0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά!! Να ρωτήσω κάτι, ίσως άσχετο; Δεν είμαι ωρομίσθια, αλλά ίσως κάποιος ξέρει κάτι. Εγώ δεν συμπλήρωσα τα ένσημα για να μπώ ταμείο ανεργίας και πήρα μόνο ένα τρίμηνο βοήθημα γύρω στα 260-280
Εγω δεν ηξερα καν οτι οσοι πηραν επιδομα ανεργιας καποια στιγμη απο Μαϊο-Δεκεμβριο δικαιουνται δωρο Χριστουγεννων, νομιζα οτι ισχυει μονο για οσους παραμενουν ανεργοι!
Παράθεση από: utenar στις Φεβρουαρίου 16, 2009, 08:52:18 amΕγω δεν ηξερα καν οτι οσοι πηραν επιδομα ανεργιας καποια στιγμη απο Μαϊο-Δεκεμβριο δικαιουνται δωρο Χριστουγεννων, νομιζα οτι ισχυει μονο για οσους παραμενουν ανεργοι! Φέτος μάλιστα για πρώτη φορά δώσανε διπλό δώρο.Δεν ξέρω αν πήρες το καλοκαίρι επίδομα και έκανες διακοπή, αλλά άν έτσι είναι θα πρέπι οταν έκανες την διακοπή να σου άφησαν την επιταγή για το Δώρο ή τουλάχιστον αναλογικά αυτό που΄είχες να πάρεις.Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο μέχρι εξαργύρωσης της επιταγής.Να το ελέγξεις, γιατι είναι κρίμα να τα χάσεις τα χρήματα.Ολα τα παραπάνω αν έπαιρνες επίδομα ανεργίας
παιδιά να ρωτήσω κάτι, έκανα αναστολή στο Επίδομα Ανεργίας και πληρώθηκα ένα υπόλοιπο ποσού για το μήνα που διανύαμε.Για δώρο Χριστουγέννων δε μου είπαν κάτι. Θα μπει στο λογαριασμό κατευθείαν;Και αν ναι, πότε περίπου να υπολογίζω;
Kαλησπερα,παιδια.Ξερει κανεις ποτε θα δωσει το δωρο Χριστουγεννων ο ΟΑΕΔ?(Διανυω τον εβδομο μηνα της επιδοτησης).Ευχαριστω εκ των προτερων.
Παράθεση από: josefina στις Νοεμβρίου 26, 2009, 12:35:53 pmΓια δώρο Χριστουγέννων δε μου είπαν κάτι. Θα μπει στο λογαριασμό κατευθείαν;Και αν ναι, πότε περίπου να υπολογίζω;Θα πάρουμε αρκεί εκείνες τις μέρες (ακόμα και τον Ιανουάριο μπορούμε) να περάσουμε από τον ΟΑΕΔ και θα μας βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό μας.
Για δώρο Χριστουγέννων δε μου είπαν κάτι. Θα μπει στο λογαριασμό κατευθείαν;Και αν ναι, πότε περίπου να υπολογίζω;
Παράθεση από: corsair05 στις Νοεμβρίου 26, 2009, 02:35:13 pmΠαράθεση από: josefina στις Νοεμβρίου 26, 2009, 12:35:53 pmΓια δώρο Χριστουγέννων δε μου είπαν κάτι. Θα μπει στο λογαριασμό κατευθείαν;Και αν ναι, πότε περίπου να υπολογίζω;Θα πάρουμε αρκεί εκείνες τις μέρες (ακόμα και τον Ιανουάριο μπορούμε) να περάσουμε από τον ΟΑΕΔ και θα μας βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό μας.Καλησπέρα σε όλους,εμένα όταν έκοψα το ταμείο μου είπαν οτι το δώρο θα μπει αυτόματα, και πως δεν χρειάζεται να πάω απο εκεί. Εσας δηλαδή σας έχουν πληροφορήσει διαφορετικά;