0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αυτό το παιδάκι στη φωτογραφία που η μαμά του το έχει κλεισμένο μέσα στο σπίτι μήνες τώρα τι θα πω; Συγγνώμη, παιδί μου, υπάρχουν κάποιοι βλάκες σε αυτή τη χώρα, κάνε υπομονή και δες άλλα λίγα παιδικά μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία; Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κόψει ΥΠΕΠΘ, ΑΣΕΠ, διευθυντές και μαθητές το λαιμό τους. Αδιαφορώ για τους αγώνες τους, για το αν βρίσκεται σε κρίση η κυβέρνηση. Για μένα και το παιδί μου απαιτώ αξιοπρέπεια. Τι να κάνω; Να βάλλω και εγώ κουκούλα για να με σεβαστούν. Άι σιχτίρι!
Παράθεση από: LK στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 05:11:13 pmΣε αυτό το παιδάκι στη φωτογραφία που η μαμά του το έχει κλεισμένο μέσα στο σπίτι μήνες τώρα τι θα πω; Συγγνώμη, παιδί μου, υπάρχουν κάποιοι βλάκες σε αυτή τη χώρα, κάνε υπομονή και δες άλλα λίγα παιδικά μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία; Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κόψει ΥΠΕΠΘ, ΑΣΕΠ, διευθυντές και μαθητές το λαιμό τους. Αδιαφορώ για τους αγώνες τους, για το αν βρίσκεται σε κρίση η κυβέρνηση. Για μένα και το παιδί μου απαιτώ αξιοπρέπεια. Τι να κάνω; Να βάλλω και εγώ κουκούλα για να με σεβαστούν. Άι σιχτίρι!είσαι απλά τραγική. Ο ορισμός του μικροαστισμού. Λυπάμαι που διδασκεις και σε παιδια. Θα τους μαθαίνεις πολύ καλά τι είναι φιλοτομαρισμός και πως να φροντίζουν την ατομική τους βολή. Εύγε