0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω το πιστευω αλλα μενω κερκυρα και δν το εχει κανενα βιβλιοπωλειο εδω..και ερχεται ανθρωπος την παρευη κερκυρα κι ελεγα μηπως το βρει στον ελευθερουδακη στο αεροδρομιο μην τον στελνω κεντρο και τρεχει...
vasilikiP έριξα μια ματιά στο λινκ κ βρήκα την εξής φράση σε μία από τις παρουσιάσεις "η σύγκρουση είναι πηγή κοινωνικής αλληλεπίδρασης και γνωστικής ανάπτυξης (Vygotski)" και θέλω να ρωτήσω το εξής για σύγκρουση δεν μίλησε ο Piaget? Δεν θέλω να γίνω κακιά αλλά δόκτωρ να γράφει κάτι τέτοιο? Αυτό είναι από τις βασικές παραδοχές της πιαζετικής θεωρίας. Διορθώστε με αν κάνω λάθος Για την ομαδοσυνεργάτικη πολύ καλό μου φάνηκε, έχω και εγώ υλικό από Ματσαγγούρα αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να του το στείλω.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Νοεμβρίου 19, 2008, 06:54:49 pmκι εγω το πιστευω αλλα μενω κερκυρα και δν το εχει κανενα βιβλιοπωλειο εδω..και ερχεται ανθρωπος την παρευη κερκυρα κι ελεγα μηπως το βρει στον ελευθερουδακη στο αεροδρομιο μην τον στελνω κεντρο και τρεχει...Ειναι παρα πολυ καλο περιοδικο...πιστευω οτι και κατευθειαν να γινεις συνδρομητρια χωρις να το δεις δεν θα το μετανοιωσεις!