2 εβδομαδες ο διαγωνισμος, δεν τηρουνται πλεον ουτε τα προσχηματα!)  δεν εχω καταλαβει πως δεν εγινε καμια αλλαγη στα εξεταστικα κεντρα εαν υποθεσουμε οτι το προβλημα την προηγουμενη φορα ηταν οι καταληψεις! ηδη σημερα σχολεια του βοτανικου, της πλακας , του ιλιου εχουν καταληψη και ειναι σχολεια που ειχαν και πριν τις γιορτες, δε φοβουνται οτι ισως αυτο γενικευτει ή τελικα ηταν το γενικοτερο κλιμα που εφερε την αναβολη και οχι οι οποιες καταληψεις?
Αντε, ωραία ! Να αρχίσουμε πάλι απο την αρχή την γκρίνια, την ανασφάλεια, την απαισιοδοξία, τις ...μαύρες προβλέψεις, την καχυποψία, τη διασπορά πανικού.... Ελεος ρε παιδιά !!! Φτάνει πια ! Λίγη αισιοδοξία !
Καλή επιτυχία σε όλους !

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 09:18:55 am »
Αντε, ωραία ! Να αρχίσουμε πάλι απο την αρχή την γκρίνια, την ανασφάλεια, την απαισιοδοξία, τις ...μαύρες προβλέψεις, την καχυποψία, τη διασπορά πανικού.... Ελεος ρε παιδιά !!! Φτάνει πια ! Λίγη αισιοδοξία !
Καλή επιτυχία σε όλους !

+++++
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:28 »

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 10:13:23 am »
sun, εχεις και αισιοδοξο ονομα, δεν ειχα προθεση να σου " μαυρισω " την ψυχη, ουτε να γκρινιαξω - απλως  θεωρω οτι οταν το υπουργειο για το πιστοποιητικο γλωσσομαθειας ή και οι ιδιωτικοι φορεις μπορουν και δινουν ημερομηνιες μηνες πριν και αυτες τηρουνται δεν μπορει σε εμας να υπαρχει μια ειδοποιηση 2 εβδομαδες πριν και χωρις ουσιαστικα να εχει λυθει ενα θεμα, που μπορει να δημιουργησει και παλι προβλημα, επιλεγοντας τουλαχιστον εξεταστικα κεντρα που δεν ειχαν εμπλακει στις καταληψεις.  Καλο διαβασμα!

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 10:31:18 am »
sun, εχεις και αισιοδοξο ονομα, δεν ειχα προθεση να σου " μαυρισω " την ψυχη, ουτε να γκρινιαξω - απλως  θεωρω οτι οταν το υπουργειο για το πιστοποιητικο γλωσσομαθειας ή και οι ιδιωτικοι φορεις μπορουν και δινουν ημερομηνιες μηνες πριν και αυτες τηρουνται δεν μπορει σε εμας να υπαρχει μια ειδοποιηση 2 εβδομαδες πριν και χωρις ουσιαστικα να εχει λυθει ενα θεμα, που μπορει να δημιουργησει και παλι προβλημα, επιλεγοντας τουλαχιστον εξεταστικα κεντρα που δεν ειχαν εμπλακει στις καταληψεις.  Καλο διαβασμα!
Όλα θα πάνε καλά και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αυτή τη φορά. Κανείς ωστόσο, δεν μπορεί να προβλέψει τί θα γίνει μετά από τόσες μέρες. Πρέπει να μεταδίδουμε θετική ενέργεια. Δες το σαν ...Αυτοεκπληρούμενη Προφητεία (κάτι που πιστεύουμε οτι θα πάει καλά,τελικά θα πάει καλά).
Καλό διάβασμα και σε σένα !

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 10:35:12 am »
Ε, δεν ειναι απλώς θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας αλλά ρεαλισμού.Όλοι ξέρουμε πώς μας φέρονται υπουργείο και ΑΣΕΠ εδώ και 6 μήνες (από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ύλη κτλ...).Ο συνάδελφος zizoulis έχει δίκιο.Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστέψουμε το παραμύθι με τις καταλήψεις.Δεν ήταν οι καταλήψεις η αιτία της αναβολής το Δεκέμβριο και αν υπάρξει -ο μη γένοιτο- δεύτερη αναβολή ΔΕΝ θα ειναι αιτία οι καταλήψεις.Και η απόδειξη;
Πέρασε ένας μήνας από την προηγούμενη αναβολή και είμαστε "και καλά" πάλι στα ίδια, δηλαδή στο "έλεος" των μαθητών.Δεν έχουν κάνει τίποτα ώστε να διασφαλίσουν τη διενέργεια του διαγωνισμού απλώς περιμένουν τις αποφάσεις των μαθητών.. Ε θα μας τρελάνουν τελείως; Κάτι άλλο παίζει, κάτι βρωμάει εδώ.
Καλή συνέχεια παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 11:16:20 am »
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με sun. Κουράστηκα να ασχολούμαι με όλα αυτα! και πιστεψε με, ασχολήθηκα πολύ....πιστέυω, εύχομαι και έλπίζω.........και προσεύχομαι  ;D στις 2 φεβρουαρίου να ξυπνήσω το πρωι και να μην έχω να διαβάσω.....να είμαι ελεύθερη..................όπως και όλοι μας.........
Καλή υπομονή, καλό κουράγιο και καλή μας επιτυχία.....

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 11:26:16 am »
Όλα θα πάνε καλά !
Ψυχραιμία και οχι αγχος
ηρεμια και αυτοπεποιθηση
καλη επιτυχία σε όλους!!!!!!!
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
!!!
« Απάντηση #737 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 11:33:23 am »
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους μας!
Καλή αντάμωση στο φόρουμ από τις 2 Φεβρουαρίου και μετά, όταν πια θα μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας σαν φυσιολογικοί άνθρωποι!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 11:37:41 am »
Πολύ καλή επιτυχία και από εμένα!!!
ας ανταμειφθούν επιτέλους οι προσπάθειες μας!!!
και ότι να γινει ας γινει για καλό!!!

Αποσυνδεδεμένος non-stop

• Πλήρες μέλος
  • hellooooo!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 11:54:29 am »
Εύχομαι κι εγώ επιτυχία σε όλους παρόλο που δεν είναι εφικτό. Ωστόσο αν και δεν θα διοριστούμε όλοι, θα έχουμε ΟΛΟΙ την ελευθερία μας από τις 2 Φεβρ.! Αντε και καλές απόκριες!!!! :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 01:23:03 pm »
Εγώ προσωπικά δεν λέω ακόμη τίπιοτα για άδεια στην δουλειά μου γιατί φοβάμαι αφού γίνονται καταλήψεις.

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 06:37:17 pm »
Καλησπέρα! Εγώ προσωπικά ένα κακό προαίσθημα το έχω............... !!!!!! Αλήθεια, έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τους λόγους αναβολής της 21/ 12;;; ΄Κάτι δε μου παει........Και μια απορία: Τί γίνεται με ΑΣΕΠ όταν πλησιάζουν εκλογές;;; Επίσης με θεωρω ΚΟΡΟ'Ι΄ΔΟ όταν ακούω συνεχώς τελευταια για προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ σε άλλα υπουργεία. Τελικά αυτός ο κ...ΑΣΕΠ ισχύει μόνο για μας;;; ( συγνώμη αν ξέφυγα λιγουλακι από το θέμα,αλλά ήθελα και εγώ να βγάλω  τον πόνο μου) :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)