*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 261936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #980 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:22:48 pm »
παιδιά καλημέρα! μόλις μπήκα και είδα το θέμα. δεν το πιστεύω!!!! πιστεύω πως ο ασεπ θα πει ότι γνωρίζαμε την ημερομηνία διαγωνισμού από πολύ νωρίς και άρα έπρεπε να μετακινηθούμε στα εξεταστικά κέντρα νωρίτερα. θα τα φορτώσει σε μας θα κάνει το διαγωνισμό και όποιος έδωσε έδωσε. όσο για τους επιτηρητές δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα καθώς δε μετακινούνται από πόλη σε πόλη αν δεν κάνω λάθος.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:50 »

Αποσυνδεδεμένος mariapa14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:25:52 pm »
Πάντως δεν έχουν κλείσει μόνο τις εθνικές οδούς δυστυχως..Αν ειδατε χθες ειδησεις κλεινουν κ τα τρένα και τις παρακαμπτήριες οδούς και απειλούν συνεχώς ότι θα κλείσουν ακόμα περισσότερους δρόμους

Αποσυνδεδεμένος mariapa14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:30:09 pm »
παιδιά καλημέρα! μόλις μπήκα και είδα το θέμα. δεν το πιστεύω!!!! πιστεύω πως ο ασεπ θα πει ότι γνωρίζαμε την ημερομηνία διαγωνισμού από πολύ νωρίς και άρα έπρεπε να μετακινηθούμε στα εξεταστικά κέντρα νωρίτερα. θα τα φορτώσει σε μας θα κάνει το διαγωνισμό και όποιος έδωσε έδωσε. όσο για τους επιτηρητές δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα καθώς δε μετακινούνται από πόλη σε πόλη αν δεν κάνω λάθος.
Καλά κι εγώ το θεωρώ πιθανό αυτό καθώς τους έχω ικανούς για όλα αυτους (ότι δηλαδή θα τα φορτώσουν στους υποψήφιους) ! Αλλά δεν θα ήταν καθόλου δικαιο για τους συναδέλφους που αυτή τη στιγμή είναι με δεμένα τα χέρια και δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να περιμένουν να λυθούν τα μπλόκα!

Αποσυνδεδεμένος drakos13

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:30:34 pm »
Πω πω τιποτα δε του βγαινει πια του Καραμανλη. Ουτε εναν Ασεπ δε μπορουν να εγγυηθουν.
Τα εχουν κανει σ :-X παντου και τα βλεπουν απο την tv.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:50 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:30:45 pm »
Eγώ λέω να προσπαθήσουμε από αύριο να πάρουμε μια πιο συγκεκριμένη απάντηση για το πώς σκοπεύουν ακριβώς να μας διευκολύνουν να περάσουμε και αν δούμε ότι δεν υπάρχει κανένα δημοσίευμα περί αναβολής, να δουν τα παιδιά πώς θα φτάσουν εγκαίρως. Όσο για το μποτιλιάρισμα και την ταλαιπωρία και εμείς που μένουμε Αθήνα,  για να διασχίσουμε κεντρικούς δρόμους, ιδιαίτερα οι υποψήφιοι της 3Π, χειρότερη ταλαιπωρία θα υποστούμε. Πάντως, αν θυμάστε την προηγούμενη φορά υπήρχαν δημοσιεύματα περί αναβολής ήδη από το Σαββατοκύριακο. Ψυχραιμία, όλα καλά θα πάνε!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:40:13 pm »
Eγώ λέω να προσπαθήσουμε από αύριο να πάρουμε μια πιο συγκεκριμένη απάντηση για το πώς σκοπεύουν ακριβώς να μας διευκολύνουν να περάσουμε και αν δούμε ότι δεν υπάρχει κανένα δημοσίευμα περί αναβολής, να δουν τα παιδιά πώς θα φτάσουν εγκαίρως.
Πώς να φτάσουμε εγκαίρως;;;Εδώ οι δρόμοι είναι ήδη κλειστοί!Θα βάλουν τελεφερίκ;

