0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: X.K. στις Νοεμβρίου 29, 2008, 10:53:49 pmΓιατι θελω να γινει και να τελειωνει οσο το δυνατον γρηγοροτερα.Μολις ξεμπερδεψουμε με αυτο,σκεφτομαι να αρχισω γυμναστηριο και να διαβασω επιτελους τα αγαπημενα μου λογοτεχνικα βιβλια χωρις τυψεις κ προσθέτω..να συνεχίσω τις εκδρομούλες τα σκ που τώρα δεν μπορώ να κάνω γιατί κάθε σκ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να διαβάσει για τον ΑΣΕΠ!
Γιατι θελω να γινει και να τελειωνει οσο το δυνατον γρηγοροτερα.Μολις ξεμπερδεψουμε με αυτο,σκεφτομαι να αρχισω γυμναστηριο και να διαβασω επιτελους τα αγαπημενα μου λογοτεχνικα βιβλια χωρις τυψεις
στο φροντιστήριο μας είπαν πως θα γίνει το δευτερο δεκαπενθημερο του Γενάρη και κατα πασα πιθανοτητα στις 20.Νωρις ε?
Παράθεση από: Gelly στις Νοεμβρίου 30, 2008, 08:59:41 pmστο φροντιστήριο μας είπαν πως θα γίνει το δευτερο δεκαπενθημερο του Γενάρη και κατα πασα πιθανοτητα στις 20.Νωρις ε?Δηλαδή δε το γλυτώνουμε το διάβασμα τα Χριστούγεννα...
οχι μονο δεν το γλυτωνουμε αλλα δεν προλαβαινουμε! ...τρεχατε γιατι χανομαστε
Παράθεση από: GiannisV στις Νοεμβρίου 30, 2008, 09:02:07 pmΠαράθεση από: Gelly στις Νοεμβρίου 30, 2008, 08:59:41 pmστο φροντιστήριο μας είπαν πως θα γίνει το δευτερο δεκαπενθημερο του Γενάρη και κατα πασα πιθανοτητα στις 20.Νωρις ε?Δηλαδή δε το γλυτώνουμε το διάβασμα τα Χριστούγεννα...