0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζουμε πότε θα ανοίξουν οι νέοι πίνακες γενικής παιδείας; Ακούγεται και αρχές του 2026. Αν κάποιος πιάσει δουλειά ως αναπληρωτής φέτος 2025-2026 ,θα μπορέσει να βάλει ως προϋπηρεσία έστω τους 5 μήνες ( Σεπτέμβριος - Γενάρης) να πάρει δηλαδή έστω 5 μόρια επιπλέον;;
γεια σας, είμαι παράλληλη αναπληρώτρια σε ένα σχολείο κοντά σχετικά στην πόλη μου ( 80 χιλιόμετρα πήγαινε- έλα), κάνω 35 λεπτά περίπου να φτιάσω, λόγω ενός προβλήματος υγείας στην οικογένεια υπάρχει χαρτί αναπηρίας πάνω απο 75/100, άρα πιθανόν να μου δεχτούν την αίτηση βελτίωσης για να έρθω στη πόλη μου αν βγάλει κενό. Το έχει κάνει κάποιος? δηλαδή ρωτάω να το κάνω ή παλι χαρτια για ανάληψη σε νέο σχολείο, νέος σύλλογος και διαδικασίες?
Μόνο που η τοποθέτηση αναπληρωτών δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπηρεσιακού συμβουλίου.Αν έρχεται προς συζήτηση σε κάποια συμβούλια γίνεται καταχρηστικά στο πλαίσιο των ευρύτερων αρμοδιοτήτων στα υπηρεσιακά θέματα εκπαιδευτικών.
καλησπέρα. αν κανω αιτηση βελτιωσης και μετεπειτα δεν δηλωσω καποιο σχολειο απο τα κενα που θα δοθουν παραμενω στην οργανικη μου ετσι δεν ειναι;υπαρχει περιπτωση το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετησει οπου να ειναι μονο και μονο λογω της αιτησης μου;ευχαριστώ
Είσαι διορισμένος στη γενική αγωγή;
Στην ειδικη; εχει σημασία;