Όσο για το μποτιλιάρισμα και την ταλαιπωρία και εμείς που μένουμε Αθήνα,  για να διασχίσουμε κεντρικούς δρόμους, ιδιαίτερα οι υποψήφιοι της 3Π, χειρότερη ταλαιπωρία θα υποστούμε.
Αυτό είναι λίγο υπερβολικό..
Στην επαρχία δίνουμε σε διαφορετικούς νομούς ενώ στην Αθήνα υπάρχει ένα δεδομένο κυκλοφοριακό το οποίο αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στον προορισμό.Το θέμα είναι ότι στις περισσότερες επαρχιακές περιοχές οι δρόμοι είναι κλειστοί!
Άλλο το να αργείς να φτάσεις και άλλο το να μη μπορείς να φτάσεις...
΄Επρεπε ήδη να 'εχουν πάρει τα μέτρα τους και να μην αφήνουν τόσους χιλιάδες υποψήφιους στην αγωνία μία εβδομάδα πριν το διαγωνισμό...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:40:27 pm »
καλύτερα να πάρουμε σε καμιά εφημερίδα!!! από κει είναι πιο σίγουρη η ενημέρωση. στο ασεπ θα μας λένε πάλι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μέχρι την τελεύταία μέρα. πάθαμε και μάθαμε.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:41:45 pm »
Eγώ λέω να προσπαθήσουμε από αύριο να πάρουμε μια πιο συγκεκριμένη απάντηση για το πώς σκοπεύουν ακριβώς να μας διευκολύνουν να περάσουμε και αν δούμε ότι δεν υπάρχει κανένα δημοσίευμα περί αναβολής, να δουν τα παιδιά πώς θα φτάσουν εγκαίρως. Όσο για το μποτιλιάρισμα και την ταλαιπωρία και εμείς που μένουμε Αθήνα,  για να διασχίσουμε κεντρικούς δρόμους, ιδιαίτερα οι υποψήφιοι της 3Π, χειρότερη ταλαιπωρία θα υποστούμε. Πάντως, αν θυμάστε την προηγούμενη φορά υπήρχαν δημοσιεύματα περί αναβολής ήδη από το Σαββατοκύριακο. Ψυχραιμία, όλα καλά θα πάνε!

Αμάν πια εσείς οι Αθηναίοι..........σε όλα τα πρωτεία εσείς τα έχετε..........ακόμη και στην ταλαιπωρία.
Έχεις πάει από Χανιά Ηράκλειο μέσα από τα χωριά ποτέ?
Έχεις πάει από Αλεξανδρούπολη Θεσ/κη προ Εγνατίας?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:45:51 pm »
παιδια την προηγουμενη φορα που ανεβαλαν το διαγωνισμο τα εξεταστικα κεντρα ηταν υπο καταληψη οποτε αυτοι δε μπορουσα να εγγυηθουν για το διαγωνισμο.
τωρα αυτοι μπορουν να τα διοργανωσουν ολα μια χαρα. τωρα αν εσυ εισαι απο μια πολη ή ενα χωριο κ πρεπει να πας αλλου να δωσεις απλα δεν τους ενδιαφερει. εισαι υποχρεωμενος να βρεις τροπο να πας. αν θελεις μπορει να γινεις ο σουπερμαν κ με τη μαγικη σου καπα να πεταξεις. απλα πρεπει να εισαι μια ωρα πριν στο εξεταστικο κ αν πας 7:40 συγγνωμη αλλα οι πορτες θα ειναι κλειστες. δεν θα μπορεις να δωσεις. ασχετο αν τα θεματα μπορει να καθυστερησουν "λιγουλακι" κ εσυ να περιμενεις σαν ηλιθιος. κανουν ο,τι θελουν, αποφασιζουν κ διαταζουν κ εμεις σαν καλα προβατακια παμε κ δινουμε.
α κ αν μαζευτουν καμια χιλιοι υποψηφιοι που εχασαν το διαγωνισμο λογω του μπλοκου δε θα δεχτουν ενστασεις γιατι πολυ απλα φανηκες ασυνεπης. το ξερεις τοσες μερες τωρα, να κανεις τα κουμαντα σου να πας. ξεκινα 2 μερες νωριτερα, περνα τη μια μερα υπομονετικα στο αμαξι για να φτασεις στο μπλοκο κ να πεισεις τους αγροτες να σε αφησουν να περασεις αλλα 7 η ωρα να εισαι στο εξεταστικο.

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:47:03 pm »
Αν και δίνω Αθήνα και γενικά έχω υποστεί άπειρες φορές το μποτιλιάρισμα, είναι λίγο υπερβολικό ότι εμείς θα περάσουμε χειρότερη ταλαιπωρία από τους συναδέλφους που δίνουνε στην επαρχία με μπλοκαρισμένο οδικό δίκτυο.
Κι επιπλέον, δεν είναι τόσο απλό το θέμα κόψτε το λαιμό σας και φτάστε! Αν δεν υπάρχει δρόμος, πώς ακριβώς θα φτάσουν; Και μέτα από όλη την ταλαιπωρία, είναι δυνατόν να έχουν την ηρεμία να αποδώσουν στην εξέταση; Ή μήπως δεν μας αφορά γιατί μειώνεται ο ανταγωνισμός έτσι;
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:50:14 pm »
κι εγω σου λέω οτι ξεκινάω νωρίς και φτάνω στη διασταύρωση πριν την κωμόπολη που δίνω, μια ώρα μακρυά και όπου έχει μπλόκο όπως έμαθα το πρωί.............τι κάνω και ποιος μου εγγυάται ότι θα περάσω και ότι θα φτάσω στην ώρα μου και οτι μετα την ταραχή θα κάνω να γράψω και καλά...........

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:51:35 pm »
τωρα αυτοι μπορουν να τα διοργανωσουν ολα μια χαρα. τωρα αν εσυ εισαι απο μια πολη ή ενα χωριο κ πρεπει να πας αλλου να δωσεις απλα δεν τους ενδιαφερει. εισαι υποχρεωμενος να βρεις τροπο να πας.
Και εμένα ποιός με έστειλε στο μεθεπόμενο νομό τη στιγμή που μεσολαβούν εκατοντάδες λύκεια;
Επίσης είμαι φιλόλογος και δημιουργούνται εξεταστικά κέντρα σε αρκετές πόλεις άντε θα πάρω το τζιπ και θα περάσω και από κανέναν αγρό...
Τους πληροφορικούς π.χ. που δίνουν ή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τους σκέφτηκαν;;

Και πρέπει να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:52:56 pm »
Μαθηματικοί από Αέξανδρούπολη θα πάνε Θεσ/κη.
Ξέρετε πόσα μπόλκα θα πρέπει να περάσουν?
Τουλάχιστον 4.
Διαδρομή που θα έκαναν σε 4 ώρες,θα την κάνουν σε 14 τώρα.
Για να μην πιάσω τα τρένα.........εδώ το ιντερσίτι κάνει Θεσ/κη -Ξάνθη σε 4.5 ώρες!

Αν κλείσουν το μετρό,τα αστικά,τον ηλεκτρικό και το τραμ το τελευταίο,ίσως να μπείτε λίγο στη θέση όσων θα πάνε από Αλεξ/λη στη Θεσ για το διαγωνισμό.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 12:55:57 pm »
ετσι είναι παιδιά......από την πόλη μου υπάρχουν ξενόγλωσσοι που δίνουν Αθήνα...5 ώρες μακρυά περίπου...το ίδιο και με άλλους κλάδους που δίνουν θεσσαλονίκη!!!Μην τρελαθούμε τώρα!!!Ας μας μάθουν να πετάμε για να φτάσουμε στα εξεταστικά στην ώρα μας!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32919
  • Τελευταία: Silia499
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185407
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 818
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)